محققان در مرکز تحقيقاتي اسکريپ اعلام کردند: يک روش ليزري به نام BSI با اندازهگيري نيروهاي پيوندي بين پروتيينهاي غشايي و مولکولهاي بزرگ و کوچک در يک محيط طبيعي ميتواند در توليد داروها موثر باشد.
محققان يک روش ليزري جديد ابداع کردند که ميتواند تداخلات بين پروتيينهاي پيچيده در غشاي سلولي و يک تنوع از ساير مولکولهاي بيولوژيکي را اندازهگيري کند که اين نوع اندازهگيري متفاوت ميتواند به پروسه کشف دارو منجر شود.
دانشمندان تخمين زدند حدود 30 درصد از 7 هزار پروتيين موجود در کنارههاي سلولها در غشاي سلولي ساکنند و اين پروتيينهاي غشايي 60 تا 70 درصد سيگنالهايي که پروسه ساختار مولکولي سلول را انجام ميدهند، در بر ميگيرند.
بر اين اساس حدود نيمي از داروها در حال حاضر غشاهاي سلولي را مورد هدف قرار ميدهند.
طبق اين گزارش علي رغم اهميت غشاهاي سلولي، مطالعه آنها بسيار مشکل است، بنا بر اين دانشمندان اطلاعات بسيار کمي در خصوص ساخت آنها دارند و علاوه بر آن روشهاي موجود براي اندازه گيري فعاليت آنها بسيار محدود هستند.
بر پايه اين گزارش محققان در مرکز تحقيقي اسکريپ اعلام کردند يک روش ليزري به نام BSI ميتواند به طور دقيق نيروهاي پيوندي بين پروتيينهاي غشايي و مولکولهاي بزرگ و کوچک را در يک محيط طبيعي اندازهگيري کند.
در اين باره آنها متذکر شدند اين تکنيک يک روش قوي در اندازهگيري تداخلات پروتيينهاي موجود در غشاي سلولي است که با مطالعه بيشتر ميتوان از آن براي ساخت داروهاي مناسب استفاده کرد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)