با اجازه دوستان ....
من با برخی نظرات شیرین خانم موافقم لازم دونستم ابتدا از زحمات ایشان تشکر کنم
دوم از پیشنهاد ایشان که صادقانه و خالصانه گفته شده
درسته الان یکم مدیرا کم کار شدند که دلیلش امتحانات و یکسری مشغله ای که دارند هست
من خودم را به عنوان مثال عرض می کنم من تا قبل از امتحانات در بخش نرم افزار ،آموزش ،اخبار و ..
فعالیت داشتم که هم اکنون در سایت موجود هست در مورد بخش اخبار بله حق با شماست برخی اخبار ورزشی را بیشتر دوست دارند برخی اخبار IT و ....
من خودم بیشتر اخبار نرم افزار و هک را دوست دارم .....
در کل یک سایت قدرتمند باید از هر لحاظ قدرتمند باشه من این روزا بدلیل وقت کم فقط در قسمت پربازدید انجمن لیچ و اکانت فعالیت داشتم که از شنبه در سایر قسمت ها در کنار شما عزیزان خواهم بود
در مورد خوش آمد گویی در پروفایل کاربران یکی از مدیران انجمن
mohamad.s یک فعالیت هایی را انجمن داده اند که البته با کمک همدیگه میتونیم این قسمت را رونق دهیم
در کل هر پستی که بتونه نیاز کاربر را برطرف کنه یا باعث تفریح و سرگرمی افراد بشه یک پست ایده ال فرض میشه الان برخی دوستان در قسمت موبایل تخصص دارند برخی در قسمت نرم افزار برخی در قسمت سرگرمی برخی شعر و ادب و من با ایده که پست های بخش لیچ با ارزش و سایر پست ها بی ارزش هست به شدت مخالفم البته کسی هم چنین حرفی نزده و سوتفاهم نشه
چون در این صورت باید سایر بخش های انجمن را حذف کنیم و تنها این بخش بمونه
اگر در قسمت لیچ موفق بوده ایم تلاش همگانی بوده در سایر قسمت نیز با تلاش شما بزرگواران همانطور که در ابتدای ورود به سایت در این پست
http://forums.azardl.com/showthread.php?t=32197
گفتم میتونیم موفق باشیم و خواهیم بود
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)