نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: می خواهی پولدار شی؟

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

می خواهی پولدار شی؟

پول
    کلمه ایکه بعضی ها خجالت می کشن در موردش صحبت کنن . شاید بخاطر اینکه از بچگیبهشون گفتن پول بده و خدا ثروتمندا رو دوست نداره . و آدمای پول دار بهخدا نزدیک نیستن و میرن جهنم . خلاصه از این حرفا .
    شاید هیچ چیز بیشتر از این عقاید، پول رو از ما فراری نده .
    اکثر آدمایی که میگن پول بده و پول دار ها با دزدی و خوردن مال مردم به پول رسیدن خودشون دلشون می خواد جای اون آدم پول دارا باشن
    اما چرا این تناقض تو وجود ما هست ؟ بخاطر تضاد بین فکر و احساس. یا بهتر بگم . عقیده و احساس .
    پول به خودی خود یه وسیله س و مثل هر وسیله دیگه ای نه خوبه نه بد .
    و پول دار بودن یا نبودن هیچ ربطی به خوب بودن یا بد بودن آدم نداره .
    هیچ ربطی هم به دوری یا نزدیکی به خدا یا بهشت و جهنم نداره . به هیچ وجه .
    بعضی ها هم فکر می کنن فقر ریشه فساده و پول دار ها به خدا نزدیک ترن که این هم درست نیست .
    فقرواقعی در ذهن انسانه و اونه که ا نسان رو از خدا دور می کنه . فقر واقعیاونه که انسان احساس نیاز شدید بکنه و آزمندانه به دنبال پول باشه . حالاچه پول دار چه فقیر .
    در ضمن این خود پول یا پول دار نیست که بده . بد و خوب بودن پول و آدم به عملکردش بستگی داره . بهاینکه پول رو چطور و از کجا به دست میاریم و چطور و کجا خرج می کنیم .
    ==========================
    و اما مسئله اصلی .
    آمار وارقام و خبرایی که در مورد وضع کلی افتصاد می شنویم خیلی خوب و امید وارکننده نیست . آمار بی کاری و تورم بالا میره . سرعت رشد قیمت ها هم خیلیزیاده و طبق معمول پول دارا پول دار تر میشن و فقیرا فقیر تر .
    البته نمی خوام وقعیت رو انکار کنم ، بلهجهان بیرون و اتفاقاتش حتما رو ی ما تاثیر داره اما تاثیر پذیری ما هم فاکتور بسیار مهمیه
    .وقتی یه ویروس همه گیر میاد مثل طاعون بعضی ها میگیرن بعضی ها هم نمی گیرن .
    اگهساختار ذهنی محکمو استواری داشته باشید و خبرای بد اقتصادی شما رو نترسونه ، بحران ها تاثیر خیلی کمی روی شما خواهند داشت .
    بجای فکر کردن به وضع بد اقتصاد و کار به خودتون بگید
    " وضع من روز به روز بهتر میشه و در حال رشد و پیشرفت هستم "
    من روز به روز پول دار تر و ثروتمند تر میشم .
    وضع اقتصادی و کاری من در حال بهتر شدنه
    یا هر جمله تاکیدی دیگه ای که بتونه به استواری ذهنتون کمک کنه .
    اینها گول زندن خود نیست . واقعیت این دنیا همون چیزیه که شما باورش کرده باشید .
    همینالان که واقعیت این دنیا برای بعضی ها تلخ و سیاه است خیلی ها ی دیگه درشادی و نور زندگی می کنن . دنیا که همون دنیاست و آسمون هم همون آسمونه .
    خوشبختی یا بد بختی او ن بیرون نیست درون خود ماست در ذهن و دل ما . در فکر و احساس ما .
    شاد و پولدار باشید

2. 4 کاربر مقابل از Sara12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)