ورود شما را به انجمن آریا دانلود خوش آمد می گوییم.با امید به اینکه بتوانیم محیطی گرم و صمیمی با امکاناتی مناسب برای شما عزیزان فراهم کنیم خواهشمندیم اطلاعات خود را با سایر هموطنانتان در زمینه های دلخواه و مختلف به اشتراک بگذارید .
ببخشید مهسا خانوم شما دختر بن لادن هستید؟
M.A.H.S.A,mozhgan,R A H A,Sada,sorna
این که گفتید یعنی چه؟ هیچی خودش فهمید!میگم شما دختر مرحوم بن لادن هستید؟
نوشته اصلی توسط sukot رها منم گشنم میشه با این سفره خوب فدات شم با بابا رضا شام بخور این همه غذا برای بابا زیاده میخواد روزه بگیره بعد تشنش میشه
M.A.H.S.A,mozhgan,Sada,sorna
نوشته اصلی توسط krn7288 هیچی خودش فهمید!میگم شما دختر مرحوم بن لادن هستید؟ نه نیستم من دختر بابام هستم
اگــر بــه کـــــــسی بــیش از حــد بــها بدی حــتمآ بــهش بــدهــــــکار مــیشی
mozhgan,R A H A,Sada,sorna,tina
نوشته اصلی توسط sukot هان چی شد؟ من کجا مامان شدم خبر ندارم خوب من برای بابا رضام ازت خواستگاری کردم دیگه شدی مامان من و آبجی تینا دامادت هم آقا کاظم هست
armin khatar,mozhgan,Sada,sorna
نه نیستم من دختر بابام هستم
armin khatar,M.A.H.S.A,mozhgan,R A H A,Sada,sorna
نوشته اصلی توسط r a h a خوب فدات شم با بابا رضا شام بخور این همه غذا برای بابا زیاده میخواد روزه بگیره بعد تشنش میشه رها میگی / میبری / میدوزی اره ؟
mozhgan,R A H A,Sada,sorna
نوشته اصلی توسط krn7288 هیچی خودش فهمید!میگم شما دختر مرحوم بن لادن هستید؟ بابا چند لحظه سیستمم هنگ کرد شما چقدر حرف زدین باهم
mozhgan,Sada,sorna
نوشته اصلی توسط krn7288 اخی نازی نازیگریه نکن بن لادن فدات شه
R A H A,Sada,sorna
نوشته اصلی توسط sukot رها میگی / میبری / میدوزی اره ؟ آره دیگه یه زن خوب برای بابام گرفتم
نمایش ابر برچسب
قوانین انجمن
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)