پژوهشگران انگليسي هشدار دادند، غذاهاي حاوي افزودني ها احتمال بروز بيش فعالي را در كودكان افزايش مي دهد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از پايگاه خبري نيوكرالا؛ در اين پژوهش، محققان انگليسي با بررسي 300 كودك دريافتند، نوشيدني هاي حاوي تركيبات افزودني باعث بروز بيش فعالي مي شود، آن ها اعلام كردند، 5 تا 10 درصد از دانش آموزان از اختلال بيش فعالي با علائم كاهش تمركز و فعاليت بسيار رنج مي برند كه اين بيماري در پسران بيش از دختران مشاهده مي شود.
در اين پژوهش آمده است، افزودني هايي چون رنگ هاي مصنوعي، بنزات سديم و مواد موجود در بستني ها نيز خطر بروز بيش فعالي را در كودكان افزايش مي دهد. در پژوهش حاضر، محققان هشدار دادند، والدين بايد از مصرف مواد غذايي حاوي افزودني در كودكان خود جلوگيري كنند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)