صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: اخبار باشگاه بارسلونا-سربازان کاتالان

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض اخبار باشگاه بارسلونا-سربازان کاتالان

كركيچ با انتقال به رم موافقت كرد
    خبرگزاري فارس: والتر ساباتيني مدير ورزشي باشگاه رم اعلام كرد به زودي با بويان كركيچ مهاجم بارسلونا قرار داد امضا خواهند كرد.
    A1047189

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسكاي اسپورت ايتاليا، ساباتيني براي بستن قرار داد با بويان راهي اسپانيا شده بود و به نظر مي‌رسد تا انجام ماموريت خود چند قدم فاصله دارد.

ساباتيني در اين باره گفت: هم با بازيكن به توافق رسيديم و هم رضايت باشگاه را به دست آورديم. توافق‌هاي ما در سطح بالاي انجام گرفته و اميدوار هستيم بتوانيم همه چيز را در بهترين شرايط به پايان ببريم. البته هنوز مشخص نشده كه بويان به صورت قرضي راهي جالوروسي خواهد شد يا با وي قرار داد دائمي امضا خواهيم كرد. چيزي كه مشخص شده اين است كه براي فصل آينده وي را در تركيب خواهيم داشت.

مبلغ انتقال وي 10 ميليون يورو اعلام شده كه با موافقت رمي‌ها همراه بوده است.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

ويا: ماتا براي بارسا يك خريد رويايي خواهد بود
    خبرگزاري فارس: مهاجم والنسيايي بارسلونا از مقامات باشگاهش خواست تا خوان ماتا را خريداري كنند.
    A1071766

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، داويد ويا گفت: ماتا براي بارسا يك خريد رويايي خواهد بود و اگر شانس بازي در كنار او را داشته باشم به هواداران بارسلونا قول مي‌دهم كه يكي از زوج‌هاي رويايي تاريخ باشگاه را تشكيل دهيم.

وي ادامه داد: زماني به بارسلونا آمدم كه والنسيا برايم كوچك بود و نياز به فضاي بيشتري براي درخشش و رشد داشتم و احساس مي‌كنم كه خوان ماتا، ملي پوش موفق فوتبال كشورمان نيز در همين وضعيت است و بايد به بارسلونا بيايد تا جهان فوتبال حرفه‌اي يكي ديگر از بازيكنان بزرگ را در لباس قهرمان لاليگا تماشا كند.

كاتالان‌ها از فصل گذشته به‌دنبال خوان ماتا بازيكن ملي‌پوش و شماره 10 والنسيا هستند.
    اين بازيكن جوان در سال 2007 عضو رئال بود و پس از آن راهي والنسيا شد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

مذاكرات مديربرنامه‌هاي پاستوره با بارسلونا
    خبرگزاري فارس: هافبك تهاجمي پالرمو كه مورد توجه بارسلونا قرار دارد، گفت: مدير برنامه‌هايم در حال مذاكره با اين باشگاه است.
    A1080948

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از فاكس اسپورت، خاوير پاستوره كه خود را براي حضور در كوپا آمريكا آماده مي‌كند، با پيشنهادهاي بسياري از تيم‌هاي معتبر اروپايي روبه‌رو است و رئيس باشگاه نيز اعلام كرده او را فقط در ازاي مبلغ 50 ميليون يورو به تيم ديگري واگذار خواهد كرد.

پاستوره در اين خصوص گفت: در مورد آينده‌ام هيچ چيزي نمي‌دانم. مدير برنامه‌هايم در حال گفت‌وگو با كاتالاني‌ها است و مطمئن هستم پيشنهاد ساير باشگاه‌ها را نيز مورد بررسي قرار مي دهد. در نهايت به باشگاهي خواهم رفت كه بهترين پيشنهاد را ارائه كرده باشد.

تيم‌هايي كه براي جذب پاستوره ابراز علاقه كرده‌اند، باشگاه‌هاي كوچكي نيستند. بارسلونا، رئال مادريد، اينتر ميلان، چلسي، منچسترسيتي و پاري سن ژرمن همگي به دنبال امضاي قرارداد با اين بازيكن آرژانتيني هستند ولي تاكنون صحبت‌هاي هيچ‌كدام از اين باشگاه‌ها با پالرمويي‌ها جدي نشده است. شايد اين امر به دليل مبلغ گزافي باشد كه رئيس پالرمو روي بازيكن خود گذاشته باشد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

آخرين تلاش بارسا براي خريد سسك
    خبرگزاري فارس: مهاجم آرسنال براي تعطيلات تابستاني به زادگاه خود بارسلونا سفر كرده و اين بهانه خوبي براي تلاش بارسا در پروژه خريد وي محسوب مي‌شود.
    A1090636

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، سسك فابرگاس روز گذشته براي ديدن خانواده خود راهي بارسلونا شد تا از تعطيلات به دست آمده در فصل تابستان استفاده كند اما هرگز باور نداشت جمعيتي حدود 4 هزار نفر در فرودگاه بارسلونا حضور داشته باشند.

هواداران بارسلونا تنها به خانواده فابرگاس اجازه دادند از تونل ايجاد شده عبور كرده و به فرزند خود برسند. فرودگاه بارسلونا براي دقايقي به طور مطلق در اختيار جمعيت حاضر در سالن‌هاي مختلف بود و پليس تنها به دادن تذكر و خواهش از مردم براي رعايت قوانين بسنده مي‌كرد.

سسك فابرگاس بارها اعلام كرده كه بي‌صبرانه در انتظار بازگشت به بارسلونا است اما دو ماجراي هميشگي يعني مسائل مالي و البته رضايت باشگاه آرسنال موانع جدي بر سر راه اين انتقال هستند. اين بازيكن تا دو سال ديگر با آرسنال قرارداد دارد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

آرسنال اماده فروش سسک به بارسلونا

به نظر می رسد که درخواست دوم بارسا برای جذب موفقیت آمیز بوده است

134640 news

سایت گل- طبق گزارش منتشره در بی بی سی اسپورت، سران باشگاه آرسنال آماده اند تا در بازار نقل و انتقالات تابستانی، سسک فابرگاس را به بارسلونا بفروشند
    این در حالی است که توپچی ها اخیرا پیشهادی 27 میلیون پوندی بارسا را رد کردند و از همین رو سران بارسا با اندکی تغییر پیشنهادشان را مجددا ارائه کردند و طبق گزارشهای منتشره در رسانه های اسپانیایی، مذاکرات آغاز شده است
    یکی از مسئولان آرسنال به بی بی سی گفت:« پیشنهاد به صورت کتبی و خطاب به ایوان گازیدیس، مدیر اجرایی آرسنال ارائه شده است.» او در پاسخ به این پرسش که واکنش آرسنال نسبت به پیشنهاد بهبود یافته بارسا چیست:« احتمالا پاسخ بله خواهد بود و اگر این پیشنهاد رضایت بخش باشد، فکر می کنم سسک را خواهیم فروخت»
    سسک درحالی که 16 ساله بود آکادمی فوتبال لاماسیای بارسلونا را به مقصد لندن ترک کرد و زیر نظر آرسن ونگر رشد و پرورش یافت ولی مدتی است که از تمایلش برای بازگشت به بارسا می گوید
    تابستان گذشته سران آرسنال دو پیشنهاد بارسا برای فروش کاپیتانشان را رد کردند و امسال ساندرو روسل، رئیس باشگاه کاتالان اعلام کرد که بیش از 35 میلیون پوند برای خرید سسک پرداخت نخواهد کرد. او معتقد است که مصدومیتهای اخیر سسک از ارزش او کاسته است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

تیاگو آلکانتارا: نمی خواهم بارسلونا را ترک کنم

ستاره جوان اسپانیایی اعلام کرد که می خواهد در بارسلونا بماند.این درحالی است که شایعات متعددی درمورد آینده او به گوش می رسد

133929 news

سایت گل- تیاگو آلکانتارا، در صحبتهایی اعلام کرد که تصمیمی برای جدایی از بارسلونا در بازار نقل و انتقالات تابستانی ندارد
    آلکانتارا یکی از مهره های تیم ملی زیر 21 ساله های اسپانیا بود که با این تیم به قهرمانی رقابتهای اروپایی رسید.
    گل او به اسپانیا کمک کرد تا در فینال این تورنمنت که شنبه شب در دانمارک برگزار شد، به پیروزی برسد.
    اخیرا مازینیو، قهرمان جام جهانی 1994 که پدر آلکانتارا هم هست در صحبتهایی اعلام کرده بود که پسرش از حضور در بارسلونا راضی است و به دنبال آن است تا در ترکیب اصلی بارسلونا برای خود جایی دست و پا کند
    این ستاره 20 ساله هم در صحبتهایی اعلام کرد که می خواهد در بارسلونا بماند.این درحالی است که تیمهای آرسنال، ویارئال و رم برای جذب او ابراز تمایل کرده بودند. ولی تیاگو نظر دیگری دارد:« نمی خواهم بارسلونا را ترک کنم. در مورد حضور تیم ملی زیر 21 ساله های اسپانیا در تورنمنت اروپایی باید بگویم که این کاری که ما انجام دادیم، موفقیت یک، دو یا سه نفر نیست و دسترنج تمام تیم است. ما در کل تورنمنت فوق العاده بودیم و سبک بازی مان را در بازی فینال هم حفظ کردیم و قهرمان شدیم.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

يادداشت روز: در ستایش لئوی آرژانتین /مسي يك «پيبه» تمام عیار است «ال‌پیبه» موجودی است که همزمان می‌تواند وقتی توپ زیر پاهایش قرار گرفته 10 فکر متفاوت بکندحسين جوادي

134544 news

سايت گل- يكي از ستون‌نويس‌هاي روزنامه «پاخینادوسه» (صفحه 12) مي‌نويسد: بوئنوس‌آيرس شهري است كه فوتبال بيش از پيش در آن زنده مانده و ما بی‌صبرانه در انتظار شروع کوپاآمه‌ریکا هستیم. وقتی فوتبال اروپا در این روزها رو به کسادی رفته این نبردها ما را به مرز جنون و عشق می‌کشاند.
    درست یک ربع قرن پیش در همین روزها، یعنی 22 ژوئن 1986 در مکزیکوسیتی ستاره‌ای خیلی کوچک به نام دیه‌گو مارادونا با 168 سانتیمتر قد 2 گل استثنایی برابر انگلیس به ثمر رساند. یکی از آنها به نام «دست خدا» بود و دومی در نبردی به طول 60 متر با دریبل کردن 5 بازیکن انگلیس رقم خورد.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

بعد‌ها در آرژانتین دیه‌گو، اعجوبه کوتاه‌قد آلبی سلسته را با نام «ال پیبه» (بچه) صدا می‌کردند. «ال‌پیبه» موجودی است که همزمان می‌تواند وقتی توپ زیر پاهایش قرار گرفته 10 فکر متفاوت بکند، چشم‌هایش رو به بالاست، انگار توجه‌ای به اتفاقات دور و برش ندارد و مثل جادوگران همه را به دنبال خود می‌کشاند، فقط کافی است دیگر بازیکنان خودشان را در بهترین فضای ممکن زمین قرار دهند تا توپ مانند «لقمه‌ای آماده» جلوی پایشان بیفتد اما اینگونه که خیلی‌ها فکر می‌کنند نیست، چشم‌ها رو به بالاست ولی به خوبی کوچک‌ترین حرکتی که در اطرافش رخ می‌دهد را زیر نظر دارد. نکته قابل توجه در باره «ال پیبه‌ها» این است: تنها چیزی که می‌تواند آنها را به زمین بکوبد جدا از قانون جاذبه، تکل‌های خشنی است که فقط به قصد ویران کردن ساق پا زده می‌شوند. بعد از دیه‌گو و نسل طلایی کوتاه‌قد‌های جادوگر، آرژانتين «پيبه»‌هاي زيادي توليد كرده است. «پيبه»ها موجوداتي كاملا آرژانتيني هستند كه آهنگ مخصوص به خودشان را دارند. تانگوي «روياي يك پيبه» كه توسط مارادونا خوانده شده، قول‌هاي جواني در سال 1943 را به تصوير مي‌كشد: «مادرم ! عزيزترينم ! پولدار خواهم شد» و درنهايت با روياي پسر جوان به پايان مي‌رسد: «توپ را مي‌گيرد، رفتارش آرام است، از همه بازيكنان رد مي‌شود تا به دروازه‌بان مي‌رسد و با ضربه‌اي سنگين گلزن تيم مي‌شود.» اما اين تمام ماجرا نبود زيرا به محض اينكه خطوط مياني شلوغ شدند، مربيان ديگر تمايلي به بازي دادن به «پيبه»ها نداشتند. حتی خود مارادونا در جام‌جهانی 2010 به نوعی موجب شد مسی تقریبا از جریان بازی محو شود، روش‌های دیه‌گو کاری با لیونل کرد که خیلی‌ها «کک» را به کم فروشی در تیم ملی متهم کردند. ؛ بازيكني كه مي‌تواند با سرعت دريبل بزند، فضاهاي خالي را مي‌بيند، دوست دارد گل بزند و از همه مهم‌تر، جثه‌اش كوچك است. خورخه والدانو، بازيكن سابق تيم ملي آرژانتين كه بعدها مربي و شاعر فوتبال شد، مي‌گويد: او روياي جمعي فوتبال آرژانتين را به خوبي تصوير مي‌كند و واقعا نمی‌فهمیم چرا پله باز هم با دهان گشادش و انتقادهایی که می‌کند می‌خواهد به نوعی انتقام برزیلی‌اش را از «لئو» بگیرد؟ آیا با این مساله موافقید که فوتبال سرخوشانه برزیل فاقد اینگونه «ال پیبه»‌هاست؟ برزیلی‌ها با هر دو پایشان به علاوه قلبشان بازی می‌کنند و آرژانتینی‌ها با هر دو پا، قلب و چشم‌هایشان. این راز چشم‌هایشان است که همه را غافلگیر می‌کند، به یک سو نگاه می‌کنند و به سوی دیگر پاس می‌دهند، وقتی حریف خشن‌ترین تکل ممکن را می‌زند حتی نیم نگاهی هم به او نمی‌کنند، تمام نگاه به فضاهای خالی است، به بدن مدافعان حریف که با نمایش یک «بدل» چگونه از جریان بازی خارج می‌شوند. آرژانتینی‌‌ها چشم‌هایشان را در این دوره کوپاآمه‌ریکا (آخرین قهرمانی‌شان به سال 93 بازمی‌گردد) تنها به «ال پیبه» شماره 10 دوخته‌اند و «چیکو» (پسر) نیز تنها رویایش قهرمانی در کوپاآمه‌ریکاست، شاید اگر پسران آلبی سلسته با «لئو» فاتح کوپا شوند نسل «ال پیبه»‌ها بار دیگر در فوتبال آرژانتین رشد پیدا کنند و همه چیز بستگی به نمایش خیره‌کننده مسی دارد، ستاره‌ای که راز چشم‌هایش واقعیت درون قلبش

را عیان می‌کند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

مسی : آرژانتینی ها هیچ وقت تا این حد با من مهربان نبودند

ستاره آرژانتینی معتقد است که هیچ وقت در آرژانتین ، مثل بارسلونا با او رفتار نمی شده ولی الان لطف و محبت هموطنانش را بیش از هرزمان دیگری لمس می کند

134543 news

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا با انگیزه های فراوانی خود را برای شرکت در کوپا آمه ریکا آماده می کند. این تورنمنت روز اول ماه جولای آغاز می شود و مسی در گفت و گو با شبکه تی وای سی اسپورتس در این رابطه گفت:« لطف و محبت آرژانتینی ها را بیش از هر زمان دیگری حس می کنم. آرژآنتین تنها جایی بود که مثل بارسلونا با من رفتار نمی شد.من همیشه در آرژآنتین مشغول جرو بحث بودم، چون متاسفانه نتوانسته ام تا با تیم ملی کشورم عنوان قهرمانی ای به دست بیاورم و تمام جامهای قهرمانی را با بارسا کسب کردم وبه همین دلیل مردم دربارسلونا با من خیلی خوب هستند.امیدوارم که همیشه اوضاع مثل همین روزها باشد.»
    مسی معتقد است که تیم ملی آرژآنتین حرفهای زیادی برای گفتن در کوپا آمه ریکا خواهد داشت:« رویای اصلی من قهرمانی در کوپا آمه ریکاست. همه ما می دانیم که این برای من و برای آرژانتین چه معنا و مفهومی دارد. این هدف و خواسته اول من است.ما تیمی متشکل از بازیکنان خوبی هستیم و موج هیجان زیادی دراردوی تیم موج می زند.همیشه می گفتیم که تیم ملی آرژانتین برای کار کردن روی جزئیات زمان کمی را در اختیار دارد ولی این بار برای آماده سازی تیم برای کوپا آمه ریکا زمان کافی داشتیم. بازی ما بر پایه در اختیار داشتن توپ است. ما واقعا پیشرفت کرده ایم.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

گوتی: رونالدو نمی تواند مانند مسی در بازی های بزرگ بدرخشد

رونالدو در رقابت های این فصل لالیگا با به ثمر رساندن 40 گل، رکورد گلزنی در این رقابت ها را شکست اما نتوانست تیمش را در این رقابت ها و همچنین چمپیونزلیگ به موفقیت برساند

130586 news

سایت گل- گوتی، هافبک سابق رئال مادرید، اعلام کرد اگرچه کریس رونالدو را بازیکن بزرگی می داند اما معتقد است لیونل مسی در سطح بالاتری قرار دارد زیرا ستاره آرژانتینی در بازی های بزرگ تاثیر گذار تر است.
    رونالدو در رقابت های این فصل لالیگا با به ثمر رساندن 40 گل، رکورد گلزنی در این رقابت ها را شکست اما نتوانست تیمش را در این رقابت ها و همچنین چمپیونزلیگ به موفقیت برساند.
    گوتی در گفتگو با پونتو پلوتا گفت:" رونالدو بازیکن بزرگی است و در بازی های بسیار سرنوشت ساز بوده با این وجود اما در بازی های بزرگ نمی تواند به آن اندازه که باید تاثیر گذار باشد. کاری که مسی در بارسا انجام می دهد. ستاره های بزرگ آنهایی هستند که در بازی های بزرگ بدرخشند. "
    هافبک باتجربه بشیکتاش همچنین اعلام کرد بارسا همچنان از رئال بهتر است و از کمبود بازیکنان اسپانیایی در تیم مورینیو نیز اظهار ناامیدی کرد.
    " رئال هنوز به سطح بارسا نرسیده است. شکست دادن آنها خیلی دشوار است. بزرگترین ناراحتی من این است که ایکر کاسیاس تنها بازیکنی است که از سیستم جوانان رئال در تیم اصلی حضور دارد. ما به جای اینکه روی جوانان باشگاه سرمایه گذاری کنیم، فقط برای خرید های جدید پول می دهیم."
    گوتی یکی از محصولات آکادمی جوانان رئال است که تابستان گذشته به بشیکتاش پیوست.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

مسی: در بارسا از فوتبال خداحافظی می کنم

ستاره آرژانتینی بارسا تاکید کرد تنها در صورتی از بارسا جدا می شود که بخواهد از فوتبال خداحافظی کند

132869 news

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، تاکید کرد تنها در صورتی از بارسا جدا می شود که بخواهد از فوتبال خداحافظی کند.
    مسی که در حال حاضر در آرژانتین به سر می برد و خود را برای رقابت های کوپا آمریکا آماده می کند، در پاسخ به این سوال که در چه صورتی بارسا را ترک خواهد کرد، به خبرنگاران گفت:" در صورتی که بارسا را ترک کنم، به آرژانتین برمی گردم و از فوتبال خداحافظی می کنم. هرگز به این فکر نمی کنم که به تیم دیگری بروم. در بارسا خوشحال و راضی هستم، همه چیز خوب است و وقتی فوتبالم تمام شود، به آرژانتین برمی گردم."
    او همچنین در مورد رقابت های پیش روی کوپا آمریکا گفت:" آرژانتین یکی از مدعیان قهرمانی است و ما برای رسیدن به آن می جنگیم. من همیشه برای قهرمانی ارژانتین تلاش خواهم کرد اما همه چیز به مسی بستگی ندارد. 11 بازیکن در زمین حضور دارند و من هرگز نمی توانم به تنهایی در دیداری پیروز شوم."

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)