من مریض نیستم ، من فقط یکم از مردم آزاری لذت می برم !
تو کلاس مقنعه ي دوتا از دخترا رو که جلوت نيشستنو با سنجاق قفلي به هم وصل کني...قيافشون ديدنيه وقتي يهو يکيشون پا شه!!!
من مریض نیستم ، من فقط یکم از مردم آزاری لذت می برم !
تو کلاس مقنعه ي دوتا از دخترا رو که جلوت نيشستنو با سنجاق قفلي به هم وصل کني...قيافشون ديدنيه وقتي يهو يکيشون پا شه!!!
[دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]غافل از آنیم که کج میرویم
[SIGPIC][/SIGPIC]
خيلي حال ميده که بري پشت بوم و رو پوشال کولر همسايه سرکه يا بنزين بريزي! و هيچي حال دار تر از اين نيست که وقتي بو توي خونه ي همسايه ميپيچه، اون همسايه مهمون داشته باشه
[SIGPIC][/SIGPIC]
توي يه رستوران گرون حسابي غذا بخورين، بعد موقع حساب کردن به دوستت بگي وايسه تا بري از تو ماشين کيف پولتو بياري. بعدش بري خونه و مفصل بخوابي
[SIGPIC][/SIGPIC]
داري تو خيابون راه ميري يه ماشين از بغلت رد ميشه.يهو پاتو ميگيري ميگي آخ آاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااي.مام �ن پاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااام.بعد يارو سکته مي کنه پا ميذاره به فرار.شايدم نگه داره کمکت کنه که اون موقع تو بايد پا بذاري به فرار
[SIGPIC][/SIGPIC]
طرف گرفته خوابيده، رو دستمال کاغذي سرکه ميريزي ميذاري جلو دماغش، با هر نفس کلي بوي گند استشمام مي کنه تا مي پره! به اين مي گن مردم آزاري تدريجي!
[SIGPIC][/SIGPIC]
بريد سوپر مارکت يه عالمه جنس واسه خريد برداريد بعد بگيد اينا اينجا بمونه برميگردم ميبرمشون ، ديگه لازم نيس بريد سراغشون
[SIGPIC][/SIGPIC]
توي کنسرتهاي موسيقي بزرگ و هنري، بي موقع دست بزنين
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)