صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 30

موضوع: اخبار باشگاه بارسلونا-سربازان کاتالان

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

گوارديولا: اين بارسا با هر مربي قهرمان است
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا در اظهاراتي معني دار و مشكوك گفت: اين بارسا با هر مربي قهرمان است.
    A1065884

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، در حالي كه هواداران بارسلونا در كنار بازيكنان اين تيم بي صبرانه در انتظار تمديد قرارداد گوارديولا با بارسلونا هستند به نظر مي‌رسد پول‌هاي قطري موفق‌تر از اشك‌هاي كودكان كاتالونيايي عمل كرده است.

گوارديولا از قطر براي هدايت تيم ملي اين كشور پيشنهاد 35 ميليون يورويي دريافت كرده و حتي چند باشگاه قطري نيز حاضرند با همين ميزان او را به خدمت بگيرند.

اين درحالي است كه وكيل گوارديولا براي تمديد قرارداد وي با بارسلونا پيشنهاد دريافت مبلغ 45 ميليون يورو براي دو سال را كرده و گفته است: گوارديولا مديون بارسلونا نيست كه در انتخاب راه خود چيزي جز مسائل مالي را در نظر بگيرد.

گوارديولا نيز در نشست خبري روز گذشته خود گفته است: اين بارسا با هر مربي قهرمان است، اگر مربيان بزرگ جهان كه كم هم نيستند براي هدايت بارسلونا بيايند هيچ مشكلي براي اين تيم با اين بازيكنان بزرگ پيش نمي‌آيد، وقتي ريكارد رفت همه نگران بارسلونا بودند؛ اما ديديد كه من هم مشكلي نداشتم چون در باشگاهي كار مي‌كنم كه همه اصول باشگاه‌داري در آن رعايت مي‌شود و مربي تنها نگران پياده شدن افكار خود در زمين است.

اين اظهارات، نويسندگان كاتالونيايي و بازيكنان بارسلونا را به شدت نگران كرده و بار ديگر شايعه رفتن گواريولا به قطر را بر سر زبان‌ها انداخته است.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

گوارديولا: آلكسيس را مي‌خواهم

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا گفت: براي ترميم خط حمله آلکسيس را مي‌خواهم.

00024372 به نقل از رويترز، جوزپه گوارديولا بر اهميت خريد آلکسيس آلخاندرو سانچس تاکيد و تصريح کرد: اين بازيکن در تيم اودينزه به رغم سن کمش پخته و با تجربه شده و به درد بارسلونا مي‌خورد.
    وي افزود: فيلم بازي‌هاي او را تماشا کرده‌ام و معتقدم که بسيار باهوش است و نکات تاکتيکي را خيلي خوب در زمين پياده مي‌کند. اميدوارم بارسلونا در خريد او موفق عمل کند.

تلاش بارسا براي خريد شماره 7 اودينزه همزمان است با تلاش رئال مادريد، منچستر‌سيتي و ميلان که البته در اين ميان قهرمان لاليگا مشتري جدي او محسوب مي‌شود.
    مهاجم شيليايي مورد علاقه باشگاه‌هاي بزرگ دنيا است و بالاترين رقم تاکنون از سوي من‌سيتي تا مرز30 ميليون يورو پيشنهاد شده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

آفلاي: فصل بعد به نام من رقم مي‌خورد
    خبرگزاري فارس: هافبك تهاجمي بارسلونا به هواداران تيمش قول درخشش در سال آينده را داد و گفت: فصل بعد به نام من رقم مي‌خورد.
    A0970749

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ابراهيم آفلاي بازيكن شماره 20 بارسلونا كه پس از درخشش در پي‌اس‌وي آيندهوون در تركيب بارسلونا نيز عملكرد مثبتي را ثبت كرده اطمينان دارد كه در سال آينده درخششي خيره كننده خواهد داشت.
    البته اظهارات او درخصوص فصل بعد در حالي منتشر شده كه نامش در فهرست فروش قطعي باشگاه ديده مي‌شود.

او متولد هلند است؛ اما اصالتي مراكشي دارد. باشگاه بارسلونا نيز با مبلغ 3 ميليون يورو وي را براي 4 سال به خدمت گرفت و بعدها علت پايين بودن مبلغ قراردادش را واگذاري قطعي يك منزل مسكوني و 2 درصد از سهام باشگاه در بورس بارسلونا عنوان كرد.

آفلاي روز گذشته تصريح كرد: اكنون تيم بارسلونا متشكل از ستارگان بزرگي است و قرار است خريدهاي ديگري هم صورت بگيرد، در چنين شرايطي قول درخشش در فصل آينده كار ساده‌اي نيست، اما براي جنگيدن كاملا آماده هستم و رقباي جوان من شانسي براي عرض اندام در تركيب اصلي نخواهند داشت.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

باره‌سي: بازيكنان بارسلونا فوتبال را قسمتي از زندگي خود مي‌دانند
    خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم فوتبال ميلان ايتاليا گفت: بازيكنان بارسلونا فوتبال را قسمتي از زندگي خود مي‌دانند.
    A1054973

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه بارسلونا، فرانكو باره‌سي مرد 51 ساله فوتبال ايتاليا كه در 532 بازي با لباس آ.ث ميلان ايتاليا در دهه 80 و 90 بي رقيب و افسانه‌اي نشان مي‌داد، روز گذشته به دعوت باشگاه بارسلونا در يك كنفرانس خبري شركت كرد و خطاب به خبرنگاران حاضر در محل گفت: گوارديولا نعمتي بزرگ براي بارسلونا است، او پس از رايكارد دست به كار بزرگي زد و تلاش بيهوده نداشت و راه درست را طي كرد و اجازه نداد جوسازي روزنامه‌ها او را به تغييرات بيهوده وادارد.

وي ادامه داد: بازيكنان بارسلونا وقتي شروع به بازي مي‌كنند بسيار شاد و مغرور ديده مي‌شوند، آن‌ها از بازي خود لذت مي‌برند و لبخند آن‌ها در زمان بازي گاهي براي بازيكنان حريف آزار دهنده است، اما اين لبخند براي جنگ رواني نيست بلكه آنها واقعا از بازي خود شاد مي‌شوند و غرور در بدنشان موج مي‌زند. اين رمز موفقيت بارسلونا است و بايد اعتراف كرد كه آنها عاشق فوتبال هستند و فوتبال را قسمتي از زندگي خود مي‌دانند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

بارسلونا با سيلوا تماس گرفت
    خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا براي ترميم خط دفاعي خود با مدافع مركزي آ.ث ميلان وارد مذاكره رسمي شد.
    A1057623

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، تياگو سيلوا مدافع مركزي ميلان ايتاليا از باشگاه بارسلونا پيشنهاد 18 ميليون يورويي دريافت كرده و اين براي مدافع 26 ساله ميلان پيشنهاد ارزشمند و وسوسه‌انگيزي است.
    اين در حالي است كه بارسلونا براي خريد سسك فابرگاس، آلكسيس سانچس، روسي و مايكون نيز خيز برداشته و به نظر مي‌رسد منابع مالي كه روسل آنها را تكذيب مي‌كند از پشتوانه مطلوبي برخوردار باشد.
    قرارداد تياگو سيلوا در صورت انعقاد تا پايان سال 2016 خواهد بود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

شوخي مدافع بارسا با مهاجم منچستر! پيكه: اميدوارم موهاي روني مثل پويول شود
    خبرگزاري فارس: مدافع مياني تيم فوتبال بارسلونا با مهاجم منچستريونايتد به خاطر كاشت مو شوخي كرد.
    A1065908

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي‌استار، جرارد پيكه كه از زمان حضورش در اولدترفوارد با برخي از بازيكنان منچستر دوست و در تماس است، پس از شنيدن خبر كاشت مو وين روني، با تماس تلفني اين موضوع را به مهاجم شياطين سرخ تبريك گفت.

وي در جريان يك برنامه تلويزيوني كشورش حتي در اين زمينه به شوخي با هم‌تيمي‌سابقش در منچستر پرداخت.

پيكه كه از سال 2004 تا 2008 عضو شياطين سرخ بود، گفت: وقتي خبر را شنيدم، گوشي را برداشتم و به وين زنگ زدم. در كنار رد و بدل كلي حرف، به او به‌خاطر اين اقدام تبريك گفتم.

وي افزود: حتي به طنز به او گفتم آرزو مي‌كنم آنقدر موهايش رشد كرده و بلند شود كه مانند كارلوس پويول شود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

هيل‌وود: كاتالان‌ها براي فابرگاس فقط ابراز تمايل كردند
    خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه آرسنال مي‌گويد كه بارسلونا براي جذب سسك فابرگاس تنها ابراز تمايل كرده و هيچ پيشنهادي ارائه نكرده است.
    A1084262

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي‌ميرر، در زماني كه همه روزه اخباري دال بر انتقال احتمالي كاپيتان اسپانيايي‌ توپجي‌ها به تيم قهرمان اروپا در رسانه‌ها انتشار مي‌يابد، نفر اول آرسنال هياهوي راه افتاده در ارتباط با رقم چنين انتقالي را صحيح نمي‌داند.

پيتر هيل‌وود گفت: بله. اين خبر كه ما صحبت‌هايي با بارسا در مورد سسك داشته‌ايم،‌ درست است. براي اين منظور كاتالان‌ها تماس برقرار كردند. ولي تماس آنها تاكنون در حد ابراز تمايل خلاصه شده و فاقد ارائه پيشنهاد مالي بوده است. از اين رو ما نمي‌خواهيم اجازه دهيم در اين شرايط فابرگاس منتقل شود.

اين مقام افزود: سسك خودش از بارسلونا مي‌آيد. براي من قابل درك نيست كه بخواهد به آنجا بازگردد. در هرحال آنچه كه دراين مورد گفتني است،‌ ذكر اين نكته بوده كه از طرف كاتالان‌ها هيچ رقمي عنوان نشده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پيام بارسايي‌ها: خداحافظ لاماسيا
    خبرگزاري فارس: زمين تمرين بارسلونا و به نوعي خانه تاريخي مردم كاتالونيا به خاطر يك پروژه اقتصادي تخريب شد.
    A1086984

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، در ميان انبوه جمعيت معترض در شهر بارسلونا مقامات شهرداري اقدام به تخريب فضاي مسكوني و ورزشي لاماسيا كردند.
    خانه قديمي لاماسيا در سال 1702 تاسيس و مقرر شد مردم كاتالونيا با هر ايده و طرز فكري در آن گردهم بيايند. در همين خانه بود كه ديكتاتور خونريز اسپانيا ژنرال فرانكو شش بازيكن بارسلونا را كه براي تمرين آماده مي‌شدند به جرم شركت در جلسات مخفيانه به رگبار بستند.
    قرار بر اين شده تا تيم فوتبال بارسلونا در شهر روزشي سنت خوان دسپي تمرين داشته باشد تا پروژه اقتصادي - ورزشي لاماسيا به اتمام برسد.تخريب لاماسيا شروع شد و مردم كاتالونيا به ويژه مردم بارسلونا با اين ورزشگاه قديمي وداع كردند تا از لاماسيا فقط خاطرات تلخ و شيرين آن به يادگار بماند.
    احداث هشت استخر بزرگ، چند زمين فوتبال و چند فضاي بزرگ تجاري و مركز خريد در دست بررسي است اما براي مردم اينهمه جاي خانه قديمي آنها را پر نمي‌كند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

مدافع بارسلونا براي كمك به كودكان فلسطيني وارد بيت المقدس شد
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم بارسلونا براي دعا و نيايش به بيت المقدس رفت و قرار است براي انجام امور خيريه وارد اراضي فلسطين شود.
    A1086956

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، جرارد پيكه از تعطيلات در فصل نقل و انتقالات تابستاني استفاده كرده و به پيشنهاد نامزدش، ش***ا راهي بيت المقدس شده است.
    او زير حمله دوربين‌ها و خبرنگاران كار سختي براي داشتن تمركز و آرامش حين عبادت داشت، اما به هر حال اعمال مربوط به ديوار ندبه را انجام داد.
    پيكه در اين سفر قصد ورود به بخش‌هاي اشغالي در مرز فلسطين و خاك اين كشور را نيز دارد و به پيشنهاد ش***ا براي احداث 2 واحد بين المللي مراقبت از ايتام و كودكان بي سرپرست سرمايه‌گذاري خواهد كرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

سانچس به بارسا مي‌پيوندد
    خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا به جاي پرداخت 50 ميليون يورو پيشنهاد 27 ميليون يورو بعلاوه جفرن را به وكيل آلكسيس سانچس ارائه كرده است.
    A1086635

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا اسپانيا، آلكسيس سانچس كه به‌خاطر عقد قرارداد با بارسلونا اردوي تيم ملي شيلي را ترك كرده براي سومين روز هتل محل اقامت خود را تمديد كرد تا شايد تحت شرايط جديد مطرح شده موفق به عقد اين قرارداد شود.

بر اين اساس باشگاه بارسلونا در نظر دارد جفرن، مهاجم شماره 11 خود را به‌علاوه 27 ميليون يورو به اودينزه تحويل دهد تا سانچس را در اختيار بگيرد.

مدياست، منبع خبري ملي ايتاليا مدعي است قرارداد آلكسيس فردا در دفتر بارسلونا منعقد مي‌شود و هنوز براي آبي و اناري خواندن اين بازيكن شيليايي كمي زود است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)