اخبار، گزارش ها و یادداشت های مربوط به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در خبرگزاری ها و سایت های خبری توسط کارشناسان این موسسه بصورت روزانه گردآوری، طبقه بندی تحلیل و برای دسترسی بهتر علاقه مندان و کارشناسان این حوزه همراه فهرست و چکیده مطالب به شرح زیر ارائه می شود:
فناوری اطلاعات
• روزنامه همشهری : "تلاش برای اشغال نقاط مداری ایران"
• روزنامه جمهوری اسلامی : "افتتاح پایگاه اینترنتی قرارگاه فرهنگ استان اصفهان"
• روزنامه گسترش صنعت : "تاثیر مخرب بازی های رایانه ای"
اپراتورها
• روزنامه آرمان : "تعرفه خدمات سیم کارت های همراه اول"
بورس و فرابورس
• روزنامه گسترش صنعت : "اقبال بازار به سیمانی ها"
انتقاد مردمی
• روزنامه همشهری به نقل از یک شهروند نوشت:
یک شرکت تلفن همراه بابت آهنگی که هنوز برای من نصب نشده هر ماه در قبض تلفن 500 تومان هزینه منظور می کند و پیگیریهای من برای حل این مشکل تا کنون به نتیجه نرسیده است .
• روزنامه جام جم به نقل از یک شهروند اصفهانی نوشت:
از شرکت ارتباطات پیامکی ارسال شد که از یک ماه اینترنت رایگان می توانیم استفاده کنیم ولی بعد از استفاده حدود 200 هزار تومان قبض برای من آمده است. به هر کجا هم که مراجعه می کنیم کسی جوابگو نیست.
• روزنامه اطلاعات به نقل از یک شهروند نوشت:
حدود 3 ماه پیش از شرکت مخابرات شرق ساری با پرداخت 51 هزار و 500 تومان امتیاز یک شماره تلفن ثابت را برای نصب در روستای زرین آباد سفلی خریدم اما هنوز برای نصب آن اقدامی انجام نداده اند. اداره مخابرات ساری لطفا در این مورد پاسخگو باشد.
• روزنامه رسالت به نقل از یک شهروند نوشت:
قرار بود مسئولان وزارت ارتباطات به وعده خود در خصوص حذف پیش شماره های شهرهای تابعه استان تهران اقدام کنند ولی تا کنون به این وعده خود عمل نکرده اند.
• روزگار به نقل از یک شهروند نوشت:
در مورد اس ام اس های مزاحم تبلیغاتی که هزاران بار روی موبایل وقت و بی وقت سرازیر می شوند، و باعث سلب آسایش و آرامش و خواب زدگی ملت می شود، مطلبی چاپ کنید تا دیگر باعث مزاحمت نشود.
• روزنامه قدس به نقل از یک شهروند نوشت:
چرا سرعت اینترنت ایرانسل این قدر پایین آمده فقط دقیقه ای حداقل 100 ریال از شارژ کم میشه ، ولی هیچ استفاده ای نمی بریم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)