حديث 3 :
حضرت امام حسن عسکري (ع) : از گناهاني كه آمرزيده نشود اين است كه گفته شود : كاش بجز بر اين گناه مؤاخذه نشوم .
من الذنوب التي لاتغفر : ليتني لا أؤاخذ الا بهذا
تحف العقول ، ص 517
حديث 3 :
حضرت امام جواد (ع) : جان و دارايي ما، از بخششهاي گواراي خداست و عاريه سپرده اوست ، تا آنجا كه از آن بهره مند شويم مايه خوشي و شادي است ، و آنچه از آن برگرفته شود اجر و ثواب است ، پس هر كه جزعش بر صبرش غالب شود اجرش ضايع شده و پناه به خدا از آن .
ان أنفسنا و أموالنا من مواهب الله الهنيئة ، و عواريه المستودعة ، يمتع بما متع منها في سرور و غبطة ، و يأخذ ما أخذ منها في أجر و حسبة ، فمن غلب جزعه علي صبره حبط أجره و نعوذ بالله من ذلك
تحف العقول ، ص 479
حديث 4 :
حضرت امام جواد (ع) : كسي كه در امري حاضر باشد و آن را ناخوش دارد ، چون كسي است كه غائب بوده . و هر كه در امري حاضر نباشد ولي بدان رضايت دهد ، مانند كسي است كه خود در آن بوده .
من شهد أمرا فكرهه كان كمن غاب عنه ، و من غاب عن أمر فرضيه كان كمن شهده
تحف العقول ، ص 479
حديث 4 :
حضرت امام حسن عسکري (ع) : شرك در ميان مردم از جنبش مورچه بر روپوش سياه در شب تار نهانتر است .
الإشراك في الناس أخفي من دبيب النمل علي المسح الأسود في الليلة المظلمة
تحف العقول ، ص 517
حديث 4 :
حضرت امام هادي (ع) : كسي كه چهل روز گوشت نخورد بدخلقي پيدا كند ، و كسي كه چهل روز پي در پي نيز گوشت بخورد اخلاقش بد مي شود .
من ترك اللحم أربعين صباحا ساء خلقه ، و من أكل اللحم أربعين صباحا ساء خلقه
بحار الانوار ، ج 56 ، ص 326
حديث 4 :
حضرت امام مهدي (عج) : ملعون است ، ملعون است كسي كه نماز مغربش را به تأخير بيندازد ، تا زماني كه ستارگان آسمان پديدار شوند .
ملعون ملعون من أخر المغرب إلي أن تشتبك النجوم .
بحار الأنوار ، ج 52 ، ص 15
حديث 4 :
امام رضا (ع) : امين به تو خيانت نكرده ( و نمي كند ) و ليكن ( تو ) خائن را امين تصور نمودي
لم يخنك الامين ، ولكن ائتمنت الخائن
حديث 4 :
امام موسي کاظم(ع) : مشورت با خردمند خيرخواه ، يمن و بركت و رشد و توفيق از جانب خداست ، چون خردمند خيرخواه به تو نظري داد ، مبادا مخالفت كني كه مخالفتش هلاكت بار است .
مشاوره العاقل الناصح يمن و بركه و رشد و توفيق من الله ، فاذا اشار عليك العاقل الناصح فاياك و الخلاف ، فان في ذلك العطب
حديث 4 :
حضرت زهرا (س) : حضرت فاطمه سلام الله عليها به پدر گرامي شان عرض كردند : اي رسول خدا زنان قريش به منزل من وارد شدند و گفتند : پيامبر تو را همسر كسي قرار داد كه سرمايه اي ندارد . رسول اكرم صلي الله عليه و آله در جواب فرمودند : قسم به خدا دخترم ، در خيرخواهي تو كوتاهي نكرده ام كه تو را به اولين مسلمان و عالمترين و بردبارترين اشخاص تزويج نموده ام . دخترم ، همانا اي عزوجل نگاهي به زمين افكند و از اهل آن دو نفر را برگزيد، كه يكي از آن دو را پدرت و ديگري را شوهرت قرار داد .
قالت فاطمة سلام الله عليها : يا رسول الله دخل علي نساء من قريش و قلن لي زوجك رسول الله من فقير لا مال له . فقال صلي الله عليه و آله لها : و الله يا بنية ما ألوتك نصحا أن زوجتك أقدمهم سلما و أكثرهم علما و أعظمهم حلما . يا بنية إن الله عزوجل اطلع إلي الأرض اطلاعة فاختار من أهلها رجلين ، فجعل أحدهما أباك و الَخر بعلك .
بحار الانوار ، ج 43 ، ص 133
حديث 4 :
امام جعفر صادق (ع) : شخصي از امام صادق - عليه السلام - پرسيد عقل چيست ؟ فرمود : چيزي است كه به وسيله آن خدا پرستش شود و بهشت بدست آيد . آن شخص گويد : گفتم پس آنچه معاويه داشت چه بود ؟ فرمود : آن نيرنگ است ، آن شيطنت است ، آن نمايش عقل را دارد ، ولي عقل نيست .
قال رجل له - عليه السلام - ما العقل ؟ قال : ما عبد به الرحمن و اكتسب به الجنان . قال : قلت : فالذي كان في معاوية ؟ فقال : تلك النكراء ، تلك الشيطنة ، وهي شبيهة بالعقل ، و ليست بالعقل .
اصول كافي ، ج 1 ، ص
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)