صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 23 , از مجموع 23

موضوع: اخبار باشگاه منچستر یونایتد-شیاطین سرخ

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

سایت رسمی هم همین امروز خبرشو اعلام کرد :

دیوید ده خئا به یونایتد پیوست

دروازبان جوان 20 ساله ،تست های پزشکی را این هفته با موفقیت گذراند و با قرارد 5 ساله با باشگاه موافقت کرد .
    دیوید ده خئا به mutv در یک مصاحبه اختصاصی گفت :"من احساس افتخار می کنم و نمیتوانم صبر کنم تا برای یونایتد بازی کنم."
    "وقتی باشگاهی به بزرگی منچستر یونایتد برای تو می واقعا تو راخوشحال میکند"
    "من علاقه ی آن ها را به عنوان انگیزه بیشتری برای نشان دادن توانایی هایم دیدم . "
    "این یک امتیاز است که عضو باشگاهی مثل یونایتد باشم و من مشتاقم که بهترین باشم و نشان دهم که چه میتوانم بکنم "
    ده خئا هم مثل یانگ و فیل جونز ماه بعدی به تیم خواهد پیوست .
    دروازبان جوان ، عضوی از پیروزی ها و قهرمانی تیم اسپانیا در رقابت های زیر 21 ساله های اروپا در آخر هفته قبلی بود .

981194F59D2944BA95904888994BDCA7ashxh359amplaar SAampw240amprgn2123607593

منبع کانون هواداران منچستر یونایتد به نقل از سایت رسمی
    منبع
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پسر رئیس باشگاه اودینزه: در حال رسیدن به توافق برای انتقال سانچس به بارسا هستیم

علاوه بر بارسا، دو باشگاه منچستریونایتد و منچسترسیتی نیز به دنبال این مهاجم شیلیایی هستنداما سانچس پیش از این اعلام کرده که به بارسا خواهد رفت یا در اودینزه می ماند.

جینو پوتزو، پسر جامپائولو پوتزو، رئیس باشگاه اودینزه، اعلام کرد که این باشگاه در آستانه رسیدن به توافق با بارسا برای فروش الکسیس سانچس است.

او امروز به خبرنگاران گفت:" مذاکرات با بارسا در حال پیشرفت است. ما به دنبال یافتن راه حای هستیم."

علاوه بر بارسا، دو باشگاه منچستریونایتد و منچسترسیتی نیز به دنبال این مهاجم شیلیایی هستنداما سانچس پیش از این اعلام کرده که به بارسا خواهد رفت یا در اودینزه می ماند.

پوتزو در این مورد گفت:" در هر حال، شرایط سانچس هنوز نهایی نشده است."

این مهاجم 22 ساله در حال حاضر همراه با تیم ملی شیلی در آرژانتین به سر می برد و خود را برای رقابت های کوپا آمریکا آماده می کند.

او پیش از این به رسانه های اسپانیایی اعلام کرد در صورتی که انتقالش به بارسا نهایی نشود، ترجیح می دهد در اودینزه بماند.

گفته می شود ممکن است جفرن به عنوان بخشی از مبلغ قرارداد از بارسا به اودینزه برود. پوتزو در این مورد گفت:" ما باید با خود بازیکن صحبت کنیم."

منبع : Goal

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

سرالکس فرگوسن قصد دارد تا تا با ارائه پیشنهادی 20 میلیون پوندی تصمیم ارسن ونگر برای نگه داشتن سمیر نصری را محک بزند. طبق گزارشات رسیده دیشب خانواده گلیزر چراغ سبز خود برای خرید سمیر نصری را به سرالکس نشان داده اند و بنظر میرسد فرگوسن پیشنهاد خود را در همین هفته ارائه دهد. اگر انتقال سمیر نصری انجام شود، یونایتد مزان هزینه های خود برای خریدهای تابستانی را از مرز 70 میلیون پوند عبور داده است.

tdwv8h9tbn0yuey2ucyy

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)