مهدي صباغزاده درباره صدر اسلام فيلم ميسازد
«پرچمدار عشق» روايت سينمايي وقايع جنگ احد است
فیلم سینمایی «پرچمدار عشق» به کارگردانی مهدی صباغزاده با موضوعی درباره جنگ احد و پرچمدار این جنگ و با نگاه به تاریخ صدر اسلام ساخته میشود. صباغزاده گفت: فیلمنامه «پرچمدار عشق» آماده است، این فیلم درباره مصائب پرچمدار جنگ احد و رابطهای است که با پیامبر اکرم (ص) دارد، در حال بازنویسی و اصلاح نهایی فیلمنامه هستم و با فراهم شدن شرایط پیشتولید این فیلم تاریخی و مذهبی را شروع میکنم.
وی ادامه داد: تاریخ اسلام وقایع مهم و جذابی دارد که میتوانند در قالب فیلم و مجموعه مطرح شوند، این آثار به دلیل تعلق خاطر مردم به پیامبر اکرم (ص) و معصومین مخاطب خواهد داشت، اما تولید این نوع فیلمها و مجموعهها ساده نیست، نیاز به تحقیق و پژوهش دارد و هزینههای ساخت آن بالا است.
این نویسنده و کارگردان گفت: من در حوزه سینمای تاریخی چندان فعال نبودهام، اما دوست دارم با «پرچمدار عشق» تجربهای تازه در این حوزه داشته باشم، از بازیگران لبنانی در کنار بازیگران ایرانی برای این فیلم استفاده میکنم و تمام صحنهها در ایران فیلمبرداری میشوند. امیدوارم دوستان همکاری لازم را برای تولید این فیلم با من داشته باشند.
صباغزاده افزود: «پرچمدار عشق» شباهتی با فیلم سینمایی «پیامبر اکرم» که مجید مجیدی آن را میسازد ندارد، آن فیلم کودکی حضرت رسول را به تصویر میکشد و فیلم من درباره زمانی است که ایشان به رسالت رسیدهاند.
مهدی صباغزاده فیلم سینمایی «خاک و آتش» را در نوبت اکران دارد، وی فیلمهای سینمایی «خانه خلوت»، «صبحانهای برای دو نفر»، «پیشنهاد ۵۰ میلیونی»، «جستجو در جزیره» و... را کارگردانی کرده است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)