قراردادم با پرسپولیس امروز نهایی میشود
کاپیتان تیم ملی فوتسال کشورمان تاکید کرد امروز دوشنبه قرارداد خود با باشگاه پرسپولیس را نهایی خواهد کرد و فصل آینده برای سرخپوشان تهرانی در لیگ برتر فوتسال به میدان می رود.
وحید شمسایی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: ظهر امروز جلسهای با حبیب کاشانی و حسین شمس دارم که قرار است در این نشست قراردادم با باشگاه پرسپولیس را نهایی کنم.
وی با تاکید بر اینکه مشکلی برای همراهی تیم فوتسال پرسپولیس نخواهد داشت، افزود: من پیش از این مذاکرات خوبی با آقای کاشانی داشته و قول داده بودم که فصل آینده برای پرسپولیس بازی خواهم کرد. با توجه به حضور آقای شمس در تیم پرسپولیس به عنوان مدیرفنی و اینکه تیم را ایشان تشکیل می دهند، مشکلی برای حضور در این تیم ندارم.
این بازیکن ملی پوش فوتسال ایران از حضور چند بازیکن ملی پوش دیگر در تیم پرسپولیس خبر داد و گفت: فکر می کنم سه تا چهار بازیکن ملی پوش مدنظر باشگاه هستند که از بین آنها دو بازیکن قطعا به عضویت این تیم درمی آیند.
شمسایی در خاتمه تصریح کرد: بیشتر بازیکنان تیم ملی با باشگاههای گیتی پسند و فولاد ماهان قراردادهای دو و سه ساله دارند و نمی توانیم آنها را به ترکیب تیم پرسپولیس اضافه کنیم. با این شرایط دستیابی به قهرمانی دشوار است اما شک ندارم با تیمی که باشگاه پرسپولیس قصد تشکیل آن را دارد، فصل آینده اگر قهرمان نشویم، حتما یکی از مدعیان قهرمانی خواهیم بود.
تكميلي
فقط به خاطر كاشاني ميخواستم به پرسپوليس بروم
ابهام در سرخپوش شدن كاپيتان
كاپيتان تيم ملي فوتسال گفت: فقط به خاطر حبيب كاشاني ميخواستم با پرسپوليس در ليگ 90 حضور داشته باشم.
وحيد شمسايي در گفتوگو با فارس در مورد وضعيتش در باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: از حدود 2 ماه پيش صحبتهايي با پرسپوليسيها داشتم. يك بار همراه حسين شمس و يك بار هم با محمدرضا حيدريان با حبيب كاشاني ديدار كردم و قرار شد با اين تيم در ليگ 90 حضور داشته باشم.
مدتي پيش سايت باشگاه پرسپوليس از قطعيت حضور وحيد شمسايي در تيم فوتسالش خبر داده بود، اما كاپيتان پيشين فولادماهان در اينباره گفت: فقط به خاطر حبيب كاشاني ميخواستم به اين تيم بروم. همچنين ديدم آنها امسال ميخواهند در رشته فوتسال هزينه كنند تا پايتخت تيم مدعي و خوبي در مسابقات داشته باشد. هنوز چيزي مشخص نيست و بايد ديد در آينده چه اتفاقاتي رخ خواهد داد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)