۱٫ یک صفحه جدید ۴۰۰ در ۴۰۰ پیکسل ایجاد نمایید . ( دیگه باید این رو بلد باشید ، اگه با آموزش های قبلی ما همراه نبودید CTRL + N رو فشار بدید ) :
Width : 400 pixel
Height : 400 pixel
Resolution : 72 dpi ( یا هر مقدار دیگری که خودتون دوست دارید )
color mode : RGB
فکر می کنم توجه به این نکته خالی از لطف نباشه که مقدار resolution رو به نسبت طرحی که می خواین طراحی کنید باید تنظیم کنید . ببینید برای طراحی های تحت رایانه ، وب و … مقدار ۷۲ کافی است و برای طراحی های چاپی ( پوستر ، کارت ویزیت ، بنر و … ) بهتره اون رو روی ۳۰۰ یا ۴۰۰ بگذارید .
۲٫ کلید d از روی کیبورد را فشار دهید . این عمل باعث می شود تا رنگ های foreground و background ( که در آموزش های قبلی به آنها اشاره شد ) به ترتیب به رنگ های سیاه ( #۰۰۰۰۰۰ ) و سفید ( #FFFFFF ) تبدیل شود .
۳٫ از منوی عزیز که در عکس مشخص شده وارد قسمت Render شده و سپس Clouds را انتخاب کنید . ( Clouds یکی از بهترین ابزاری است که دست اندر کاران فتوشاپ تا به حال ایجاد کرده اند . یکی از علل آن را در همین آموزش خواهیم دید ) :
۴٫ حال از همان منوی دوست داشتنی ( منوی
) ، وارد قسمت Stylize شوید . سپس در لیست باز شده به دنبال Glowing Edges بگردید و آن را انتخاب کنید تا صفحه جدید باز شود .
۵٫ در صفحه باز شده ، به پیشنهاد بنده به دنبال عکسی بگردید که حاصل آن تقریبا شبیه عکس زیر باشد . ( اینکه حتما مانند عکس زیر باشد اصلا مهم نیست )
۶٫ حال دوباره از همان منوی منحوس ( منوی
) وارد قسمت Sketch و سپس وارد plaster شوید .
۷٫ در صفحه باز شده مقدار Balance و Smoothness را روی مقداری قرار دهید که بیشتر شبیع عکس زیر باشد . به هیچ وجه اصراری به روی اعداد خاصی نمی کنم.
۸٫ حال به مرحله ای می رسیم که به کل هدف اصلی آموزش استفاده از این ابزار فتوشاپ بود . یعنی ابزار Lighting Effect . از همان همنوی همیشگی ( منوی
) وارد قسمت Render شوید و سپس منوی Lighting Effect را باز کنید .
۹٫ در صفحه جدید ، مقدار Style را روی Blue Omni تنظیم نمایید . سپس دایره ای را که در عکس چپ قرار دارد به سمت چپ پایین تصویر انتقال دهید و اندازه آن را دو برابر حالت عادی آن کنید . این کار را نیز کاملا سلیقه ای به عهده خود شما می گذارم.
۱۰٫ حال Ok را بزنید . سپس به در همان منوی شوم ( منوی
) وارد قسمت Sketch شده و Chrome را بزنید . در صفحه جدید مقادیر را باز هم دل خواه تنظیم کنید . به گونه ای که عناصر موجود در عکس شبیه حباب به نظر بیایند . مثلا می توانید Detail را روی ۵ و Smoothness را روی ۱۰ قرار دهید .
۱۱٫با زدن همزمان دو کلید CTRL + U یا همان مراجعه به Image -> Adjustment -> Hue/Saturation عکس خود را رنگی کنید . ( کمک : بهتر است گزینه Colorize را در صفحه باز شده انتخاب کنید )
نهایتا باید تقریبا چنین چیزی داشته باشید :
شاید بابت آموزش داده شده و نتیجه نه چندان دلچسب و همراه نبودن همه مراحل با عکس ، از دست بنده دلخور شده باشید . اما به اعتقاد من ، برای اینکه کم کم قدرت خلاقیت ، هنر ، رنگ بندی و توان بازی با ابزار فتوشاپ و تغییر آن ها به شما القا شود نیاز است تا چند آموزش را بدون عکس ، بدون توضیحات جزء به جزء و گاهی اوقات بدون ارائه توضیحات آموزشی ارائه شود تا هنر استفاده از ابزار فتوشاپ را ، به صورت تجربی بیاموزید . این راهی است که بسیاری از هنرمندان امروز فتوشاپ ، آن را طی کرده اند . توجه کنید که افراد موفق ، تنها پایه و اساس هنر را از آموزش دهنده ها دریافت می کنند .
پس هنر خودتون رو به کار بگیرید و سعی کنید با نهایت خلاقیت ، طرح های جدید بسازید .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)