»باميه و گوجه فرنگي كبابي
اگر طعم خورش باميه را تا به حال تجربه كرده ايد اين بار آن را با روش كبابي امتحان كنيد.

زمان تهيه: 10 دقيقه

زمان كباب كردن: 6 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:

باميه تازه: نيم كيلو

گوجه فرنگي سايز كوچك ( گوجه گيلاسي): نيم كيلو

روغن زيتون: دو قاشق غذاخوري

نمك: نصف قاشق چاي خوري

فلفل: نصف قاشق چاي خوري

ريحان تازه: دو قاشق غذاخوري، خرد شود.

طرز تهيه:

• 5 ماده اول را خوب با هم تركيب كنيد.

• آن ها را روي ميله هاي آهني كباب پز قرار داده و در كباب پز را بگذاريد و آن ها را روي حرارت متوسط بالا (400- 350 درجه فارنهايت) كباب كنيد.

• گوجه فرنگي ها را به مدت 3 دقيقه حرارت دهيد و از روي حرارت برداريد و باميه ها را برگردانده و درب كباب پز را بگذاريد و دو تا سه دقيقه ديگر يا تا زماني كه نرم شوند، حرارت دهيد.

• باميه و گوجه فرنگي ها را به ظرف مورد نظر منتقل كنيد و روي آن ها ريحان هاي خرد شده را بپاشيد و تا سرد نشده، ميل كنيد.