به یاد می آورم لحظه های فراز را که صدای او اعتبارم می بخشید و لحظه های نشیب را که اعتمادم به یاد می آورم افرای افراشته ای را به یاد می آورم مادرم را
به یاد می آورم لحظه های فراز را که صدای او اعتبارم می بخشید و لحظه های نشیب را که اعتمادم به یاد می آورم افرای افراشته ای را به یاد می آورم مادرم را
[دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]غافل از آنیم که کج میرویم
[SIGPIC][/SIGPIC]
برای تاثیر گذاشتن بر روی یک زن…….. : باید با او خندید با او گریید به او توجه کرد به او دوستت دارم گفت با او زندگی کرد ...شادی کرد او را درک کرد عشق را به او چشاند ..... و برای تاثیر گذاشتن بر روی یک مرد: کافیست عریان شوی
[SIGPIC][/SIGPIC]
از کسانیکه از من مـتنفرند سپاس. ، آنها مرا قویتر میکنند. از کسانیکه مرا دوست دارند ممنونم،آنان قلب مرا بزرگتر میکنند. ازکسانیکه مرا ترک میکنند متشکرم،آنان به من می آموزند که هیچ چیز تا ابد ماندنی نیست . از کسانیکه با من میمانند سپاسگذارم، آنان به من معنای دوست واقعی را نشان میدهند
[SIGPIC][/SIGPIC]
آدم در طول زندگی خیلی چیزا به دست می یاره...تجربه..سن و سال... ولی اون چیزی که باعث می شه خودت بشی اون چیزاییه که از دست میدی!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
صندوقچه ای از بهر دلت خواهم بود / دریا بشوی تو، ساحلت خواهم بود / ای یار اگر قایق عشقم باشی / من هم ملوان زبلت خواهم بود
[SIGPIC][/SIGPIC]
از این به بعد من از دوست شر نخواهم دید
سفر به خیر تو را من دگر نخواهم دید
دگر برای کسی درد دل نخواهم کرد
دگر ز دست خودم دردسر نخواهم چید
[SIGPIC][/SIGPIC]
ماهیان روی خاک ، ماهیان روی آب / وقت مردن ، ساحل و دریا چه فرقی میکند ؟ / یاد شیرین تو بر من زندگی را تلخ کرد / تلخ و شیرین جهان اما چه فرقی میکند ؟
[SIGPIC][/SIGPIC]
به دلیل پشت سر گذاشتن روز زن و گذشتن خر از پل و همچنین گران شدن اجناس و تورم،امسال روز مرد،یوم الشک اعلام شد!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
سعدی کجایی ؟ بنی آدم ابزار یکدیگرند.
[SIGPIC][/SIGPIC]
روز زن بر خواهرزن برادرزن پدرزن مادرزن سوزن آمپولزن پنبه زن بیلزن جرزن زیرآب زن هم زن و بادبزن مبارک باد
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)