حقیقت موجودات فضایی امروز و خدایان دیروز !!

راجر مورنئو در بخش های دیگری نیز به افشاگری پیرامون ارتباط میان طبقه ی ممتاز و پرستش شطانی آنها پرداخته است. او میگوید در اتاقی به نام اتاق پرستش خدایان آنها ارواح شیطانی را احظار میکردند ، از انها عکس میگرفتند ونقاشی میکشیدند در یکی از موارد بیش از صد موجود در آنجا حاضر بودند. راجر میکوید در هنگام ورود به آنجا نوعی قدرت را از جانب آن موجودات احساس میکردم ، آنها قدرت داشتند. نوعی احساس متقاض داشتم چون همه چیز در ظاهر خوب به نظر میرسید اما چون من دریک خانواده ی مسیحی بزرگ شده بودم کمی ناراحت و نگران بودم. چون پدرم به من گفته بود که اگر کار بدی کنم حتما جزایش را خواهم دید.

MorneauRoger

proof of alien life pic

در هنگام ورود به گروه پرستش ارواح به من گفته شده بود که راهی برای بازگشت به عقب وجود ندارد .

کاهن اعظم به من گفته بود که شیطان برای مطیع نگه داشتن افرادش از ترس استفاده میکند . ارباب برنامه ریزی های خوبی برای ما داشت . من توسط ارواح شیطانی انتخاب شده بودم تا بخشی از گروه آنها باشم و در این دنیا هزاران گروه پرستش ارواح وجود دارد ، کاهن به من گفت که "ما طبقه ممتاز هستیم ، ما حقایقی واقعی از ارباب و فرشته هایش میدانیم. " آنها موجودات منحرفی نیستند ، بلکه موجودات باشکوهی هستند. شیاطین به کسانی که آنها را پرستش کنند وتسلیم خواسته هایشان شوند سود و منفعت میرساند . کاهن به من گفته بود که زمان اعتماد به ارواح فرارسیده است، آنجا تعدادی هدایا بود که میتوانستیم از میان آنها انتخاب کنیم.

چی شد؟!! متوجه شدید چی گفت؟!! آیا اون موجوداتی که آقای مورنئو از اونها صحبت میکنه رو میشناسید؟!! خدمتتون عرض کنم که آنها جــــن هستند .

این موجودات به طور واضح در قرآن کریم ، انجیل و تورات توصیف شده اند . (میدانید با چه نام هایی ؟ به عنوان شیاطین ، جن یا فرشته های سقوط کرده)

مردم در زمانها و دوره های مختلف تاریخ در ازای کار برای این موجودات ، پاداش های دنیوی می گرفتند. فرعون های مصر ، پادشاهان بابل و سران بسیاری از تمدن های دیروز که امروز تاریخشان را با نام تاریخ گمشده و مرموز به شما عرضه میکنند.

ra

CodeOfHammurabi180

شما نیز اگر نیاز های آنان را برآورده کنید آنها هرچیزی که بخواهید برایتان فراهم میکنند. آنان نیاز دنیایی شما را برآورده میکنند. شیطان با تمام قوا و فرشته های سقوط کرده اش و مریدان انسانی اش در تلاش است تمام زندگی را به دنیای فانی ما ختم کند ، گویی که نیای دیگری در کار نیست . حال شما هر چه قدر میخواهید ایده های اشو بخوانید

آیا به نظر شما این موضوع پاداش برای مریدان امروز نیز در جوامع مختلف ما اتفاق می افتد؟!!

پاسخ بله است . این موضوع امروزه در تمام فرهنگ ها رسوخ کرده ، در فیلم ها ، موزیک ها و کارتون ها و ... شما هر کجا می توانید این علائم و نشانه ها که به شما خورانده می شود را ببینید . فقط کافی است تا آگاه باشید تا فریب نخورید ، به یاد داشته باشید که شیطان رجیم قسم خورده است که انسان را فریب دهد و تا آخرین لحظه ی عمرش این کار را انجام خواهد داد.

کارتون علاءالدین رو دیدی؟ یادتون هست که جن آبی با علاء الدین چطوری صحبت میکرد؟!

aladdingroup01

او خود را روشنفکر معرفی میکرد ، دانش بدست آمده از ارتباط چند بعدی با شیاطین و فرشته های سقوط کرده یا به طور دقیق تر جنیان چیزی است که شانس ها و احتمالات را روشن میکند واین روشن فکری را نیز به مریدان منتقل میکنند.

آنها خود را روشن فکر می نامند چون توسط این دانش سری هدایت شده اندبه عبارت دیگر فکرشان روشن شده است . این مهم ترین قسمت از توطئه ی جهانی است. در کارتون علاء الدین جن از طریق نفس آتشین اژدها برای جوان "زن قرمز پوش " می آورد ، بعد قرارداد می آورد و از همین طریق با لذات دنیای جوانک داستان ما را فریب میدهد .

موضوع فقط کارتون علاء الدین نیست ، بدانید و آگاه باشید که اونها از هر وسیله ای ، ایده ای ، کتابی ، مجله ای برای به کنترل افکار شما استفاده میکنند . به زودی در مقاله ای به بررسی چاکراه ها و تاثیرات این کنترل ها بر شما مطلب میزاریم.

اگر بفهمید که ایلومناتی چگونه متصدی جایگاه های قدرت در دنیاست حتما تعجب زده خواهید شد!!

356 illuminati

040206bush

آیا الان درک میکنید که سران قدرت چگونه روشن فکر شده اند؟! آیا فکر میکنید صاحبان قدرت در دنیا با گذراندن مراحل ،فرمان هدایت جهان را بدست گرفته اند؟! آیا فکر میکنید روئسای جمهور آمریکا وبسیاری از مدعیان دموکراسی در غرب بی خود و بی جهت در مراسم های مخفی مانند بوهمیان گراو شرکت می کنند؟! فکر میکنید آقای بوش تمامی مراحل برای رسیدن به ریاست جمهوری را پیموده است؟ میدانید چگونه این جنیان تغییر شکل دهنده در زندگی ما نفوذ کرده اند؟! آیا الان میفهمید منظور از خدایان چه چیزهایی است؟! آنها خدایانی را می پرستیدند که به آنها منعت دنیایی میدادند. " به زودی مطلبی هم در رابطه با معبد سلیمان ، و مبارزه ی حضرت سلیمان نبی با این گروه از جن پرستان قرار میدم . اونوقت میفهمید که این همه سعی و تلاش برای یافتن معبد سلیمان برای چیست!! "

خدایان دیروز:

262px Horus standingsvg

آنوبیس و هوروس

stories of krishna the adventures of a hindu god 1

hindugods

خدایان آبی هندو

sumeranu14 17

مریدان خدایان دیروز:

MaskAngledView

CodeOfHammurabi180

و خدایان امروز:

ufonaut

مریدان خدایان امروز:

WL002367

همه ی این جلوه ها فقط به فرهنگ و زمان بستگی دارد وهمه برای فریب شماست . وهمه ی اینها بر پایه ی ارتباط چند بعدی یکسان اتفاق می افتد. حال شما بپذیرید که این موجودات فرازمینی هستند . بپذیرید . اختیار در دست شماست. ولی آگاه باشید که شیطان در لباسی شیک و امروزی فریب هایش را به ما عرضه میکند ...... پس خدایا خودت ما را از شر شیاطین درون و برون حفظ فرما.

گواهی میدهم که خدایی جز "الله" وجود ندارد ، مهربان ترین و بخشنده ترین و یگانه خداوند هستی . همان خداوند موسی و عیسی و محمد که سلام و صلوات خدا بر آنها باد.

اگر خدا بخواهد ادامه دارد....

منبع : silent.truth