نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 90

موضوع: مهمان اولین دوره صندلی داغ Ahmadreza_b (مدیر فنی انجمن )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر فنی سایت
    سکوت!!
    تشکر تشکر کرده 
    1,701
    تشکر تشکر شده 
    1,704
    تشکر شده در
    347 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    1168
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sorna نمایش پست ها
    درود بر دوست عزیز آقا احمدرضا گل بزم سوال دارم ای سوال

1-شکارچی فورباغه (معذرت می خوام که این طوری سوالم رو شروع کردم)بلدی چطوری ذبحش کنی وبعداز ان دستور پختش رو میشه به ما هم یاد بدی

2-حالا این کاره شما اخر زن ذلیلی نیست یا احترام گذاشتن به طرف مقابل؟!

3-حالا برعکس یه روز بیدار شدی دیدی 10سال برگشتی عقب وداری مدرسه می ری خودشم راهنمای ودوستان ان دورانت در کنارتن ولی دوستان فعلی ودنیای مجازی نیست چه حسی داری

4- خدای نکرده خدای نکرده خدا ان روز رو نیاره زبان لال اگه یه روزی پسرشما آقا امید از زنش کتک بخوره (خدا ان روز نیاره که ان دوتا کمتر از گل بهم بگن ولی سوال دیگه) عکس عمل شما

5- دوست داری ستاره خانم خانه دار باشن یا شاغل نظر شما رو پرسیدیم

6- همه مثل شما فرار کردن وکسی نیومد که جداتون بکنه چکار می کنین

7-منظورتون اینه که تحملتون تمام شد مثل خشایار مستوفی بلندمشی بیرونشون می کنی

8-حالا بر فرض مثال شما یکی از ان نه بچه بودی چه انتظاری از والدینت داشتی

9-اگه شب خواستگاری یه دفعه بگن زن داداشت پا به ماه وشما هم وقت گرفتید از خانواده عروس وامکان بر هم زدن قرار هم براتون موجود نیست دوست داری که پدر ومادرت برن پیش داداشت توی بیمارستان یا با تو بیان مراسم خواستگاری اگه ان شب نری احتمال داره که دخترو از دست بدی

10-به نظر شما میشه این حق رو داد به دخترها که بیان خواستگاری پسرها

درود بر شما آقا کاظم که تو این مدت صندلی را گرم نگه داشتید و من را از گرمای وجودتون در تاپیک اختصاصیم بی نصیب نگذاشتید. باشد که روزی اتش بیار صندلیتان گردم!

1- نه بلد نیستم ولی خوب تا اون موقع وقت زیاده یاد میگیرم. با چیزی میزنم تو سرش مثل ماهی و برای پختش هم اول با پیاز تقتش میدم بعد روش آب میریزم میگذارم 2-3 ساعت بپزه

2- نه قسمت خرید طلا را که شوخی گفتم. ولی از اونجایی که دخترا عادب به استفاده از منطق ندارن گاهی از دیدن چیزی ناراحت بشن دیگه هیچ رقم نمیشه قانعشون کرد برای همین میگم که نفهمه چون اگه فهمید ناراحت شد باید همون بحث ها را راه بندازیم شاید تونستیم نظرشونو تغییر بدیم

3- خوب آدم به هر دوره ای عادت داره و مسلماً چنین اتفاقاتی براش غیرقابل هضم خواهد بود بدم نمیاد برگردم به 1 سال قبل حتی قبلتر ولی خوب حیف این همه دوسته که از دست بدم

4- زندگی شخصی خودشه دیگه خودش باید جمع و جورش کنه ولی این که از زنش کتک بخوره دیگه امید نیست اسمش میشه ناامید

5- ستاره هم نظر خودشه ولی به نظر من اگه بتونه از پس هر دو بر بیاد شاغل باشه مشکلی نیست ولی به شرطی که از کار خونه عقب نمونه

6- دیگه اون موقع از خجالت هم در میایم اگه دیدم پس بر نمیام خودمم فرار می کنم.

7- نه بیرونش که نمیشه کرد آخه یکی دوتا نیستند که ماشالله. ولی خوب شاید خودم به یه بهونه مدتی زدم از خونه بیرون :دی

8- نمیدونم. تو بچگی خودم هم نمیدونم چه انتظاراتی داشتم ولی خوب بچه معمولاً انتظار خاصی ندار نهایتش رفتن به پارک و ...

9- اگه نشه کنسل کرد که خوب نمیشه بیمارستان نرفت. تنهایی هم که خواستگاری نمیرن بنابراین بدون توجه به عواقب بنده هم به بیمارستان مراجعه می نمایم. ببینید از دست رفتن دختر به خاطر همچنین مسایلی و تو این مرحله هیچ چیز مهمی نیست! برعکسش هم همینطور برای دخترا هم نباید مهم باشه که تو این نمرحله خواستگاری را از دست بدن

10- از نظر من بلامانع هست ولی عرف جامعه اجازه نمیده و اون را تجاورز به حیا و شرم زنانه میدونه.

ممنون از سوالات خوبتون

پیروز باشید :وی
    جاودانه شوید

imagephptypesigpicampuserid6ampdateline1278104663

من تـمــام هـستـی ام را در نـبـرد بـا سـرنوشت، در تهـاجـم با زمـان آتـش زدم، کـشتـم
    من بـهــار عـشـق را دیـدم ولـی بـاور نکــردم، یک کـلام در جــزوه هـایـم هیـچ نـنوشـتـم
    من ز مـقصد ها پی مقصـود هـای پوچ افتـادم، تا تمام خـوب ها رفتند و خوبی ماند در یادم
    من به عـشـق منتـظر بـودن، هـمـه صبر قـرارم رفت، بهـارم رفت، عـشقم مرد، یارم رفت

2. 7 کاربر مقابل از Ahmadreza_b عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)