نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: گزارش: مراسم سالروز تولد عزت الله انتظامی+عکس

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

گزارش: مراسم سالروز تولد عزت الله انتظامی+عکس

تمبر یادبود «عزت‎الله انتظامی» در سالروز تولد این هنرمند در آستانه ۸۷سالگی رونمایی شد.

13 9003301383 L600

به گزارش آخرین نیوز به نقل از فارس، مراسم سال روز تولد عزت الله انتظامی، عصر دیروز با حضور هنرمندان و بسیاری از دوستدارانش در تالار وحدت برگزار شد.
    بنابراین گزارش، این مراسم با پخش گلچینی از فیلم‌های قدیمی این هنرمند آغاز شد و پس از آن محمود فرشچیان در سخنانی گفت: من سالهاست که به استاد انتظامی ارادت دارم و کمال اعتلاء و هنرمندی در کارهای این استاد متجلی است. نکته مهم درباره او این است که همواره نیک اندیشی در آثارش مقدم بر همه چیز بوده است.
    12 9003301383 L600
    همچنین پس از پخش فیلمی مستند از عزت الله انتظامی، رخشان بنی اعتماد روی سن آمد و گفت: عزت الله انتظامی به مفهوم واقعی کلمه آقاست و سال‌ها می‌توان درباره او حرف زد و کتاب‌ها نوشت.

بنی اعتماد خطاب به انتظامی اظهار داشت: وقتی شما پای نوشته‌ای را امضاء می‌کنید، به نام عزت امضاء می‌کنید و بی‌تعارف عزت سینما، تئاتر و فرهنگ ایران هستید. نه به خاطر آثار ماندنی که از خود به جا گذاشتید بلکه به خاطر کارهایی که انجام ندادید و فیلم‌هایی که بازی نکردید، شما به این دلیل عزت سینما، تئاتر و فرهنگ ایران هستید که بنده زر و زور و تزویر نشدید.

16 9003301383 L600
    در ادامه این مراسم قطعه «هزاردستان» توسط سامان احتشامی اجرا شد و در ادامه حسین پاکدل طی سخنانی گفت: عزت الله انتظامی پس از ۶۶ سال فعالیت عزت دارد و مشهور است. در حالی‌که این عزت بلای جان اوست. آیا ۶۵ سال به دنبال شهرت رفتن او را امروز به این جایگاه رسانده است؟ نه. عزت الله انتظامی قبل از هنرمند بودن یک آدم است و وقتی یک ادم به شهرت می‌رسد دیگر متعلق به خودش نیست.
    15 9003301383 L600

پس از آن پاک دل از محمود فرشچیان و ایرج راد دعوت کرد تا به همراه عزت الله انتظامی از تمبر یادبود این هنرمند پیشکسوت رونمایی کنند.
    14 9003301383 L600

انتظامی در میان تشویق پیاپی حاضران که همگی به احترام او ایستاده بودند و با همراهی موسیقی متن هزاردستان روی سن آمد و از تمبر خود رونمایی و آن را امضاء کرد. استاد فرشچیان و ایرج راد نیز هرکدام به یادگار جمله‌ای بر این تمبر نوشته و آن را امضاء کردند.
    18 9003301383 L600
    17 9003301383 L600

در ادامه انتظامی در سخنانی گفت: من به تشویق عادت دارم. چون مردم مرا با تشویق‌های خود جلو آوردند و حفظ کردند و من دستشان را می‌بوسم.
    20 9003301383 L600
    وی در ادامه ضمن قدردانی از پارسایی و چمن‌آرا برای برگزاری این مراسم، اظهار داشت: ما رسم داریم که مثلا یادبود زنده‌یاد علی حاتمی را هم زمان با روز فوتش برگزار کنیم، اما من پیشنهاد می‌کنم که بزرگداشت‌ها را مصادف با تاریخ تولد افراد بگیرید.

انتظامی در ادامه سخنانش به ذکر چند خاطره پرداخت و در پایان گفت: از خداوند می‌خواهم به ما سلامت فکر، مهربانی و لطف هدیه کند. ما در گذشته این قدر بی‌رحم نبودیم. خداوند ما را در پناه خود حفظ کند. برای کشورم آرامش و برای مردم لب خندان آرزو دارم.
    9 9003301383 L600

پس از سخنان انتظامی، هدایایی از سوی بیناد رودکی، خانه هنرمندان، استاد فرشچیان و … به وی اهدا شد.
    در پایان مراسم، عزت الله انتظامی کیک تولد ۸۷ سالگی‌اش را که منقش به تصویری از خود وی بود، همراه با سرود تولدت مبارک که توسط حاضران خوانده می‌شد، برید.
    23 9003301383 L600
    25 9003301383 L600

13 9003301383 L600
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...

2. کاربر مقابل از tina عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)