گام ۱۵: اضافه نمودن یک سایه برجسته
برای دادن نمای سه بعدی بیشتری به این قطعه، به گونه ای که به نظر برسد بر روی پازل معلق است، می بایست به آن سایه ای برجسته (Drop Shadow) بدهیم. بر روی آیکن Layer Style (واقع در پایین پالت لایه ها) کلیک کنید و از لیست مربوطه گزینه Drop Shadow را برگزینید:
پس از این انتخاب، کادر محاوره ای Layer Style را مشاهده خواهید کرد که بر در آن گزینه Drop Shadow تیک خورده و انتخاب های مربوط به آن نیز در ستون وسط به نمایش در آمده اند. مقدار شفافیت (Opacity) حدود %۶۰ خیلی زیاد نیست (این میزان مناسب است)، تیک گزینه Use Global Light را بردارید و درجه سایه را بر روی ۱۲۰درجه تنظیم کنید. Distance و Size را هر دو در حدود ۱۶ px قرار دهید. با وجود این تنظیمات، باز هم ممکن است برای تصاویرتان به تنظیمات مجزایی نیاز داشته باشید.:
برای خارج شدن از کادر Layer Style بر روی OK کلیک کنید. این تصویر من بعد از اِعمال سایه برجسته به قطعه پازل می باشد:
گام ۱۶: انتخاب مجدد لایه “Puzzle“
تا اینجا یکی از قطعات پازل را برش دادیم و روی دیگر قطعات قرارش دادیم، این بار بیایید یکی از قطعه ها را به طور کامل حذف کنیم. نیاز داریم که لایه “Puzzle” انتخاب شده باشد، پس در پالت لایه ها بر روی آن کلیک می کنیم:
گام ۱۷: ترسیم Path در اطراف یکی دیگر از قطعه های پازل توسط ابزار قلم
یکی از قطعه های پازل را انتخاب کنید و در ادامه همانگونه که قبلا هم انجام دادیم، با ابزار قلم به دور آن Path رسم کنید:
گام ۱۸:تبدیل Path به یک Selection
باز هم مانند قبل، برای تبدیل سریع Path به Selection کلیدهایCtrl+Enter (Win) / Command+Return (Mac) را بفشارید:
گام ۱۹: حذف یک Selection
تمام آن کاری که می خواهیم با این قطعه انجام، حذف کامل آن از پازل است. بدین منظور نیاز داریم کلید Delete را بر روی کیبورد فشار دهیم. این عمل قطعه پازل را حذف می کند و سوراخی بر روی لایه “Puzzle” بر جای می گذارد که اجازه می دهد رنگ مشکی پس زمینه از میان آن نمایان شود:
برای حذف خطوط پیرامونیِ ناحیه حذف شده و از حالت انتخاب خارج کردن آن Selection، کلیدهایCtrl+D (Win) / Command+D (Mac) را فشار دهید. این تصویر من است بعد از حذف دومین قطعه از پازل:
به همین ترتیب چند قطعه دیگر از پازل را نیز حذف کنید. هم می توانید با جدا کردن و شناور کردن قطعات بر فراز پازل (گام های ۱۵-۱۱) این کار را بکنید و هم با روش ساده حذف کامل قطعه ها (گام های ۱۹-۱۶) از پازل. همیشه قبل از این که بخواهید قطعاتی را جدا یا حذف کنید مطمئن شوید که لایه “Puzzle” در حالت انتخاب قرار داشته باشد.
این تصویرِ بعد از جدا کردن و حدف تعدادی از قطعه های پازل من است:
گام ۲۰: ترسیم Path در اطراف کل قطعه های پازل (اختیاری)
چند گامی که در ادامه می آیند اختیاری هستند، اما من می خواهم به وسیله حذف تمامی قطعات پازلی که در امتداد لبه ها هستند حاشیه ای جذاب تر به تصویرم بدهم. برای این کار با استفاده از ابزار قلم، Path ای ممتد را در اطراف لبه ها و درون پازل (همانگونه که در تصویر مشاهده می کنید) ترسیم می کنیم. از آن جایی که دیدن Path درون تصویر اندکی مشکل است، آن را با رنگ زرد برجسته کرده ام:
گام ۲۱: تبدیل Path به Selection
پس از ترسیم Path، برای تبدیل سریع آن به Selection دکمه هایCtrl+Enter (Win) / Command+Return (Mac) را بفشارید:
گام ۲۲: معکوس کردن Selection
در این مرحله می خواهم تمامی قطعات پازلی که در امتداد لبه ها هستند را حذف کنم. برای این کار نیاز دارم از قبل آن قطعات را انتخاب کرده باشم، اما در این لحظه همانگونه که مشاهده می کنید تمامی قطعه ها انتخاب شده اند به جز آنهایی که قصد حذفشان را دارم! پس می بایست Selection مان را معکوس (Invert) کنیم بدین معنی که تمام قطعه هایی که انتخاب شده اند از حالت انتخاب خارج شوند و تمام آن قطعه هایی که انتخاب نشده بودند انتخاب شوند. در ادامه به منوی Select رفته و گزینه Inverse را انتخاب کنید:
اکنون تمامی قطعه های پازلی که در امتداد لبه های تصویر هستند انتخاب شده اند:
گام ۲۳: حذف قطعه های حاشیه ای
ابتدا با نگاه به پالت لایه ها مطمئن شوید که در لایه “Puzzle” قرار دارید، سپس در وضعیتی که تمامی قطعات لبه ها انتخاب شده اند دکمه Delete کیبوردتان را برای حذفت آن ها بفشارید. در انتها برای حذف خطوط انتخاب دکمه هایCtrl+D (Win) / Command+D (Mac) را فشار دهید:
اگر تمایل دارید رنگ پس زمینه تان به جای مشکی، سفید باشد به پالت لایه ها بروید و لایه “Background Color” را انتخاب کنید و سپس برای نمایان کردن کادر محاوره ای Fill به منوی Edit رفته و گزینه Fill را انتخاب کنید. در کادر مربوط به گزینه Contents به جای مشکی، سفید را برگزینید و در انتها هم برای خارج شدن از کادر دکمه OK را کلیک کنید:
در این تصویر پس زمینه با رنگ سفید پر شده است:
گام ۲۴: اضافه نمودن سایه برجسته به کل پازل (اختیاری)
در صورتی که رنگ پس زمینه تان را از مشکی به سفید تغییر داده باشد، دادن سایه برجسته به پازل ضروری است. می خواهیم به میزان کمی سایه برجسته را با پازل اضافه کنیم و به خاطر داشته باشید که اگر پس زمینه شما مشکی است و سایه شما هم مشکی، در صورت اِعمال سایه بر پازل قادر به دیدنش نخواهید بود! پس اگر هنوز هم رنگ پس زمینه تان مشکی است می توانید از این گام عبور کنید.
برای اضافه کردن سایه برجسته به کل پازل، ابتدا در پالت لایه ها لایه “Puzzle” را انتخاب کنید و در ادامه بر روی آیکن Layer Style در پایین پالت لایه ها کلیک کنید و در نهایت هم گزینه Drop Shadow را از لیست انتخاب کنید:
با این عمل مجددا کادر محاوره ای Layer Style به نمایش درمی آید همان گونه که مشاهده می کنید از قبل بر روی گزینه Drop Shadow تنظیم شده است. ابتدابرای کاهش شدت سایه مقدار Opacity را تا %۶۰ کاهش دهید، سپس تیک گزینه Use Global Light را بردارید و زاویه را نیز بر روی ۱۲۰ درجه تنظیم کنید. می توانید باقی گزینه ها را بدون تغییر مقدار پیش فرضشان رها کنید:
بعد از انجام تنظیمات، برای خروج روی دکمه OK کلیک کنید. بعد از اِعمال سایه ای برجسته بر کل پازل تصویر نهایی بدین گونه خواهد بود:
خسته نباشید: کار به پایان رسید!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)