1-آگاهی از زبان چاپی (نوشتاری):
کودکان نیاز به ایجاد یک احساس پایه ، نسبت به مطالب چاپی . چگونگی کار کردن با آنها دارند . آنها باید چگونگی سرو کار داشتن با یک کتاب و روش ورق زدن را یاد بگیرند . باید بیاموزند زمانی که داستانی برای آنها خوانده می شود این کلمات هستند که داستان را تعریف می کنند نه تصاویر . به کودکان باید آموزش داده شود که تمامی مطالب چاپی هدف ها و مقاصد با ارزش دارند.
2-یادگیری الفبا:
برای یادگیری خواندن ، آگاهی (شناخت) کافی و بهنگام از حروف بسیار اهمیت دارد . کودکان باید اسم حروف را یاد بگیرند ، حروف را بازشنسی و ترتیب حروف را بیان کنند.
3-فهم ارتباط حروف و کلمات :
به کودکان باید یاد داده شود که کلمه ها از یک رشته حروفی که باید از راست به چپ خوانده شود تشکیل شده اند.
4-داشتن این مساله که زبان از کلمه ها ، بخش ها و صدا ها ساخته شده است:
اصل مهم برای یادگیری خواندن این است که کودکان قادر به این تفکر باشند که کلمه ها توالی واجه ها (صداها ) هستند.
آنها باید از اجزاء ساختاری زبان گفتاری آگاه شوند . و نیاز به فهم این نکته دارند که جملات ، رشته ای از کلمات جدا منفرد ) از هم هستند.
5-شناسایی آسان و درست کلمه های نوشتاری:
توانایی افراد برای خواندن ماهرانه و همراه با درک به بازشناسی آسان و صحیح بیشتر کلمه های موجود در متن بستگی دارد . پس از اینکه چارچوب منابعی برای کلمه جدید یا هجی کردن ان با تلفظ کردن و ترکیب متناسب کلمه فراهم شد برای شناسایی آسان و دقیق آن کلمه باید تمرین شود.
6-شناختن الگوهای هجی کردن :
همان طور که کودکان قادر به دیدن کلمه ها به هنگام خواندن و هجی کردن آنها می شوند این مسئله که آنها به شباهت های هجی کردن توجه کنند اهمیت می یابد در واقع آگاهی از الگوهای هجی کردن بخصوص در هنگام گفتن کلمه هایی که پیشرفت در خواندن و نوشتن را تسریع می کند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)