صفحه 5 از 32 نخستنخست 12345678915 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

فتح‌الله‌زاده: پرسپوليس سه‌تا سه‌تا مي‌خورد اما هوادار پاي تيمش مي‌ايستد

علي فتح‌الله زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره شرايط استقلال قبل از ديدار برابر النصر عربستان اظهار داشت: شرايط تيم خوب است. خوشبختانه ديروز خوب تمرين كرديم و امشب هم در زمين اصلي تمرين مي‌كنيم. اميدوارم فردا بازي خوبي انجام دهيم.
    وي درباره نحوه نمايش استقلال و انتقادهايي كه به اين تيم بعد از بازي با سايپا توسط از سوي هواداران استقلال صورت گرفت،‌ عنوان كرد: پرسپوليس در آخرين بازي خود مقابل شهرداري تبريز مساوي كرد. تساوي مقابل تيمي مثل سايپا آخر زمان نيست. همين سايپا در اصفهان مقابل ذوب‌آهن به تساوي رسيد. اگر قرار باشد در فوتبال همه تيم‌ها را ببريم كه بايد قهرمان شويم. آنچه مسلم است هوادار بايد تا آخرين روز ليگ از تيمش حمايت كند.
    سرپرست باشگاه استقلال ادامه داد: پرسپوليس در چند بازي مقابل تيم‌هاي ضعيف سه تا سه ‌تا و چهار تا چهار تا گل خورد اما هوادار به پاي اين تيم ايستاد. ما نبايد فراموش كنيم استقلال چه طور آماده شد و در چه شرايطي بازيكن جذب كرديم. در جريان مسابقات مصدوم هم داديم. ميلاد ميداودي كم بازيكني نيست اما از دستش داديم. با همه اينها هنوز بالاي جدول هستيم.
    وي تصريح كرد: هوادار حق دارد هر موقع بخواهد از تيمش انتقاد كند. ما هم به نظر هواداران خود احترام مي‌گذاريم اما فكر نمي‌كنم آن چند نفر هواداري كه در بازي با سايپا شعار دادند، هوادار واقعي بودند. مگر ما چندم جدول هستيم كه بايد اين انتقادها را بشنويم. از رقيب خود بالاتريم و با تفاضل گل سوم جدول هستيم.
    فتح‌الله زاده در ادامه به فارس گفت:‌ مي‌دانيم چه كساني در آستانه بازي‌هاي ليگ قهرمانان آسيا مي‌خواهند استقلال را به حاشيه ببرند. آنها حتي مليت خود را فراموش كرده‌اند و حملات شديدي را عليه استقلال آغاز كردند. ما اين حركت‌ها را بي‌جواب نمي‌گذاريم. اگر اختلافي با سرمربي دارند، بايد بدانند استقلال براي سرمربي نيست. اين تيم براي ايران بازي مي‌كند. متاسفانه هر روز با صحبت‌هاي خود استقلال را اذيت مي‌كنند اما بچه‌ها با همه وجود تلاش مي‌كنند تا اين نامهرباني‌ها را جواب دهند.
    سرپرست باشگاه استقلال درباره حاشيه‌سازي براي دسوزا بازيكن برزيلي اين تيم مبني بر اينكه وي مجوز كار ندارد تاكيد كرد: آنهايي كه چنين خبرهايي را منتشر مي‌كنند نبايد صحت اين خبر را از باشگاه‌ها بپرسند. بايد اين خبر را از كساني كه مي‌خواهند استقلال را وارد حاشيه كنند، بپرسند؟ دسوزا اگر مشكل خروجي داشت چه طور با ما به عربستان آمده است. مگر مي‌شود با تعهد دادن كاري انجام داد. حتي اگر تعهد هم داده باشيم دسوزا اكنون پيش ماست. پس اين چه ايرادي است كه به استقلال و اين بازيكن گرفته‌اند؟
    فتح‌الله زاده با اشاره به اينكه پس از بازگشت از عربستان از رسانه‌اي كه اين خبر را منتشر كرده،‌ شكايت مي‌كند، ‌گفت: به طور حتم اين موضوع را پيگيري مي‌كنم. اين جوسازي‌ها چه معني دارد. چرا مسائل شخصي را به استقلال ربط مي‌دهند. اين اتفاق به ناحق است. ما يك قدم از اين قضيه عقب‌نشيني نمي‌كنيم چون قضيه دسوزا را بي‌جهت بزرگ كردند. براي من عجيب است كه چه طور يك سايت خبري هر دروغي كه دلش بخواهد مي‌نويسد. آنها بايد در دادگاه جوابگوي دروغ‌پردازي‌هاي خود باشند. آنها حتي وطن خود را ناديده مي‌گيرند.
    سرپرست باشگاه استقلال درباره اينكه آيا از شركت هواپيمايي الامارات شكايت مي‌كنند، يا خير،‌ اظهار داشت: من با مديريت اين شركت چه در تهران وچه در امارات صحبت خواهم كرد كه چرا چنين كم لطفي در حق باشگاه استقلال انجام داده‌اند به خصوص اينكه مدير شيفت آن شب اين شركت برخورد نادرستي با ما داشت.
    فتح‌الله زاده درباره ديدارش با سفير ايران در رياض و اينكه آيا بحث انگشت‌نگاري از كاروان استقلال مطرح شد يا خير، به فارس گفت: ما بحث انگشت‌نگاري را مطرح نكرديم. اين مسئله در عربستان يك قانون است و اين قانون 25 روز پيش تصويب شده است. همراه استقلال در اين پرواز از هر كجاي دنيا كه بودند، انگشت نگاري شدند. انگشت‌نگاري هم به اين معنا نبود كه استمپ بياورند و دستان ما رنگي شود بلكه با سيستم اسكنر و بدون معطلي اين اتفاق صورت گرفت. هر كشور قانوني دارد. بايد به آن احترام گذاشت و نبايد آن را به چالش كشيد.
    وي در مورد بازي فردا مقابل النصر خاطرنشان كرد: من به كسب امتياز در بازي فردا خيلي اميدوارم و اين مسئله دور از دسترس نيست.
    سرپرست باشگاه استقلال در پايان گفت‌وگو با فارس درباره اينكه نبودن مجتبي جباري ممكن است به اين تيم مقابل النصر ضربه وارد كند، تصريح كرد: كادرفني يك مسئوليت‌هايي دارد و وقتي تصميمي گرفته مي‌شود اگر قرار باشد آن را اجرا نكنيم، سنگ روي سنگ بند نمي‌شود. وقتي به سرمربي تيم توهين مي‌شود و توانايي‌هاي او زير سؤال مي‌رود بايد كميته انضباطي تصميم‌گيري كند. بعد از برگشتن از عربستان براي جباري و كوشكي به كميته انضباطي تشكيل مي‌دهد.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض خبرهايي از استقلال

امين نوروزي پزشک استقلال اعلام کرد که اين تيم براي ديدار حساس مقابل پرسپوليس بازيکن مصدومي ندارد. نوروزي در خصوص آخرين وضعيت اميرحسين صادقي مي‌گويد:«‌اين بازيکن از ناحيه بالاي ابرو دچار شکافتگي شد ولي خدا را شکر براي دربي مشکل خاصي ندارد و مي‌تواند استقلال را همراهي کند. ما قبل از بازي بخيه‌هاي او را مي‌کشيم و او مشخص خاصي براي اين ديدار نخواهد داشت.

ميلاد ميداودي مهاجم جنوبي استقلال از روز شنبه دويدن با توپ را آغاز کرد. او که از چند روز پيش نرم‌دوي را آغاز کرده بود، با تشخيص تيم پزشکي استقلال از روز شنبه در ورزشگاه نوبنياد حاضر شد و دويدن با توپ را آغاز کرد. به گفته امين نوروزي پزشک استقلال اين بازيکن وضعيت اميدوارکننده‌اي دارد و انتظار مي‌رود ميداودي تا چند هفته ديگر شرايط بازي را پيدا کند.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

4. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    1 پست
    قدرت امتیاز دهی
    14
    Array

استقلال بازی مقابل پاختاکور خیلی خوب بازی کرد.

6. 4 کاربر مقابل از SONAR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض اخبار كوتاه از آبي‌پوشان

تيم استقلال صبح امروز به تهران بازگشت. در اين سفر چند بازيکن شاهين در هواپيما در کنار آبي پوشان حضور داشتند. عماد رضا، مهدي نوري، علي سلماني، سعيد عزيزيان و داوران بازي ديروز نفراتي بودند که همزمان با کاروان استقلال به تهران برگشتند.

* قبل از پرواز استقلال به تهران يکي از هواداران اين تيم که از شيراز به بوشهر آمده بود منتظر شد تا بازيکنان از هتل دلوار بيرون بيايند و با آنها عکس يادگاري گرفت.

* در طول پرواز امير حسين‌صادقي و سيد‌مهدي سيد صالحي از هدايت ممبيني سوال مي پرسيدند که چرا به آنها کارت زرد نشان داده است.

*مدد جباري مسوول تدارکات استقلال به محض اطلاع از خبر حمله قلبي مسئول تدارکات ذوب آهن با نزديکان وي تماس گرفت و حال او را جويا شد. علي مهوريان مسئول تدارکات ذوب آهن شب گذشته از بيمارستان مرخص شد.

8. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض عمران‌زاده: اخراج هم نمي‌شدم سر تمرين نمي‌رفتم

حنيف عمران زاده در ديدار روز گذشته مقابل شاهين در اعتراض به نيمکت نشيني خود به جايگاه ويژه رفت و روي نيمکت ننشست. اين مسئله باعث شد کادرفني استقلال به اين بازيکن پيغام دهند که امروز در تمرين شرکت نکند.

عمران زاده در خصوص تصميم کادرفني مبني بر حضور وي در کميته انضباطي و اينکه حق ندارد تا مشخص شدن تکليفش در تمرينات استقلال حاضر شود، اظهار داشت: فقط اين را بگويم که اگر اخراجم هم نمي کردند خودم سر تمرين نمي رفتم.
    وي افزود: تمام صحبت هايم را با فتح الله زاده انجام مي دهم و مشکلاتم را با او در ميان مي گذارم.

10. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

سيد جلال حسيني با تيم فوتبال استقلال به توافق رسيد

مدافع فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان براي حضور در يازدهمين دوره رقابت هاي ليگ برتر با باشگاه استقلال به توافق رسيد.
    00023573
    سیدجلال حسینی که فصل گذشته در خط دفاعی سپاهان یکی از مردان ثابت بود عصر امروز دوشنبه پس از مذاکرات نهایی با مسئولان باشگاه استقلال برای حضور در یازدهمین دوره رقابت های لیگ برتر با این تیم به توافق رسید و قرار است قرارداد یکساله وی بزودی در هیئت فوتبال استان تهران به ثبت برسد.

قبل از این باشگاه استقلال با سید مهدی رحمتی دروازبان فصل پیش تیم فوتبال سپاهان و مرد شماره یک تیم ملی فوتبال ایران به توافق رسیده بود.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

12. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

كيانوش رحمتي: با اين بازيكنان بايد قهرمان شويم

بازيکن مياني تيم فوتبال استقلال گفت: امسال شرايط تيم خوب است و بايد طوري نتيجه بگيريم که اميد را در دل هوادار زنده کنيم.

00005214
    کيانوش رحمتي درباره آغاز تمرينات تيم استقلال اظهار کرد: از ابتداي هفته تمريناتمان را آغاز کرديم، اما تعدادي از بازيکنان ملي پوش‌مان از امروز بايد به اردوي تيم ملي بروند و با گروهي نيز در حال مذاکره هستند، بنابراين فکر مي‌کنم تا چند روز آينده تکليف مشخص شود و با يک تيم کامل تمرين‌هايمان را پشت سر بگذاريم.
    رحمتي ادامه داد: در حال حاضر بيشتر زير نظر مولايي کارهاي بدني را انجام مي‌دهيم، مولايي بدنساز بسيار خوبي است و در هر تيمي که بوده، موفق عمل کرده است. اغلب تمرينات زير نظر او برگزار مي‌شود و بيشتر روي کارهاي بدني تمرين مي‌کنيم . فکر مي‌کنم تا هفته دوم اين روال را بگذاريم و پس از آن به کار با توپ و شرايط تاکتيکي بپردازيم.
    بازيکن تيم استقلال درباره عملکرد اين باشگاه در فصل نقل و انتقالات عنوان کرد: بازيکناني که جذب کرده‌ايم بازيکنان بسيار خوبي هستند و انشاءالله به استقلال کمک کنند، چون امسال با نفراتي که داريم و افرادي که در ادامه به ما اضافه مي‌شوند، قصد گرفتن جام را داريم. بايد تيمي را روانه ميدان کنيم که اميدها را به هواداران بدهد و بتوانيم به جام دست پيدا کنيم.
    کيانوش رحمتي در ادامه عنوان کرد: سال گذشته تيم ما دير جمع شد، اما امسال شرايط خوبي داريم و همه چيز آماده است. فقط بايد طوري عمل کنيم و نتيجه‌ بگيريم که اميد در دل هواداران زنده شود و بدانند که بهترين تيم ايران باشيم.
    او درباره شرايط خود نيز گفت: امسال آخرين سال قرار دادم با استقلال است و فعلا در خدمت اين تيم هستم، ‌اميدوارم بتوانم بهتر از فصل قبل کار کنم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

14. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

سرپرست باشگاه استقلال شرایط فعلی را برای خصوصی کردن دو باشگاه استقلال و پرسپولیس مناسب ندانست. به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا پولادگر رئیس کمیسون اصل 44 مجلس در نشست صنعت و ورزش چهارشنبه هفته گذشته برگزار شد بر خصوصی کردن دو باشگاه استقلال و پرسپولیس پس از باشگاه راه آهن در سال 90 خبر داد.
    علی فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص این مسئله ضمن بیان مطلب فوق گفت: ما در این مدت جلساتی در این خصوص داشتیم اما به عقیده من فصل مناسبی برای خصوصی کردن استقلال و پرسپولیس نیست زیرا تا چند روز دیگر بازیهای لیگ آغاز می شود و چنین اقدامی در این روزها فقط باعث تضعیف این دو تیم خواهد شد.
    وی اضافه کرد: مسئولان بهتر است طوری برنامه ریزی کنند که پس از پایان فصل و مسابقات دو تیم در رقابتهای داخلی و بین المللی پروسه خصوصی شدن آنها انجام شود تا فرصت لازم برای آماده سازی این تیم ها جهت حضور در رقابتهای فصل بعد وجود داشته باشد.
    سرپرست باشگاه استقلال اضافه کرد: الآن خیلی دیر شده است و قطعا اگر باشگاه خصوصی شود آن کسی که می آید چه کاری می تواند برای دو تیم استقلال و پرسپولیس انجام دهد.
    فتح الله زاده در پاسخ به این سئوال که آیا خودش هم سهام باشگاه را خواهد خرید، تاکید کرد: من نمی توانم چون پول آنچنانی ندارم اما امیدوارم کسی که سهام این دو باشگاه خصوصا استقلال را می خرد طرفدار این تیم بوده و با تمام وجود کار کند تا دل هواداران شاد شود.
    وی در پایان در خصوص خبر مذاکره با وحید هاشمیان گفت: ابتدا کادر فنی باید در خصوص این بازیکن نظر مثبتی بدهد و پس از آن باشگاه اقدامات لازم را برای جذبش انجام می دهد. من خودم به شخصه علاقمند به جذب هاشمیان هستم و بازی اش را قبول دارم اما باید دید کادر فنی چنین بازیکنی را می خواهد که در صورت مثبت بودن این موضوع شرایط را برای جذبش فراهم می کنیم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

16. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

گزارش تصویری/ رونمایی از پیراهن فصل جدید تیم فوتبال استقلال رونمایی از پیراهن فصل جدید تیم فوتبال استقلال عصر امروز یکشنبه با حضور مدیر عامل ،مربیان و بازیکنان تیم استقلال در موسسه اطلاعات برگزار شد.
    675468 orig
    675465 orig
    675481 orig
    675475 orig
    675480 orig
    675479 orig
    675477 orig
    675464 orig
    675478 orig
    675474 orig
    675469 orig
    675467 orig
    675466 orig
    675470 orig
    675472 orig
    675471 orig
    675473 orig
    675476 orig
    عکس/ محمدرضا عباسی
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

عمران زاده: خيال همه راحت، رابطه من و مظلومي خوب است

عمران زاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: شرايط استقلال ايده آل است، و ما براي مسابقات ليگ آماده مي شويم.
    00018694
    حنيف عمران زاده مدافع تيم استقلال، در تمرينات تيم شرکت مي کند وي معتقد است که سوء تفاهمان فصل پيش اين بازيکن را از شرايط ايده آل خود دور کرد اما اين اتفاقات براي وي تجربه بزرگي شد.

وي افزود: من مشکلي در استقلال ندارم فصل پيش سوء تفاهماتي بوجود آمد که باعث شده از ترکيب خارج شده و دچار مشکلاتي شوم که به نفعم نبود. اما اين مسائل تغيير کرده است.

عمران زاده تصريح کرد: خيال همه راحت باشد، رابطه من و مظلومي حسنه است و هيچ مسئله اي نيست.

مدافع آبي ها اظهار داشت: مسائل اين فصل نمي تواند در کار ما تاثيرگذار باشد، و من هم کاري انجام نمي دهم که حاشيه اي بوجود بيايد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 5 از 32 نخستنخست 12345678915 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)