اگه جای اشتباهی تایپک زدم لطفا جواب بدین و بعد پاکش کنید
چون هیج جا نتونستم پیدا کنم تا خواستم رو بگم
میخواستم ببینم کسی آموزش جامع زبان ترکی استانبولی داره واسه ما بذاره
مرسی
اگه جای اشتباهی تایپک زدم لطفا جواب بدین و بعد پاکش کنید
چون هیج جا نتونستم پیدا کنم تا خواستم رو بگم
میخواستم ببینم کسی آموزش جامع زبان ترکی استانبولی داره واسه ما بذاره
مرسی
به نام خدا
دوست عزیز مگه در اینجا چیزی هم هست که پیدا نشه ؟
این پرتال زبان استانبولی ما در خدمت شما
http://del.azarmob.com/
اگر هم سوالی بود چه در مورد تحصیل در ترکیه و چه سوالات بگین یا خودم یا آقا بهنام جواب میدن
متاسفانه پروژه ساخت سایت بزرگ آموزش زیان به دلیل مشغله شدید من و همینطور آموزشگاه آقای دکتر گلکاریان نیمه کاره ماند .
البته ما آموزشهای تصویری کامل دانشگاه قاضی آنکارا را داریم ولی مجاز به عرضه از طرف دانشگاه نیستیم و باید به ما اجازه بدن که متاسفانه این مجوز صادر نشده ....
شاد و پیروز باشید
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
اگه میشه به این بخش مراجعه کن یکی از مدیران زحمت این اموزش را گذاشته و هر روز اپدیتش می کنه
http://forums.azardl.com/showthread....461#post125461
حمایت از گروه p30ask و نصب نوار ابزار ویژه سایت
آموزش دانلود بصورت ریموت پرمیوم با استفاده از اکانت های سایت
دانلود پریمیوم از Hotfile و Rapidshare و ... با استفاده از کوکی ها
سایت های رایگان رپیدلیچ - Best Rapidleech Servers
Username و Password پرمیوم سایت های مختلف ...
دعوت به همکاری برای بر عهده گرفتن مدیریت بخش های سایت
Sharecash Re-upload Service-مستقیم سازی لینک های شرکش
به نام خدا
دوست عزیز کم هم نیست و اونجا سیلینک گذاشته شده ولی باید بدانید برای هر چیزی راه اصوولی اون هست و بهتر آموزش کامل ببینید که اگر تبریز بودید راحتتر بود و آموزشگاه که نماینده تمام دانشگاهها و از جمله قاضی آنکارا هست در اینجا فقط شعبه داره و شما در کنار آموزش میتونستید مدرک تومر را هم بگیرید البته اگر مایل به تحصیل در مقاطع بالاتر از ارشد هم بودید باز آموزشگاه ضمینه آزمون الیس را هم برای شما فراهم میکرد و اما برای تومر شما نیاز به گذراندن دو ترم و دادن امتحان در دو ضمینه شفاهی و کتبی در برابر نماینده داشگاههای ترکیه هستید و این کتابها چند سی دی آموزشی دارند که کامل گرامر و مکالمه را به شما آموزش میدن و همانطور که در کشور ما تاکید به یادگیری عربی هعست اونجا زبان کشور خودشان تبلیغ میشه و در ترکیه هر کس کتابی حرف بزنه نشانه سواد اون هست نه مثل ایران که اون را بی سواد خطاب میکنند و قل قل کلمات عربی کلاس به حساب میاد !!!
من یک نمونه از مکالمه که متن در کتاب هست و باید با این هماهنگ خونده بشه را برای شما آپلود کردم تا خودتان ببینید و در ضمن از بهنام عزیز واقعا ممنون هستم ، چون مجبور تمام کتاب را اسکن و PDF کنه و این کارها کلی زمانبر هست
شاد و پیروز باشید
[DOWN]http://dl.azardl.com/2011/istanbul.rar[/DOWN]
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
مهاجرت به استرالیا برای بازنشستگان: یک رویای قابل دسترس
استرالیا با سواحل زیبا، شهرهای مدرن و سبک زندگی آرام، مقصدی محبوب برای بسیاری از بازنشستگان است. این کشور با برنامههای مهاجرتی متنوع و امکانات رفاهی بالا، شرایط مناسبی را برای زندگی آرام و لذتبخش در دوران بازنشستگی فراهم کرده است.
چرا استرالیا؟
- کیفیت زندگی بالا: استرالیا به طور مداوم در شاخصهای جهانی کیفیت زندگی رتبههای برتر را کسب میکند.
- آب و هوای معتدل: اکثر مناطق استرالیا آب و هوای معتدل و آفتابی دارند.
- امکانات رفاهی: سیستم بهداشتی و درمانی پیشرفته، حملونقل عمومی کارآمد و امکانات تفریحی متنوع از جمله مواردی هستند که استرالیا را به مکانی جذاب برای بازنشستگان تبدیل کردهاند.
- امنیت بالا: استرالیا یکی از امنترین کشورهای جهان به شمار میرود.
- فرهنگ چند فرهنگی: استرالیا کشوری چند فرهنگی است و به همین دلیل، بازنشستگان از سراسر جهان میتوانند به راحتی با فرهنگ آن سازگار شوند.
انواع ویزا برای بازنشستگان در استرالیا
- ویزای بازنشستگی سرمایه گذار (Subclass 405): این ویزا برای افرادی مناسب است که دارای سرمایه کافی هستند و میخواهند بدون وابستگی به کار در استرالیا زندگی کنند.
- ویزای بازنشستگی (Subclass 410): این ویزا برای بازنشستگانی طراحی شده است که میخواهند همراه همسر خود به استرالیا مهاجرت کنند.
شرایط اخذ ویزای بازنشستگی
- شرایط مالی: متقاضیان باید ثابت کنند که دارای منابع مالی کافی برای تامین هزینههای زندگی در استرالیا هستند.
- سلامت: متقاضیان باید از نظر سلامتی شرایط مناسبی داشته باشند.
- سابقه کیفری: نداشتن سابقه کیفری از دیگر شرایط اخذ ویزای بازنشستگی است.
مزایای زندگی در استرالیا برای بازنشستگان
- دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی باکیفیت: سیستم بهداشتی و درمانی استرالیا یکی از بهترین سیستمهای جهان است.
- امکانات تفریحی متنوع: استرالیا دارای سواحل زیبا، پارکهای ملی، مراکز فرهنگی و هنری و امکانات ورزشی متنوعی است.
- سبک زندگی آرام و لذتبخش: استرالیاییها به داشتن سبک زندگی آرام و لذتبخش معروف هستند.
- جوامع بازنشستگان فعال: در بسیاری از شهرهای استرالیا جوامع بازنشستگان فعالی وجود دارد که امکان شرکت در فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی را برای بازنشستگان فراهم میکنند.
چالشهای مهاجرت به استرالیا برای بازنشستگان
- هزینههای زندگی: هزینه زندگی در استرالیا نسبت به برخی کشورها بالاتر است.
- دوری از خانواده و دوستان: مهاجرت به استرالیا ممکن است به معنای دور شدن از خانواده و دوستان باشد.
- سازگاری با فرهنگ جدید: سازگاری با فرهنگ جدید و سبک زندگی استرالیایی ممکن است برای برخی افراد چالشبرانگیز باشد.
نتیجهگیری
مهاجرت به استرالیا برای بازنشستگان میتواند تجربهای لذتبخش و هیجانانگیز باشد. با این حال، قبل از تصمیمگیری، بهتر است به دقت در مورد مزایا و چالشهای آن فکر کنید و با یک مشاور مهاجرت مشورت کنید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)