نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 83

موضوع: Uploadbaz | آپلود ریموت و رایگان تا سقف 500 مگ + 10 گیگ فضای رایگان بدون صبر برای دانلود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط persian warrior نمایش پست ها
    جناب مدیر محترم، میشه بگین من از چه کلماتی استفاده کردم که به شما برخورد؟
    طوری نوشتید "مخصوصا با اون کلمات" که اگه کسی نقل قول های من رو که زحمت پاک کردنش رو کشیدید ندیده باشه فکر میکنه من از رکیک ترین لغات استفاده کردم، در صورتی که اصلا به این صورت نبوده، پس خواهشا فرا فکنی نکنید!
    شما اگه حدود یک ماه توی یک سایت انواع و اقسام مشکلات رو داشتید و هیچکس هم جوابگوی مشکلاتتون نبود، چیکار میکردید؟ از مسئولین اون سایت تشکر و قدردانی میکردید که پول اشتراک ماهیانه شما رو گرفتند و به وعده هاشون در مورد کیفیت سرویس هاشون عمل نکردند؟
    در آخر هم مشکلاتم رو که هنوز به قوت خودش پایداره، دوباره بیان میکنم، به این امید که بی دلیل پاک نشه!

1) چند روز پیش(الان 3 هفته ای ازش میگذره) یه تورنت گذاشته بودم برای دانلود که امروز 100% شد ولی به لیست فایلهام اضافه نشد.
    الان هم خواستم دوباره تورنت رو آپلود کنم تا از اول بگیره، می بینم برای تورنت محدودیت حجم 10000mb گذاشتین!
    ممنون میشم پیگیری کنید چون این تورنت برام واقعا مهم بود!

جواب دوستان: سیستم تورنت 48 ساعت غیر فعال می باشد!

الان بیش از سه هفته است که این مشکل همچنان پا برجاست....

2) پشتیبانی بی نهایت ضعیف یا بهتره بگم عدم پشتیبانی مسئولین این سایت.
    کافیه به تاپیک "مشکلات کاربران ویژه" در این سایت سر بزنید تا منظور من رو درک کنید.

برای نمونه، پشتیبانی پاسخ هیچ یک از مشکلات بنده رو چه از طریق ایمیل و چه تاپیک مورد نظر ندادند!

به نام خدا
    دوست عزیز به کار بردن کلماتی مانند سایت بی در و پیکر و غیره به ما چه مربوطه ؟
    اینجا سایت آپلودباز نیست که شما ااون کلمات را برای پشتیباانی اون به کار میبرید .
    اینجا به صورت رایگان داره حرفهای شما را به گوش مسئولین اون شرکت میرسانه پس لطفا از الفظ درست استفاده کنید در غیر اینصورت توقیف و قطع دسترسی خواهید شد .
    جوری حرف میزنید انگار پول را به حساب ما واریز کردید و ما مسئول خدمات دهی به شما هستیم ؟
    نقل قول سایت دیگه را شما با چه مجوزی در azardl دارید میارید ؟ به چه حق برای خودتان این حق را قائل میشید که از لفظ بی در و پیکر استفاده کنید ؟
    آپلودباز هم سایت داره هم ایمیل داره هم شرکت داره هم انجمن پس در صورت ادامه رفتار غیرمنطقی اعضا شرکت اجازه زدن پست به اونها داده نخواهد شد .
    انگار بدهکار هم شدیم داریم خدمات رایگان را اینجا میدیم .
    لطف کنید حرفهای خودتان را در همانجا بزنید .
    ما که مسئول پول داده شده شما نیستیم و تعهد هم ندادیم که به شماها خدماتی بدیم
    6 ماه پول دادی جوابت را نمیدن تشریف ببر سایت یا شرکت و حقت را بخواه به ما چه ؟
    اگر حاضر شدم کمکی به شرکت و آپلودباز بکنم به خاطر خدماتش به کاربران رایگان بوده نه کاربران پولی و پرمیوم پس لطفا دیگه نقل قول جاهای دیگه را اینجا نیار چون اونجایی که شما بی در و پیکر اعلامش میکنی اینجا نیست .
    مدیر شرکت آقا داوود اینجا هستند اگر بخواند میتونند جواب شما را بدن .
    من طراح سایت هستم نه صاحب شرکت پس مجموعه ما مسئولیتی در قبال شما و پولهای داده شده نداره و نمیدانم شما چطور و با چه مجوزی از ما طلبکار هم هستی ؟
    کلیه مدیران کل و ارشد سایت توجه کنند هر گونه نقل قول و یا به کار بردن کلمات نامناسب را بلافاصله پاک کنند و در صورت تکرار کاربر را قطع دسترسی کنند .
    کاربران فقط و فقط حق گزارش مشکل را دارند و نه چیز دیگه ، ما که مسئول نیستیم و قولی هم به کسی ندادیم .
    امکانات رایگانی در اختیار شما قرار گرفته تا حرف خودتان را به گوش مسئولان برسانید که در صورت ادامه روند مشکل سازی اون را هم خواهیم بست .
    خنده داره پول را به یکی دیگه داده یک امضا تبلیغاتی گذاشته اومده اینجا داد و بیداد راه انداخته :دی
    شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. 4 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)