صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 83

موضوع: Uploadbaz | آپلود ریموت و رایگان تا سقف 500 مگ + 10 گیگ فضای رایگان بدون صبر برای دانلود

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

یه نام خدا
    متاسفانه قابلیت رزیوم ( قابلیت ایست و ادامه دانلود ) برای کاربران رایگان حذف شده و این را الان از پست آقا پژمان متوجه شدم و باید بگم به نظر من در بازار داغ رقابت امروز که سایتهای مشابه هر روز دارند امکان جدیدی میذارند این شدیدا میتونه به ضرر این سایت در آینده تمام بشه چون اگه کاربرهاش جذب سایر سایت ها با خدمات متنوع جدید بشند سخت بشه اونها را دوباره برگرداند .

46489115721659179529
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. 9 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

معرفی سایت های شیر
    تشکر تشکر کرده 
    4,012
    تشکر تشکر شده 
    1,601
    تشکر شده در
    394 پست
    قدرت امتیاز دهی
    812
    Array

با این کاری که انجام داده دیگه هیچ کس اکانت پریمیوم نمیخره چون بیشتر ملت اکانت پریمیوم رو برای فایل هایی که درون سایت خودشون قرار میدند خریداری میکنند تا برای استفاده شخصی .

و معمولا لینک های دانلود رو در اختیار بازدیدکنندگان قرار میدند .

حالا اینطوری هیچ کس نمیتونه اون لینک ها رو با قابلیت رزیوم دانلود کنه و وقتی هم که کاربران اون سایت نتونند فایل ها رو با قابلیت رزیوم دانلود کنند دیگه طرف برای چی پول به اکانت پریمیوم بده .
    دیگه این امکانات به چه دردش میخوره

این هم شد مثل همون ویستا آپلود . کلا آپلودسنتر های ایرانی نمیتونند دووم بیارند

4. 6 کاربر مقابل از Hossein-R عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    10 پست
    قدرت امتیاز دهی
    70
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein-r نمایش پست ها
    با این کاری که انجام داده دیگه هیچ کس اکانت پریمیوم نمیخره چون بیشتر ملت اکانت پریمیوم رو برای فایل هایی که درون سایت خودشون قرار میدند خریداری میکنند تا برای استفاده شخصی .

و معمولا لینک های دانلود رو در اختیار بازدیدکنندگان قرار میدند .

حالا اینطوری هیچ کس نمیتونه اون لینک ها رو با قابلیت رزیوم دانلود کنه و وقتی هم که کاربران اون سایت نتونند فایل ها رو با قابلیت رزیوم دانلود کنند دیگه طرف برای چی پول به اکانت پریمیوم بده .
    دیگه این امکانات به چه دردش میخوره

این هم شد مثل همون ویستا آپلود . کلا آپلودسنتر های ایرانی نمیتونند دووم بیارند
    اتفاقا بر عکس شما فکر می کنیم و نتیجه هم گرفتیم ، یک هفته هم برای این موضوع هست
    البته هنوز شروع نشده
    شما هم امیدوارم عفت کلام بیشتری به خرج بدید و هر جا رسیدید انواع فحاشی ها و تهمت ها رو نسبت به ما ندید !
    هم اکنون 20 ترابایت دیتا روی سرور های ما هست ،هزینه و ... این موضوع برای شما اصلا قابل تصور نیست
    ------------------
    ریزوم از شنبه به مدت 3 الی 7 روز برداشته خواهد شد
    ------------
    از روز اول ما با صداقت جلو اومدیم ، هزینه ها رو گفتیم ، دروغ نگفتیم ،پول کم اوردیم توضیح دادیم ، سرور کم اوردیم توضیح دادیم
    تمام موارد رو ، الان هم اگه مشکل خوردیم داریم با صداقت می گیم ! نیومدیم دروغ بگیم که ..... !
    متاسفانه در ماه نزدیک 1.5 میلیون هزینه سرور هاست ، پولی که ارزش در مقابل کشور خریدار بسیار پایین هست
    شما در نظر بگیرید حداقل حقوق یه فرد اروپایی 2200 یورو هست ، ولی در کشور ما 250 یورو ! اصلا قابل مقایسه نیست
    با تمام این موارد باز هم صداقت خودمون رو حفظ کردیم و از دروغ و ادعا های تو خالی پرهیز کردیم
    اگه مشکل داشتیم قبول کردیم ، اگه کاستی بوده قبول کردم ، مثل سایر رقبا ضعف هامون رو به بقیه نسبت ندادیم که فلان سایت اینکارو کرد یا ...
    تمام کارشکنی هایی که در سایتمون کردن از قبیل حمله ، اپلود کردن فایل های پورن و ریپورت و ... کدام از این موارد رو ما بهانه کردیم ؟
    برنامه ما درآمد از طریق تبلیغات بود که مناسب نبود و نتوانستیم خوب پیش ببریم ، نه چیز دیگر
    1 هفته هم باید برنامه ریزی کاملی انجام بدیم ، برسی کلی انجام بشه
    ویرایش توسط lovelife : 07-08-2011 در ساعت 02:25 AM

6. 5 کاربر مقابل از lovelife عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

به نام خدا
    اول از همه از داوود جان ممنونم که حرف ما را گوش کرد و امکان رزیوم را به کاربران عادی هم موقتا داد ...
    اما در مورد نکاتی که گفته شد هم پیشنهاد دارم و هم انتقاد !!
    از روز اول ما با صداقت جلو اومدیم ، هزینه ها رو گفتیم ، دروغ نگفتیم ،پول کم اوردیم توضیح دادیم ، سرور کم اوردیم توضیح دادیم
    تمام موارد رو ، الان هم اگه مشکل خوردیم داریم با صداقت می گیم ! نیومدیم دروغ بگیم که ..... !
    متاسفانه در ماه نزدیک 1.5 میلیون هزینه سرور هاست ، پولی که ارزش در مقابل کشور خریدار بسیار پایین هست
    شما در نظر بگیرید حداقل حقوق یه فرد اروپایی 2200 یورو هست ، ولی در کشور ما 250 یورو ! اصلا قابل مقایسه نیست
    با تمام این موارد باز هم صداقت خودمون رو حفظ کردیم و از دروغ و ادعا های تو خالی پرهیز کردیم
    اگه مشکل داشتیم قبول کردیم ، اگه کاستی بوده قبول کردم ، مثل سایر رقبا ضعف هامون رو به بقیه نسبت ندادیم که فلان سایت اینکارو کرد یا ...
    تمام کارشکنی هایی که در سایتمون کردن از قبیل حمله ، اپلود کردن فایل های پورن و ریپورت و ... کدام از این موارد رو ما بهانه کردیم ؟
    از بابت صداقت مطمین هستم ولی داوود جان خود شما با حمایت این قبیل افراد باعث شدید که اونها جسارت کنند و هر کاری میخواند بکنند !!!!
    چند بار از شما سوال کردم هکر اون آقاست ؟ متاسفانه جواب ندادیید و تو تاپیک عمومی دارم میگم امروز خیلی چیزها برام روشن شده و من از حق خودم و این سایت نمیگذرم شما میتونی از حق خودت بگذری تا اونها بتونند باز هم بهت ضربه بزنند .
    متاسفانه عدم پشتیبانی و جوابگویی شرکت شما باعث شد کاربران سایت آپلودباز به اینجا هجوم بیارند و کار را به اونجا بکشند که تو تاپیک عمومی سایت را طوری خطاب کنند که بیننده فکر کنه واقعا ما حق اون آقایون را خوردیم و هر چی دلشان میخواد اینجا بگند !!!
    من باید روزانه دهها ایمیل توهین آمیز دریافت کنم و با وجود تاکید که برادران و خواهران بنده فقط مدیر فنی هستم و سازنده انجمن میهن واریز ولی باز هم باید شاهد توهین اونها حتی در تاپیک عمومی باشیم
    اما در مورد امکانات و قابلیت ها ، توجه کنید من تعداد زیادی از دوستانم را با فرض اینکه میتونند در این سایت با خرید اکانت به کاربرانشان امکان دادن برنامه و فایل رزیوم دار را بدخند دعوت کردم مانند آقا رضا که خودشان اینجا هستنئد و میتونند تایید کنند که هم خود ایشان و هم دوستانشان به ترغیب بنده این کار را کردند و امروز باید تصمیم بگیرند که آیا ادامه خرید به نفع اونها هست یا نه ؟ فکر کنم این هزینه ها را زیاد میکنه
    پس چه باید کرد ؟
    پیشنهاد من اینه ، فضای کاربران رایگان را به 3 گیگ کاهش بدید و اینطوری فضای زیادی را آزاد کنید چرا که اگه کسی برای خودش بخواد تو ایران فایل دانلود کنه همین فضا برای اون کافیه !
    امکان فایلهای آپلود شده و ایجاد لینک مستقیم برای همه را برای کاربران پرمیوم فراهم کنید و برای کاربران رایگگان این امکان برای خودشان فقط فعال باشه و زمانی برای ایجاد فایل بعدی در نظر گرفته بشه که این امکان برای کاربران پرمیوم آزاد باشه .
    در کل کاری نکنید که فردا مشتریهای شرکت را از دست بدید و ضرر کنید چون مگه داشتن مشتری از جذب اون سختتر هست .
    از دوستان و همکارانم هم میخوام نظرات و پیشنهادات خودشان را بگن تا کمکی به شرکت بشه و شاید با کمک و همفکری بشه راهی را پیدا کرد تا هم شرکت آقا داوود ضرر نکنه و هم کاربرها ضرر نبینند .
    و اما یک نکته اصلی و حمایتی از همکارانم :

شما هم امیدوارم عفت کلام بیشتری به خرج بدید و هر جا رسیدید انواع فحاشی ها و تهمت ها رو نسبت به ما ندید !
    خواهشا اعلام کنید حسین در کدام سایت فحاشی کرده ؟ این مورد برای بنده بسیار مهم است چرا که ایشان مدیر ارشد یکی از انجمنهای مجموعه وابسته هستند پس لطفا حتما حتما این مورد را روشن کنید چون به هیچ عنوان فکر نکنم اعضا تیم فحاش باشند !!!
    با آرزوی فردایی بهتر برای این شرکت خوب و موفق ایرانی و آرزوی فردایی بهتر برای ایران و ایرانی
    شاد و پیروز باشید

8. 6 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    10 پست
    قدرت امتیاز دهی
    70
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad نمایش پست ها
    به نام خدا
    اول از همه از داوود جان ممنونم که حرف ما را گوش کرد و امکان رزیوم را به کاربران عادی هم موقتا داد ...
    اما در مورد نکاتی که گفته شد هم پیشنهاد دارم و هم انتقاد !!

از بابت صداقت مطمین هستم ولی داوود جان خود شما با حمایت این قبیل افراد باعث شدید که اونها جسارت کنند و هر کاری میخواند بکنند !!!!
    چند بار از شما سوال کردم هکر اون آقاست ؟ متاسفانه جواب ندادیید و تو تاپیک عمومی دارم میگم امروز خیلی چیزها برام روشن شده و من از حق خودم و این سایت نمیگذرم شما میتونی از حق خودت بگذری تا اونها بتونند باز هم بهت ضربه بزنند .
    متاسفانه عدم پشتیبانی و جوابگویی شرکت شما باعث شد کاربران سایت آپلودباز به اینجا هجوم بیارند و کار را به اونجا بکشند که تو تاپیک عمومی سایت را طوری خطاب کنند که بیننده فکر کنه واقعا ما حق اون آقایون را خوردیم و هر چی دلشان میخواد اینجا بگند !!!
    من باید روزانه دهها ایمیل توهین آمیز دریافت کنم و با وجود تاکید که برادران و خواهران بنده فقط مدیر فنی هستم و سازنده انجمن میهن واریز ولی باز هم باید شاهد توهین اونها حتی در تاپیک عمومی باشیم
    اما در مورد امکانات و قابلیت ها ، توجه کنید من تعداد زیادی از دوستانم را با فرض اینکه میتونند در این سایت با خرید اکانت به کاربرانشان امکان دادن برنامه و فایل رزیوم دار را بدخند دعوت کردم مانند آقا رضا که خودشان اینجا هستنئد و میتونند تایید کنند که هم خود ایشان و هم دوستانشان به ترغیب بنده این کار را کردند و امروز باید تصمیم بگیرند که آیا ادامه خرید به نفع اونها هست یا نه ؟ فکر کنم این هزینه ها را زیاد میکنه
    پس چه باید کرد ؟
    پیشنهاد من اینه ، فضای کاربران رایگان را به 3 گیگ کاهش بدید و اینطوری فضای زیادی را آزاد کنید چرا که اگه کسی برای خودش بخواد تو ایران فایل دانلود کنه همین فضا برای اون کافیه !
    امکان فایلهای آپلود شده و ایجاد لینک مستقیم برای همه را برای کاربران پرمیوم فراهم کنید و برای کاربران رایگگان این امکان برای خودشان فقط فعال باشه و زمانی برای ایجاد فایل بعدی در نظر گرفته بشه که این امکان برای کاربران پرمیوم آزاد باشه .
    در کل کاری نکنید که فردا مشتریهای شرکت را از دست بدید و ضرر کنید چون مگه داشتن مشتری از جذب اون سختتر هست .
    از دوستان و همکارانم هم میخوام نظرات و پیشنهادات خودشان را بگن تا کمکی به شرکت بشه و شاید با کمک و همفکری بشه راهی را پیدا کرد تا هم شرکت آقا داوود ضرر نکنه و هم کاربرها ضرر نبینند .
    و اما یک نکته اصلی و حمایتی از همکارانم :

خواهشا اعلام کنید حسین در کدام سایت فحاشی کرده ؟ این مورد برای بنده بسیار مهم است چرا که ایشان مدیر ارشد یکی از انجمنهای مجموعه وابسته هستند پس لطفا حتما حتما این مورد را روشن کنید چون به هیچ عنوان فکر نکنم اعضا تیم فحاش باشند !!!
    با آرزوی فردایی بهتر برای این شرکت خوب و موفق ایرانی و آرزوی فردایی بهتر برای ایران و ایرانی
    شاد و پیروز باشید
    محمد جان ، متن ایمیل کاربران پریمیوم رو حاضر کردیم که اگر به سمتی پیش بریم که ریزوم نباشه ،هزینه ها رو برگشت بزنیم
    یه نظر ما این هست به ازای دانلود پول بدیم ، یه نظر هست مثل سابق فعالیت کنیم و ...

بابت اشتباهات قبول دارم و می دونم نظر شما چی هست و حق هم می دهم ، متاسفانه چوب اعتماد رو خوردم
    تو این هفته پشتیبان های اضافه می شوند به سرویس بابت جوابگویی ایمیل ها
    در کل این هفته باید برسی کامل کنیم ، چون نزدیک 10 درصد کاربر ها استفاده آپلودسنتری می کنند و بقیه استفاده شخصی هست
    نظر شما رو هم باید برسی کنیم حتما
    4 روز قبل هم خبر دادیم که کسانی که نمی خواهند پریمیوم خرید کنند ، بتوانند فایل هاشون رو دانلود کنند و خدایی نکرده اجبار یا اجباری نباشه برای خرید کاربری ویژه
    ==============
    بابت حسین ، ایشون هر جا رفتند هی گفتند آپلودباز دزد هست و ...
    هی گفتن ما فلان سایت رو فیلتر کردیم و ....
    خود ما با مشکل فیلترینگ سرگرم هستیم ، ساب دامین هایی که ریپورت می دادن فیلتر شده ، البته باز کردیم ولی می دونید 1 روز فیلتر هم کلی ناراضی به سیستم اضافه می کنه
    چند وقت پیش هم تو امضاش بود این موضوع

10. 7 کاربر مقابل از lovelife عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

به نام خدا
    در هر صورت بهتره با برنامه ریزی پیش برید تا هم ضرر نکنید و هم اینکه فردا روز بتونید جوابگو باشید و پشتبانی را هم خواهشا قویتر کنید .
    انشاالله موفق میشید ولی در هر کاری ثبات ضامن توصعه هست ....
    شما به صورت سازمانی و شرکتی وارد کار شدید و انشالله هم موفق میشید .
    اما در مورد آپلودباز باید بگم ، آپلودباز حساب مدیرهاش و خودش از هر نام و سایت دیگه ای جئدا هست و البته مورد بالا که گفتید نه به شما که به آپلودفا گفته شده و فکر نکنم هیچ ارتباطی بین شما و اونها باشه .
    ما از همه شرکتها و از جمله شما پشتیبانی میکنیم و دوستی هم که بین ماست نشانه هماهنگی گروه ما با شماست .
    شاد و پیروز باشید

12. 6 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

معرفی سایت های شیر
    تشکر تشکر کرده 
    4,012
    تشکر تشکر شده 
    1,601
    تشکر شده در
    394 پست
    قدرت امتیاز دهی
    812
    Array

آقا داوود یک چیزی دوستانه بگم امیدوارم که ناراحت نشی

شما معمولا در طول روز چی میخوری که انقدر توهم میزنی . من چه توهینی کردم .
    فکر کنم شما تو عمرت کسی بهت توهین نکرده که به انتقاد میگی توهین .

در ضمن به جای این کار ها فکر رقیب تازتون باشید که خدمات خیلی بهتری نسبت به شما ارائه میده و با این محدودیت های جدیدی که گذاشتی همه دارن به سمت اون جذب میشن .
    فقط کافیه یک سری به سایتهای مختلف بزنید تا متوجه بشید که تمام کسانی که یک زمانی تو آپلودباز آپلود میکردند حالا رو اوردند به دیگر آپلودسنتر ها از جمله رقیب جدید شما

14. 6 کاربر مقابل از Hossein-R عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    9,600
    تشکر تشکر شده 
    10,334
    تشکر شده در
    2,560 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6929
    Array

با سلام دوباره از دیروز لیچ برای کاربران پرمیوم حتی مدیافایر کار نمی کند!
    هیچ کدام از لیچرها کار نمی کند این روند اصلا مناسب نیست حداقل یک اطلاعیه زده شود بهتر از این هست که گفته نشود صفحه تبلیغ کلا پاپ شده و اصلا درست نیست بهتر هست این صفحات تبلیغ را در یک نسخه آزمایشی تست کنند و بعد به اشتراک بزارند کاری که ما در بخش لیچ داخلی خودمان انجام میدهیم.

16. 6 کاربر مقابل از Sada عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    2,517
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    396 پست
    قدرت امتیاز دهی
    141
    Array

سلام.
    من تو آپلود باز چند تا فایل با حجم 1 گیگ آپلود کردم.حالا میخوام دانلود کنم مینویسه که حجم فایل شما بیشتر از 400 مگ هست و نمیتونید دانلود کنید.برای دانلود باید اکانتتون رو ارتقا بدید.
    حالا باید چیکار کنم ؟
    :: در کشور من آزادی تنها نام یک میدان است........ ::
    :: این یه قانونه! هرچی کمتر در دسترس باشی ارزشت بیشتره! زیاد که باشی میره به حساب آویزون بودنت! ::

bsphpu11982
    45823718444724891055

18. 4 کاربر مقابل از sina_1374 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sina_1374 نمایش پست ها
    سلام.
    من تو آپلود باز چند تا فایل با حجم 1 گیگ آپلود کردم.حالا میخوام دانلود کنم مینویسه که حجم فایل شما بیشتر از 400 مگ هست و نمیتونید دانلود کنید.برای دانلود باید اکانتتون رو ارتقا بدید.
    حالا باید چیکار کنم ؟
    به نام خدا
    برای کمک به این دوست با اکانت پرمیوم سایت اون را انتقال بدین روی یک سرور دیگه تا بتونند دانلود کنند .
    متاسفام دوست عزیز بهتر بود فایلها را دو جا قبلا آپلود میکردین ولی باز هم ما هستیم و آماده هر کمکی
    شاد و پیروز باشید

20. 6 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)