درود بی پایان بر شما آقا کاظم
1- چیکار کنم آقا کاظم؟ باید شب تا صبح بشینم کنار زاینده رود و قورباغه و وزغ جمع کنم ببرم خونه
2- فقط میتونم بگم امیدوارم نبینه تا فکر بد نکنه! ولی خوب اگه دیدم میشنم با یک بحث علمی - فلسفی - تاریخی - فرهنگی - هنری نظرش را تغییر میدم! و آخرین راه خرید طلا هست
3- خوب فکر کنم باید حسرت 10 سالی که زندگی نکردم را بخورم! نمیدونم جواب دادن به این سوال خیلی سخته چون تو شرایطش قرار نگرفتم
4- خوب من فکر میکنم این درست ترین کاره! وظیفه پدر مادر نشون دادن راه و چاه هست! پدر مادر راهنمایی میکنن ولی فرزند باید تو تصمیمش استقلال داشته باشه!
5- خوب اینم نظر پسرمه که چی بپسنده! با این روند جامعه در آیندهنزدیک زن خانه داری نخواهد ماند ولی خوب نظر من اینه که خانه دار باشه بهتره مگر اینکه خیلی زرنگ باشه و از پس هر دو بر بیاد.
6- من اصلاً اهل دعوا نیستم ولی لازم بشه مثل مرد می ایستم و تا هرچی زده پسش ندم ول نمیکنم ولی خوب بعد که مساوی شدیم دیگه بیان جدامون کنن مشکلی نداره!
7- چرا خوب بچه های آدم همیشه دوست داشتنی هستند و بچه های کوچک نیز! بنابراین تا حد امکان تحمل میکنیم!
8- نه منظورم این بود که نگهداری بچه ها را به عهده نمیگیرم والی بقلشون می کنم تو غذا دادن بهشون کمک میکنم و ... و زیاد هم شلوغ کنن باید بابا مامانشون بیان آرومشون کنن نه اینکه من بیرونشون کنم. مراد از جمع کردن کنترل کردن بود! مسلماً سعی میکنم منصرفشون کنم چون بعد نگهدایشون میوفته گردن ما دیگه
9- تمام راه های ممکن را امتحان میکنم! اول سعی میکنم تمیزش کنم اگر هم نشد سرمو میندازم پایین میرم داخل و بعد هی میگم "نمیدونم این مد جدید چیه که دسته گل ها را گلی میکنن شاید میخوان نشون بدن چقدر گل ها متواضع هستند"
10- بازم به نظر من حق انتخاب با دختره هست!
ممنون از سوالات باحالتون لذت بردم
پیروز باشید :وی
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)