نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: فرار۳۷ساله یک مرد از حمام+عکس

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

فرار۳۷ساله یک مرد از حمام+عکس

این مرد ۶۵ ساله که آقای «سینگ» نام دارد از سال ۱۹۷۴ تاکنون حمام نرفته و حتی اعضای خانواده‌اش هم از بودن در کنار او احساس ناراحتی می‌کنند. علاوه بر این، موهای این مرد حدود دو متر ارتفاع دارد.
    ایسنا: رسانه‌های هندوستان اعلام کردند که یک مرد ۶۵ ساله بیش از ۳۷ سال است که حمام نرفته و لقب بوگندوترین مرد جهان را از آن خود کرده است.
    این مرد ۶۵ ساله که آقای «سینگ» نام دارد از سال ۱۹۷۴ تاکنون حمام نرفته و حتی اعضای خانواده‌اش هم از بودن در کنار او احساس ناراحتی می‌کنند. علاوه بر این، موهای این مرد حدود دو متر ارتفاع دارد.

48233057856339452294
    این مرد در مصاحبه‌ای با رروزنامه دیلی‌میل گفت: دقیقا پس از ازدواجم که حدود ۳۷ سال پیش صورت گرفت به حمام نرفتم، به طوری که همسایه‌ها، دوستان، آشنایان و اعضای خانواده‌ام از این که بدنم بوی بدی می‌دهد از من فراری هستند.
    این مرد در ادامه خاطرنشان کرد: در گرمای ۴۷ درجه سانتیگراد گاوهایم را برای چرا به مراتع می‌برم و از این که در هوای گرم حمام آفتاب می‌گیرم بسیار خوشحالم. به همین دلیل، دیگر نیاز به حمام رفتن ندارم.
    به گزارش ایسنا، همسر ۶۰ ساله این مرد بوگندو نیز در ادامه یادآور شد: یک بار من و فرزندانم تصمیم گرفتیم که شوهرم را به حمام ببریم، اما او فرار کرد و به شدت از ما عصبانی شد.

80061613809378882312
    این زن در ادامه افزود: شوهرم اصلا به فکر ظاهر و پاکیزگی خود نیست و این موضوع من و فرزندانم را به شدت آزار می‌دهد، به طوری که روز گذشته به او هشدار دادم اگر خودش را تمیز نکند و لباس‌هایش را نشوید از او جدا می‌شوم.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    9,600
    تشکر تشکر شده 
    10,334
    تشکر شده در
    2,560 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6929
    Array