کتلت را در ظرفی قرار می دهیم، مقداری جعفری کار کتلتها قرار می دهیم، یک گوجه فرنگی را بصورت گل باز می کنیم و در وسط ظرف قرار می دهیم، خیار شورهای را به شکل لاله در می آوریم ، فلفل را به حالت ۷ و ۸ برش داده ، از هم باز می کنیم و سس را درون فلفل می ریزیم . سپس مقداری ذرت را داخل آن می ریزیم.
چند عدد کتلت گوشت روی سینی قرار می دهیم، یک فلفل را برش می زنیم، بطوریکه برشها بهم پیوسته باشند، وسط و مواد زائد آن را در می آوریم. البته برشها را از بالا و پائین می زنیم تا به شکل گل لاله در بیاید، این فلفل را وسط کتلتها قرار می دهیم. یک گوجه فرنگی را پوست کنده ، پوستهای آن را چهار قسمت می کنیم و روی فلفل می ریزیم. مقداری ماست داخل فلفل می ریزیم، چند عدد چیپس کوچک را در وسط ماست تزئین می کنیم و یک گل کلم پیچیده شده، داخل این ماست و چیپس قرار می دهیم. مقداری سیب زمینی خلال شده و سرخ شده نیز کنار کتلتها قرار می دهیم.
●تزئین کوکو :
کوکو را درون سینی قرار می دهیم، وسط آنرا برش دایره ای شکل می زنیم. یک گوجه فرنگی را برش می زنیم و این قطعات برش خورده را در وسط کوکو قرار می دهیم. یک گوجه فرنگی دیگر را پوست کنده، بصورت گل باز در وسط این گوجه فرنگی قرار می دهیم. سپس سه برش مثلثی در کوکو می دهیم. سیب زمینی را به صورت خلال خرد کرده و سرخ می کنیم . سپس سیب زمینی سرخ شده را داخل برشهای کوکو قرار می دهیم. یک فلفل را بصورت دایره دایره برش می زنیم، داخل این فلفلها را خالی کرده و در کنار ظرف کتلت قرار می دهیم . تعدادی فلفل ریز قرمز را در کنار دایره های فلفل سبز قرار می دهیم.
منبع:www.vista.ir
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)