به نام خدا
اول از همه از داوود جان ممنونم که حرف ما را گوش کرد و امکان رزیوم را به کاربران عادی هم موقتا داد ...
اما در مورد نکاتی که گفته شد هم پیشنهاد دارم و هم انتقاد !!
از بابت صداقت مطمین هستم ولی داوود جان خود شما با حمایت این قبیل افراد باعث شدید که اونها جسارت کنند و هر کاری میخواند بکنند !!!!
چند بار از شما سوال کردم هکر اون آقاست ؟ متاسفانه جواب ندادیید و تو تاپیک عمومی دارم میگم امروز خیلی چیزها برام روشن شده و من از حق خودم و این سایت نمیگذرم شما میتونی از حق خودت بگذری تا اونها بتونند باز هم بهت ضربه بزنند .
متاسفانه عدم پشتیبانی و جوابگویی شرکت شما باعث شد کاربران سایت آپلودباز به اینجا هجوم بیارند و کار را به اونجا بکشند که تو تاپیک عمومی سایت را طوری خطاب کنند که بیننده فکر کنه واقعا ما حق اون آقایون را خوردیم و هر چی دلشان میخواد اینجا بگند !!!
من باید روزانه دهها ایمیل توهین آمیز دریافت کنم و با وجود تاکید که برادران و خواهران بنده فقط مدیر فنی هستم و سازنده انجمن میهن واریز ولی باز هم باید شاهد توهین اونها حتی در تاپیک عمومی باشیم
اما در مورد امکانات و قابلیت ها ، توجه کنید من تعداد زیادی از دوستانم را با فرض اینکه میتونند در این سایت با خرید اکانت به کاربرانشان امکان دادن برنامه و فایل رزیوم دار را بدخند دعوت کردم مانند آقا رضا که خودشان اینجا هستنئد و میتونند تایید کنند که هم خود ایشان و هم دوستانشان به ترغیب بنده این کار را کردند و امروز باید تصمیم بگیرند که آیا ادامه خرید به نفع اونها هست یا نه ؟ فکر کنم این هزینه ها را زیاد میکنه
پس چه باید کرد ؟
پیشنهاد من اینه ، فضای کاربران رایگان را به 3 گیگ کاهش بدید و اینطوری فضای زیادی را آزاد کنید چرا که اگه کسی برای خودش بخواد تو ایران فایل دانلود کنه همین فضا برای اون کافیه !
امکان فایلهای آپلود شده و ایجاد لینک مستقیم برای همه را برای کاربران پرمیوم فراهم کنید و برای کاربران رایگگان این امکان برای خودشان فقط فعال باشه و زمانی برای ایجاد فایل بعدی در نظر گرفته بشه که این امکان برای کاربران پرمیوم آزاد باشه .
در کل کاری نکنید که فردا مشتریهای شرکت را از دست بدید و ضرر کنید چون مگه داشتن مشتری از جذب اون سختتر هست .
از دوستان و همکارانم هم میخوام نظرات و پیشنهادات خودشان را بگن تا کمکی به شرکت بشه و شاید با کمک و همفکری بشه راهی را پیدا کرد تا هم شرکت آقا داوود ضرر نکنه و هم کاربرها ضرر نبینند .
و اما یک نکته اصلی و حمایتی از همکارانم :
خواهشا اعلام کنید حسین در کدام سایت فحاشی کرده ؟ این مورد برای بنده بسیار مهم است چرا که ایشان مدیر ارشد یکی از انجمنهای مجموعه وابسته هستند پس لطفا حتما حتما این مورد را روشن کنید چون به هیچ عنوان فکر نکنم اعضا تیم فحاش باشند !!!
با آرزوی فردایی بهتر برای این شرکت خوب و موفق ایرانی و آرزوی فردایی بهتر برای ایران و ایرانی
شاد و پیروز باشید
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)