ورود شما را به انجمن آریا دانلود خوش آمد می گوییم.با امید به اینکه بتوانیم محیطی گرم و صمیمی با امکاناتی مناسب برای شما عزیزان فراهم کنیم خواهشمندیم اطلاعات خود را با سایر هموطنانتان در زمینه های دلخواه و مختلف به اشتراک بگذارید .
نوشته اصلی توسط sorna دختر به این گلی خودش جهیزیه گل بودنش فرق داره خونواده دوماد جهیزیه میخواد مگه ما آبجی دسته گل منو بهتون دادیم جهیزیه سنگین بابا رضا بهتون نداد؟
M.A.H.S.A,mozhgan,sorna
آفرین دخترم !این کاظم رو باید اینطور ضایعش کنی!!!!!!!!!!1
M.A.H.S.A,mozhgan,R A H A,sorna
نوشته اصلی توسط r a h a گل بودنش فرق داره خونواده دوماد جهیزیه میخواد مگه ما آبجی دسته گل منو بهتون دادیم جهیزیه سنگین بابا رضا بهتون نداد؟ نه من جهیزیه ای نخواستم به بابا رضا گفتم من فقط دخترتو می خوام
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
mozhgan,R A H A
خبر خبر خبر
نوشته اصلی توسط krn7288 تا اطلاع ثانوی هیچ عروسی برگزار نمیشود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 چرا بابا گفتین عروسی عمو مجتبی هست من امروز رفتم کلی برای زنش وسایل خریدم بعد همه رو کادو کردم
نوشته اصلی توسط MeLuDi اهان از اون لحاظ سلام مهسایی
گل خشخاشم تا ده دقیقه دیگه میرسه ! اینم قربانی هاش کاظم خودت قصابی کن!!!!!!!!!!!
نوشته اصلی توسط krn7288 آفرین دخترم !این کاظم رو باید اینطور ضایعش کنی!!!!!!!!!!1 بابا عمه کو ؟ مگه قرار نبود از مکه بیاد؟
نوشته اصلی توسط krn7288 آفرین دخترم !این کاظم رو باید اینطور ضایعش کنی!!!!!!!!!!1 بابا رضا بگم بگم میگم ها اون کوچه مسجده اون پشت بازم بگم تا به گوش گل خشخاش هم برس پس ساکت باش تا من دخترمو شوهر بدم
M.A.H.S.A,mozhgan,R A H A
نوشته اصلی توسط sorna با همان م مارو خانم کردی رفت پی کارش شرمنده آقا کاظم ببخشین خوب من قبلا هم گفته بودم خان ولی ایندفعه خان هم رو نوشتم خانم الان درستش میکنم
نمایش ابر برچسب
قوانین انجمن
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)