نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 90

موضوع: مهمان اولین دوره صندلی داغ Ahmadreza_b (مدیر فنی انجمن )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر فنی سایت
    سکوت!!
    تشکر تشکر کرده 
    1,701
    تشکر تشکر شده 
    1,704
    تشکر شده در
    347 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    1168
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sorna نمایش پست ها
    درود برآقا احمد رضا گل من بازم سوال دارم امید وارم که از سوالات من خسته نشده باشی

1-حالا ستاره خانم یا امید از قورباغه خوشش امد وتوی ایران هم هوس قورباغه کرد چکار می کنی

2- فکر می کنی اگه خانمت این نوشته شما رو ببینه در مورد شما چی فکر می کنه که می پیچونیش

3-مثل اینکه من درست سوال نکردم بچه مادر داره (شب خوابیدی و بیدار شدی دیدی زمان 10سال رفته جلو ستاره وامید با مامانشون توی خونه هستند)یعنی همه چیز یک شبه به این حالت در اومده

4-کسی که با دختر خودش این رفتار رو داشته باشه ببین با ما چکار مکنه خوب بچت بهش برس یخورده بخاطر بچت کوتاه بیا

5-دوست داری عروست (همسر آقا امید رو عرض میکنم)شاغل با شه یا خانه دار نگو به خودشون مربوط نظر شما رو پرسیدم

6-حالا توی خیابان با یکی دعوات شد(خدا نکنه)طرف بیش از حد گیر داد وشما نمی خواستید ولی مجبور شدید که از خودتان دفاع کنید دوست دارید زودتر بیان سواتون کنن یا فرار کنن

7-اگه نوهاتون بیش از حد شلوغ بودن بخاطر شلوغی انها حاضر نمشید که بچه هاتون رو هم ببینید

8- چه کمکی میکنی بچه نگه نمیدارم شلوغی کنن بیرونش می کنم خودت مگی کمک می کنم چه کمکی می کنی میشه یه نمونه از کمتون رو بفرماید
    اگه پدر مادر بچه ها خواستن خود کشی کنن تشویق شون می کنی یا منصرف شون مکنی

9-حالا رفتید خواستگاری ویه دسته گل خیلی زیبا وگرون قیمتی هم خریدید وجلو در عروس خانم اینها افتاد زمین وگلی شدچکار می کنید

10- خوب حالا اومدیم وگزینه مناسب شما ان دختر بود این بار با مسعود جون چکار می کنی
    درود بی پایان بر شما آقا کاظم

1- چیکار کنم آقا کاظم؟ باید شب تا صبح بشینم کنار زاینده رود و قورباغه و وزغ جمع کنم ببرم خونه

2- فقط میتونم بگم امیدوارم نبینه تا فکر بد نکنه! ولی خوب اگه دیدم میشنم با یک بحث علمی - فلسفی - تاریخی - فرهنگی - هنری نظرش را تغییر میدم! و آخرین راه خرید طلا هست

3- خوب فکر کنم باید حسرت 10 سالی که زندگی نکردم را بخورم! نمیدونم جواب دادن به این سوال خیلی سخته چون تو شرایطش قرار نگرفتم

4- خوب من فکر میکنم این درست ترین کاره! وظیفه پدر مادر نشون دادن راه و چاه هست! پدر مادر راهنمایی میکنن ولی فرزند باید تو تصمیمش استقلال داشته باشه!

5- خوب اینم نظر پسرمه که چی بپسنده! با این روند جامعه در آیندهنزدیک زن خانه داری نخواهد ماند ولی خوب نظر من اینه که خانه دار باشه بهتره مگر اینکه خیلی زرنگ باشه و از پس هر دو بر بیاد.

6- من اصلاً اهل دعوا نیستم ولی لازم بشه مثل مرد می ایستم و تا هرچی زده پسش ندم ول نمیکنم ولی خوب بعد که مساوی شدیم دیگه بیان جدامون کنن مشکلی نداره!

7- چرا خوب بچه های آدم همیشه دوست داشتنی هستند و بچه های کوچک نیز! بنابراین تا حد امکان تحمل میکنیم!

8- نه منظورم این بود که نگهداری بچه ها را به عهده نمیگیرم والی بقلشون می کنم تو غذا دادن بهشون کمک میکنم و ... و زیاد هم شلوغ کنن باید بابا مامانشون بیان آرومشون کنن نه اینکه من بیرونشون کنم. مراد از جمع کردن کنترل کردن بود! مسلماً سعی میکنم منصرفشون کنم چون بعد نگهدایشون میوفته گردن ما دیگه

9- تمام راه های ممکن را امتحان میکنم! اول سعی میکنم تمیزش کنم اگر هم نشد سرمو میندازم پایین میرم داخل و بعد هی میگم "نمیدونم این مد جدید چیه که دسته گل ها را گلی میکنن شاید میخوان نشون بدن چقدر گل ها متواضع هستند"

10- بازم به نظر من حق انتخاب با دختره هست!

ممنون از سوالات باحالتون لذت بردم

پیروز باشید :وی
    جاودانه شوید

imagephptypesigpicampuserid6ampdateline1278104663

من تـمــام هـستـی ام را در نـبـرد بـا سـرنوشت، در تهـاجـم با زمـان آتـش زدم، کـشتـم
    من بـهــار عـشـق را دیـدم ولـی بـاور نکــردم، یک کـلام در جــزوه هـایـم هیـچ نـنوشـتـم
    من ز مـقصد ها پی مقصـود هـای پوچ افتـادم، تا تمام خـوب ها رفتند و خوبی ماند در یادم
    من به عـشـق منتـظر بـودن، هـمـه صبر قـرارم رفت، بهـارم رفت، عـشقم مرد، یارم رفت

2. 6 کاربر مقابل از Ahmadreza_b عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)