درود بر شما
اختیار دارید آقا کاظم از محضر شما استفاده میکنم و با کمال میل پاسخگو هستم
1- خوب آقا کاظم شما بفرمایید چیکار کنیم، قورباغه اومد گفتیم یکی دیگه سفارش بدیم، بعد حلزون اومد. دیگه چی بگم اگه بعدی را سفارش میدادم سوسک میومد. خوب بهتره همون قورباغه را بخوریم دیگه. شاید رستورانش اینجوریه خوب. نمیدونم در مورد حلال و حرومش الاعی ندارم
2- منظور من این نبود. مثلاً میگم خیلی وقته خونه مامانت نرفتی خانوم. بعد اون میگه آره راست میگی من میگم شما برو منم کاری دارم انجام میدمو میام بعد میرم کله پاچه را میخورم و میام! هرچند کله پاچه را باید صبح زود خورد
3- شاید اینم مثل همون حالت باشه. البته بیشتر شبیه یک شبه بدبخت شدنه
4- دیگه ستاره باید تحمل کنه. تقصیر خودشه با این شوهر انتخاب کردنش. البته منم مقصرم که همچین دومادی را تایید کردم
5- نه آقا کاظم. پولدار خوبه به شرطی که برای پولش زحمت کشیده باشه. نه اینکه کلاه بردار باشه و یا پول باد آورده داشته باشه.
6- نه تمایلی ندارم جداشون کنم. یک موقع خودم هم درگیر میشم کتک میخورم اینجوری
7- نمیدونم این سوال خیلی آینده نگری هست. شاید با همین چماق اومدیم سراغشون شایدم گفتم والدین گرامیشون بیان جمعشون کنن دیگه
8- خوب فرزندمه، تحت هر شرایطی کمکش میکنم. از جونم هم براش مایه میگذارم. دیگه فکر کنم بچه داری هم باید بکنم دیگه
9- خوب این که خودش 100 سال میشه، مگه بقیه رسوم ماله کی هستند؟؟ نوشابه همه رنگ دوست دارم ولی مشکی بیشتر
10- بله خوب حق انتخاب با دختره! اون باید با واقعیت ها تصمیم بگیره. اگه من جلب نظر کنم به نوعی حق انتخاب دختره ضایع شده. خودش باید همه چیز را تشخیص بده. برای همینه که اون مراحل را برای خودم الگو کردم که اینجوری گیر نکنم. آقا اصلاً چیزی که زیاده دختره خوب این نشد یکی دیگه (از من نشنیده بگیرید این را ولی من که فکر نکنم زیاد باشه)
سوالات شما بسیار جذاب و دلنشین هستند.
حرارت سوالات شما صندلی داغ ما را مشتعل نمود!!!
سپاس بی کران - پیروز و سربلند باشید
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)