صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: اخبار باشگاه منچستر یونایتد-شیاطین سرخ

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض اخبار باشگاه منچستر یونایتد-شیاطین سرخ

مسئولان باشگاه اودینزه بر این باورند که 44 میلیون پوند پول برای الکسیس سانچز مناسب است انها می گویند که وی بهترین بازیکن نسل خود است درحالی که تصور میشود باشگاه بارسلونا در حال تلاش برای جذب این بازیکن است دو باشگاه شهر منچستر نیز شدیدا به او علاقه مند هستند سانچز را با کریستیانو رونالدو مقایسه کردند و به همین دلیل اودینزه امید دارد که تا حد امکان در این معامله سود کند
    رئیس باشگاه اودینزه در پاسخ به این سوال که آیا این مبلغ زیاد نیست گفت: به نظر نمیرسد این مبلغ زیاد باشد من هیچ شکی ندارم که اگر او یک فصل دیگر را با ما بماند ارزش او بیشتر از این خواهد شد
    او بهترین بازیکن نسل خود است او مانند رونالدو است زمانی که او 22 ساله بود ما میدانیم که یک الماس به نام سانچز داریم

کانون هواداران یونایتد به نقل از اسکای اسپورت
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

علاقه يونايتد به ستاره سلتيک !!

StevenNaismith Rangers EmilioIzaguirre Celticcropped

اين بازيکن هندوراسي ادعا ميکند يونايتد به او علاقه مند است
    Emilio Izaguirre از علاقه فرگوسن به خود آگاه است و گفته ترجيح ميده ساکت باش چون با سلتيک قرارداد دارn و مسئولين باشگاه بايد پيشنهادات يونايتد را مورد بررسي قرار دهد

به نظر ميرسد فرگسن به طور مستقيم با مديران سلتيک براي جذب اين بازيکن 26 ساله مذاکراتي را انجام داده است

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

نابغه يونايتدي نيز به جمع بازيکنان قرضي مي پيوندد !!

پسر فرگي!!

Preston North End Darren Fergusoncropped
    Ryan Tunnicliffe !!
    40C2A00F7D1A4660AD477C30D2D82F2Aashxh311amplaar SAampw240amprgn1340557548

به نظر ميرسد الکس حاضر است براي کمک به پسرش که در Peterborough سرمربي هست Ryan Tunnicliffe هجده ساله را به وي قرض دهد

منبع

[SIGPIC][/SIGPIC]

5. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پيشنهاد شوکه کننده منچستريونايتد به قهرمان اروپا " اسپانيا و بارسلونا !!

Thiago Alcantara of Spain celebrates cropped

سرالکس فرگوسن در حال آماده سازي پيشنهاد 15 مليون پوندي براي ستاره جوان بارسلونا " Thiago Alcantara

به نظر ميرسد فرگوسن علاقه مند به جذب ستاره تيم ملي زير 21 ساله هاي اسپانيا شده است

بارسايي ها که از خروج نابغه خود بيم دارند خوش بينند تا بتوانند بندي را در معامله اين بازيکن به ليگ جزيره اضافه کنند تا بتوانند او را به راحتي به تيمشان بازگردانند اما واضح است که يونايتدي ها حاضر به انجام اين کار نخواهند شد
    اين بازيکن 20 ساله نيز يکي از گزينه اي جايگزيني پل اسکولز مي باشد

فرگوسن مدعي است که علاقه او به تياگو مربوط به قبل از فينال قهرماني اروپا مي شود

[SIGPIC][/SIGPIC]

7. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

نصری در آستانه ی پیوستن به یونایتد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

باشگاه منچستريونايتد قصد دارد براي تقويت خط هجومي خود در فصل آينده، سمير نصيري را به اولدترافورد آورد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، باشگاه منچستريونايتد براي جذب سمير نصري فرانسوي علاقه زيادي دارد، چنان كه حاضر است براي خريد اين بازيكن از توپچي‌هاي لندن 20 ميليون پوند پرداخت كند.
    قرارداد نصري با آرسنال تابستان 2012 به پايان مي‌رسد، اما اين بازيكن فرانسوي به خاطر اختلاف در جزئيات مالي و نگراني از كسب جام‌هاي مختلف، هنوز قراردادش را تمديد نكرده است، از آنجاست كه احتمال پيوستن او به جمع شياطين سرخ زياد است. به ويژه‌ اين كه آرسن ونگر، سرمربي تيم آرسنال نمي‌خواهد اشتباه‌ ماتيو فلاميني را كه حاضر به تمديد قرارداد نشد و در سال 2008 به صورت مجاني به ميدان رفت، تكرار كند.
    به نوشته پايگاه اطلاع رساني «گل» بسياري از باشگاه‌هاي سرشناس اروپايي از جمله اينتر، يوونتوس و بارسلونا خواستار جذب اين بازيكن هستند، اما باشگاه منچستريونايتد همواره نزديك‌ترين باشگاه به جذب اين بازيكن بوده است، به ويژه‌ اين كه خود بازيكن نيز به حضور در اولدترافورد ابراز علاقه كرده است.
    بنا به نوشته مجله (News of the world) باشگاه منچستريونايتد اين هفته براي جذب سمير نصري پيشنهاد 20 ميليون پوندي خود را به باشگاه آرسنال ارائه خواهد داد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

9. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پيشنهاد 17 ميليوني منچستر به تياگو

خبرگزاري فارس: باشگاه منچستريونايتد براي خريد جوان خوش آتيه بارسلونا پيشنهاد 17 ميليون يورويي ارائه كرده است.

A1091000

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، تياگو آلكانتارا بازيكن جوان بارسلونا از باشگاه منچستريونايتد پيشنهاد 17 ميليون يورويي گرفته است.

وي كه به همراه تيم ملي زير 21 سال اسپانيا بر قله قاره اروپا ايستاده در تركيب تيم اصلي بارسلونا نيز فرصت درخشش پيدا كرده و گوارديولا از او به عنوان ستاره آينده آبي و اناري‌ها ياد كرده است.

اين در حالي است كه باشگاه بارسلونا قيمت كارشناسي شده اين جوان 20 ساله را 30 ميليون يورو توصيف كرده كه تا حدودي غير منطقي به نظر مي‌رسد و با توجه به بحران مالي پيش بيني شده در بارسلونا مي‌توان منتظر چراغ سبز الساندرو روسل بود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

11. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

Rory McIlroy :یونایتد باشگاه محبوب من

47938185032566860157

Rory McIlroy قهرمان اخیر مسابقات گلف امریکا اهل ایرلند شمالی هوادار سرسخت منچستر یونایتد است

اولین خاطره ای که در حمایت از منچستر به یاد دارید ؟

همه فامیل مادر من هوادار یونایتد هستند اما پدر من هوادار سیتی است بنابراین ما در خانه به چند گروه تقسیم میشیم من جام حذفی در سال 1996 رو به خاطر میارم که یونایتد با لیاس سفیئد وسبز در مقابل لیورپول قرار گرفت ودر پایان با درخشش کانتونا پیروز شد

چگونه شما معمولا به اولدترافورد میروید ؟
    اولین بار فکر کنم من حودو 14 یا 15 سال داشتم که به اولدترافورد رفتم و در اون بازی یونایند لیورپول رو شکست داد من در حال حاضر بلیط های فصل رو دارم بنابراین من چند بازی در این فصل رو میبینم هنگامی که من بتوانم بازی رو نگاه کنم هرگز او را از دست نمیدم یکی از خاطرات مورد علاقه من بازی یونایتد در انفیلد بود زمانی که جان اوشی وقتی مصدوم شده بود در پایان کار رو تمام کرد

چگونه شما وقتی در تور هستید بازی های تیم رو دنبال میکنید؟
    Graeme McDowell(یکی از قهرمانان گلف ) نیز یکی از هواداران بزرگ یونایتد است به طوری که هر زمان ما سعی میکنیم با هم به تماشای بازی هابرویم من زمان زیادی را خارج از زمین گلف با جرمی سپری میکنم وبیشتر اون صرف دیدن بازی یونایتد در جای از جهان شده است

بازیکن مورد علاقه تو در یونایتد چه کسی است ؟
    دیوید بکهام که یکی از بزرگ ترین بازیکنان مورد علاقه من بود روی کین یکی دیگر از قهرمانان بود او بسیار بازیکن بزرگی بود وهمچنین ایرلندی بود من عاشق گابریل هاینزه هنگامی که در یونایتد بازی میکرد بودم همچنین عاشق پاترسی اورا من نمیدانم چرا من عاشق پاتریس هستم او هیجان در بازی ایجاد می کند

راز موفقیت قرمزها چیست ؟
    این تقریبا یک عادت است یونایتد استعدادهای زیادی در طول سال های گذشته داشته است انها وقتی که نیاز داشته اند فوتبال خوبی را ارائه داده اند این چیزی است که بازیکنان و تیم های بزرگ انجام میدهند و این باعث تفاوت بین بازیکنان خوب وبزرگ است

کانون هواداران منچستر یونایتد
    به نقل از گزارش (
    Alan Beck
    )، گزارشگر وب سایت

[SIGPIC][/SIGPIC]

13. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

روزنامه فرانسوي نوشت:
    منچستريونايتد بيشتر از رئال‌‌مادريد حقوق مي‌دهد

خبرگزاري فارس: يك روزنامه فرانسوي نوشت تصور اين موضوع كه رئال‌مادريد بالاترين پرداخت سطح دستمزد را در بين تيم‌هاي باشگاهي فوتبال جهان دارد، اشتباه است.

A1055131

به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه لوپاريزين در گزارشي كه روز گذشته منتشر كرد، به مقايسه درآمدهاي بازيكنان فوتبال جهان در يك سال گذشته پرداخت. اين نشريه در ابتداي مقاله خود نوشت: اكنون وقتي صحبت از پرداخت‌ دستمزدهاي سنگين در فوتبال به ميان مي‌آيد، علاقمندان ناخودآگاه به ياد رئال‌مادريد مي‌افتند. انجام دادن نقل وانتقالات گران‌قيمت كهكشاني‌ها در يك دهه گذشته و جذب فوق‌ستاره‌هاي همچون لوئيس فيگو، زين‌الدين زيدان، ديويدبكام، مايكل اوون،‌ كاكا، كريستيانو رونالدو و ... سبب شده تا چنين ذهنيتي را نزد اهالي فوتبال تقويت كند.

اين نشريه افزود: هرچند تعداد بازيكنان گران‌قيمت سفيد‌پوشان مادريدي در سال‌هاي گذشته زياد بوده، ولي اين امر بدان معنا نيست كه آنها بالاترين سطح دستمزد را در ميان تيم‌هاي باشگاهي دنيا به بازيكنان خود مي‌دهند.

نشريه فرانسوي در اين ارتباط به ذكر يك نمونه پرداخت و نوشت: منچستريونايتد تيمي است كه مثل رئال، خريد كهكشاني نداشته است، ولي همين تيم، اينك بدون هيچ جار و جنجالي،‌ بالاترين سطح دستمزد بازيكن را در ميان باشگاه‌هاي دنيا داشته است. زيرا در شرايطي كه كريستيانو رونالدو نزد مادريدي‌ها طي دوازده ماه گذشته، 13 ميليون يورو حقوق گرفته است، ولي منچستري ها تنها به گلزني همچون وين روني 13 ميليون و 200 هزار يورو پرداخت كرده‌اند.

حتي آ.ث‌ميلان ايتاليا با 12 ميليون حقوق ساليانه به زلاتان ابراهيموويچ، رقم پرداختي نزديك به همتاهاي ثروتمند مادريدي داشته است.

فرگوسن: ظالمم چون شغلم ايجاب مي كند

'الكس فرگوسن' سرمربي كهنه كار تيم فوتبال منچستريونايتد معتقد است، شرايط شغلي او در اين پست مي طلبد كه نسبت به بازيكنان ظالمانه رفتار كند.

به گزارش ميرر، او كه در مدت بيش از 37 سال مربيگري خود با كسب نزديك به 50 عنوان قهرماني، به يكي از بزرگترين مربيان در سطح فوتبال باشگاهي تاريخ جهان تبديل شده است، گفت: در اين شغل نمي توان احساساتي بود.

وي افزود: من هميشه عاشق بازيكنانم بوده ام و خيلي شانس آوردم كه چنين بازيكنان بزرگي با من كار كردند. بازيكناني مثل گيگز، نويل و اسكولز و حتي فيل نويل و نيكي بات روح باشگاه هستند. ولي با ديدن برخي اتفاقات بايد وارد عمل شوم.
    در مورد فيل نويل و نيكي بات مجبور شدم كه آنها را ترخيص كنم چون به جايي رسيدم كه مي ترسيدم به آنها صحبت كنم و بگويم كه بازي نكنيد. اين كار براي آنها هم خوب بود. وقتي به آنها اجازه دادم كه بروند مي دانستم كه ريسمان وفاداري منچستريونايتد را قطع مي كنم به همين دليل ناراحت بودم اما شغل من مربيگري اين تيم است. وظيفه من كسب نتيجه است. من با ديگران فرقي ندارم. بايد تيم را به نتيجه برسانم.
    فرگوسن ادامه داد: هميشه در تصميم گيري ها خوب عمل كرده ام. سريع تصميم مي گيرم و تا كنون در اين زمينه شانس آورده ام. يك مربي بايد قدرت تصميم گيري داشته باشد. در كودكي هم خوب تصميم مي گرفتم. اين ويژگي همواره به من كمك كرده است.در 19 سالگي در يك فروشگاه كار مي كردم و فكر مي كنم اين مساله خيلي به من كمك كرد. پدر و مادرم هم براي مدتي شغلشان همين بود. به همين دليل ياد گرفتم كه موقعيت هاي مختلف را كنترل كنم و از رسيدن به پيروزي اطمينان داشته باشم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

15. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

نشان دكتراي افتخاري براي سرآلكس فرگوسن
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد به خاطر خدمات فراوانش به ورزش مورد تقدير قرار مي‌گيرد.
    A1071046

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي‌ميل، در مراسمي كه عصر روز چهارشنبه (امروز) دردانشگاه استيرلينگ اسكاتلند انجام خواهد شد، به مربي 70 ساله يونايتدي‌ها نشان دكتراي افتخاري داده خواهد شد.

فرگوسن كه متولد شهر گلاسكو است، دوران ورزشي خود را به عنوان مربي در سال 1974 در ايست استرلينگ‌شاير، منطقه‌اي نزديك به دانشگاه مذكور آغاز كرد.

در بيانيه‌اي كه از طرف اين مركز آموزش عالي انتشار يافته، از فرگوسن به عنوان يك چهره بزرگ در ميدان فوتبال و محافل اجتماعي نام‌برده شده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

17. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

روسي: فرگوسن در كالچو موفق نمي‌شود
    خبرگزاري فارس: سرمربي پيشين لاتزيو و پالرمو معتقد است اگر الكس فرگوسن در كالچو مربيگري مي‌كرد نمي‌توانست موفق شود.
    A1061965

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كوريره دلو اسپورت، فرگوسن 25 سال است كه هدايت منچستريونايتد را به عهده دارد و با اين تيم قهرماني‌هاي بسياري نيز بدست آورده است.
    دليو روسي در اين‌باره گفت: در ايتاليا بر اساس نتيجه‌هاي هفتگي تصميم گرفته مي‌شوند. همواره از پروژه‌هاي بلندمدت صحبت مي‌شود ولي پس از گذشت 3 هفته، همه آن حرف‌ها فراموش مي‌شوند. نمي‌توانم درك كنم چطور اينتري‌ها طي 3 سال مربياني مانند خوزه مورينيو، لئوناردو و جيان‌پيرو گاسپاريني را به مه‌آتزا آورده‌اند. اين مربيان به شكل كامل با يكديگر تفاوت دارند.

روسي ادامه داد: حقيقت اين است كه در ايتاليا فاكتورهاي متفاوتي نسبت به ساير كشورها براي مربيگري وجود دارد. همه مردم مالكين و رؤساي باشگاه‌ها را مي شناسند زيرا آنها همواره تيتر روزنامه‌ها و خبرها را به خودشان اختصاص مي‌دهند. اين در حالي است كه بسياري از ما، رؤساي باشگاه‌هاي آرسنال يا منچستر يونايتد را نمي‌شناسيم. تصور مي‌كنم اگر الكس فرگوسن در سري A مربيگري مي‌كرد، نمي‌توانست موفق باشد زيرا مديران باشگاه صبر زيادي ندارد. زمان آن فرا رسيده كه ما نيز از باشگاه‌هاي انگليسي، تحمل و شكيبايي بياموزيم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

19. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)