به یاد ماندنی ترین مدیران عصر دیجیتالنقش یک مدیرعامل در موفقیت یا عدم موفقیت یک شرکت بر کسی پوشیده نیست. مدیرعامل ها نفوذ خاصی روی یک شرکت و کارمندانش دارند. آن ها هدف را مشخص می کنند و کمپانی را به سوی آن رهبری می کنند. آنها برای یک رهبری موفق به سوی یک هدف خوب، باید دائم آمار و ارقام را زیر نظر داشته باشند؛ منابع مالی و انسانی را کنترل کنند و مدیریت زمانی بی نقص داشته باشند. بعلاوه آنها باید مانند یک مورخ، وقایع و نتایج را ثبت کنند و به خاطر بسپارند.
ما هم در این مطلب می خواهیم به ده مدیرعاملی بپردازیم که تاریخ تکنولوژی آنها را به خاطر خواهد سپرد. پس در ادامه ایمیل با ما همراه باشید تا با به یاد ماندنی ترین مدیران آی.تی آشنا شوید.
جف بزوز را به خاطر خواهیم سپرد چون توانست بزرگترین فروشگاه آنلاین جهان را بنا کند. با تأسیس وبسایت آمازون، او توانست به مفهوم خرده فروشی آنلاین، مشروعیت بخشد. در سال 2007، کمپانی او Kindle را معرفی کرد که توانست به طور گسترده ای در میان کتاب خوان های الکترونیکی محبوب شده و پرچمدار نسل جدیدی از کتاب خوان های الکترونیکی ارزان قیمت گردد.
جف بزوز : مدیر عامل آمازون از سال 1995
اگر چه بوشنل بازی های ویدئویی را اختراع نکرد، اما توانست تقاضای عمومی را برای این بازی ها بوجود آورد. او در سال 1971 توانست کمپانی افسانه ای آتاری را پایه گذاری کند. این کمپانی در سال 1976 به شرکت ارتباطات وارنر فروخته شد. هرچند بوشنل، فقط 7 سال بر آتاری حکمرانی کرد، اما در همین مدت این شرکت توانست به شدت رشد کند و تبدیل به بزرگترین کمپانی بازی های ویدئویی در جهان گردد. قبل از اینکه آقای بوشنل آتاری را ترک کند، این شرکت فروشی برابر 800 میلیون دلار داشت.
نولان بوشنل: مدیر عامل آتاری 1971 تا 1978
تحت نظارت او، آتاری توانست بازار خوبی برای کنسول های بازی خانگی درست کند. این شرکت همچنین یک سری موفق، از کنسول های خانگی Pong را هم معرفی نمود. آتاری 2600 هم از سایر محصولات معروف، در دوران بوشنل بود. اولین کامپیوتر خانگی آتاری هم در این دوران توسعه داده شد. جالب است بدانید که بوشنل در سال 1974، استیو جابز را برای کار در آتاری استخدام کرد.
او کسی بود که شرکت تجهیزات دیجیتال (DEC) را در 1957 بنیان گذارد و این شرکت را به سوی آینده ی روشنی رهبری نمود. این شرکت توانست سری کامپیوتر های PDP و VAX را ارائه کند. PDP-8 مدل شاخص این شرکت است که یک مینی کامپیوتر 12 بیتی بود. کامپیوتر های DEC توانستند صنعت میکرو کامپیوتر ها را هم تحت تاثیر قرار دهند.
کِن اولسن: بنیانگذار شرکت تجهیزات دیجیتال (DEC)
البته اولسن، به خاطر جدال آمیز ترین صحبتش هم مشهور است. او در سال 1977 گفت هیچ دلیلی وجود ندارد که هر کس بخواهد یک کامپیوتر در خانه اش داشته باشد. البته او به خاطر همین سخنش، چند دهه ای تمسخر را تحمل کرد. البته او بعدا روشن کرد که او مفهوم کامپیوتر های دهه ی 50 را با آن شیوه ی کنترلی سخت در ذهن داشته است. به هر حال کِن اولسن، در یادهایمان می ماند. حال چه مثبت و چه منفی!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)