نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 90

موضوع: مهمان اولین دوره صندلی داغ Ahmadreza_b (مدیر فنی انجمن )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadreza_b نمایش پست ها
    درود بر شما آقا کاظم عزیز

1- هیچی دیگه حرف حق که جواب نداره مجبورم سکوت کنم

2- بله بهتره بگم میپیچونم و میرم برای کله پاچه

3- نمیدونم برای من که غیر قابل پذیرش هست. اونم بچه بی مادر، بچه همینجوری والدینش را پیر میکنه تا بزرگ شه حالا وای به وقتی که مادر هم نباشه

4- خوب اگه من مخالفت میکردم هر اتفاقی میوفتاد گردن من بود. تا جایی که لازم بود راهنماییش کردم ولی تصمیم آخر با خودش بود. من چه گناهی دارم؟

5- بله خوب. آدم باید مغزش کار کنه و با جون و دل زحمت بکشه! ولی مسلماً یک شبه پولدار نخواهد شد.

6- فرار کنم بهتره

7- نه آینده نگری ایرادی نداره ولی خوب اینجور که شما میپرسید دیگه خیلی آینده نگری هست و تصورش سخته آخه. چرا خوب پدر بزرگ ها نوه ها را دوست دارن ولی به قول شما حوصله زیادی هم ندارن. اگه بخوان سر من بازی در بیارن همون بهتر پیش پدر مادرشون بازی در بیارن

8- هیچکدوم را نگه نمیدارم فقط تو کارها اگه کمکی ازم بر بیاد انجام میدم

9- چاره چیه؟ باید سوخت و ساخت!! نه میشه حرفی زد نه میشه اقدامی انجام داد

10- خوب ببینید بحث خالی کردن میدان نیست. اون دختر باید خودش گزینه مناسب برای خودش را با توجه به شرایط هر 3 نفر انتخاب کنه. بهرحال آن چیزهایی که باید بیان بشه را بدن اغراق میگم. مهم نیست که چه اتفاقی میوفته.
    و منظورم اینه که اگه با گفتن حقایق دختره از دست بره اهمیتی نداره چون زندگی باید بر اساس صداقت شروع بشه.

درود برآقا احمد رضا گل من بازم سوال دارم امید وارم که از سوالات من خسته نشده باشی

1-حالا ستاره خانم یا امید از قورباغه خوشش امد وتوی ایران هم هوس قورباغه کرد چکار می کنی

2- فکر می کنی اگه خانمت این نوشته شما رو ببینه در مورد شما چی فکر می کنه که می پیچونیش

3-مثل اینکه من درست سوال نکردم بچه مادر داره (شب خوابیدی و بیدار شدی دیدی زمان 10سال رفته جلو ستاره وامید با مامانشون توی خونه هستند)یعنی همه چیز یک شبه به این حالت در اومده

4-کسی که با دختر خودش این رفتار رو داشته باشه ببین با ما چکار مکنه خوب بچت بهش برس یخورده بخاطر بچت کوتاه بیا

5-دوست داری عروست (همسر آقا امید رو عرض میکنم)شاغل با شه یا خانه دار نگو به خودشون مربوط نظر شما رو پرسیدم

6-حالا توی خیابان با یکی دعوات شد(خدا نکنه)طرف بیش از حد گیر داد وشما نمی خواستید ولی مجبور شدید که از خودتان دفاع کنید دوست دارید زودتر بیان سواتون کنن یا فرار کنن

7-اگه نوهاتون بیش از حد شلوغ بودن بخاطر شلوغی انها حاضر نمشید که بچه هاتون رو هم ببینید

8- چه کمکی میکنی بچه نگه نمیدارم شلوغی کنن بیرونش می کنم خودت مگی کمک می کنم چه کمکی می کنی میشه یه نمونه از کمتون رو بفرماید
    اگه پدر مادر بچه ها خواستن خود کشی کنن تشویق شون می کنی یا منصرف شون مکنی

9-حالا رفتید خواستگاری ویه دسته گل خیلی زیبا وگرون قیمتی هم خریدید وجلو در عروس خانم اینها افتاد زمین وگلی شدچکار می کنید

10- خوب حالا اومدیم وگزینه مناسب شما ان دختر بود این بار با مسعود جون چکار می کنی

2. 6 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)