به نام خدا
میگم ما که اینجا همه با هم برابر و برادر و خواهر هستیم و خدا را شکر پژمان هم بنده خدا از قویترین و زحمت کشترین مدیرهاست که با من از مجموعه قبل به اینجا اومد و باید بگم اینجا خانه ما شده و هیچ وقت نمیتونیم ازش جدا بشیم و خدا را هزاران بار شکر میکنم که دوستهای خوبی پیدا کردیم که تونستیم کنار اونها شاد باشیم و چیزهای زیادی یاد بگیریم .
دوستهایی که اگه روزی همدیگر را نبینیم مثل اعضا خانواده نگران هم میشیم و از غم هم غمگین میشیم .
امیدوارم همیشه همینطور متحد بمانیم و هدف بزرگمان که یاد دادن و یاد گرفتن در محیطی سالم و پاک هست را فراموش نکنیم .
باید کشورمان را با سلاح علم و دانش بسازیم و نشان بدیم ایرانی و ایرانیها بهترین مغزها را دارند و در کنار اون با اخلاقترین و کوشاترین مردم جهان هستند .
محیطی که پاک باشه و غرور کبر ما را نگیره که بیشتر میدانم پس برتر هستم !
با هم متحد هستیمن و خواهیم ماند و پژمان هم به عنوان بزرگتر اینجاست و با بچه ها شاد و هماهنگ
در این سایت و مجموعه آدمهای زیادی اومدن و رفتن ولی شاید پژمان و سید حسین را نشه هیچ وقت از اون جدا کرد .
اینجا داره کم کم در کنار اونها افراد جدیدی را هم در خودش میبینه که واقعا افتخار اینجا هستند ، مقل مجتبی و احسان و بقیه دوستان ، این سایت افتخارش وجود با شخصیت اینهاست و اینجا شکل و قوامش و افتخارش مدیون اونها
به شخصه از همه عزیزان چیزهای زیادی را یاد گرفتم و از همگی سپاسگذارم
دوستان فعلا خدانگهدار همگی باشه
شاد و پیروز باشید
برادر و کوچکتر همه شما عزیزان
محمد![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)