صفحه 7 از 25 نخستنخست ... 3456789101117 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 242

موضوع: پیشنهادات و انتقادات شما در مورد سایت

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4453
    Array

یک مورد پیشنهادی هم الان یادم اومد
    بهتر سایتهای دیگه که اونها هم مال اینجا هستند فکر کنم کاربرها و مدیراشون روزی 5 دقیقه پست تفریحی و خبری بدن اینجا چون اینجا مثل یک قطار هست که این سایت لوکوموتیو این قطار هست و حرکت و رشد اینجا میتونه باعث رشد همانها و حرکت به جلو اونها هم بشه
    من الان داشتم سایت اصلی را نگاه میکردم تو همان صفحه اولش 5 گیگ فایل بود که نمیدانم قیمتش چند میشه ؟ ولی اون فقط صفحه اول بود و 272 صفحه هست که خدا میدانه چقدر فضا هست و بی انصافی این همه زحمت و خرج هدر بره
    مدیر این سایت هم که بنده خدا هیچ ادعایی نداره و همش به فکر بقیه است پس بهتر نیست ادم تو جایی کار کنه که اینقدر صمیمی هستند همه با هم ؟
    من از آقای مدیر کل -ببخشید اسمش سخته نمیتونم تایپ کنم - آقا پژمان و آقا سادا ممنونم که مدیر و ناظمهای سایت هستند و تو چند روز گذشته کلی به من کمک کردن و امیدوارم باز هم همه دوستان به من کمک کنند تا بتونیم اینجا را هر روز بهتر ازدیروز کنیم :rag:..
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 7 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4453
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط topleecher نمایش پست ها
    با سلام به همه عزیز و دوست گرامی اول اینکه سایت هیچ احتیاجی به تبلیغ نداره چون تو گوگل اوله و همه azardl رو میشناسن و برای یه بارم شده دیدن انجمن اذردانلود رو

دوم اینکه دوست عزیز محمد اس داره به کاربرهایی که تازه از سایت دیدن میکنن پی ام میده و خوش امد میگه

سوم اینکه فکر نکنم هیچ انجمنی بزاره که شما لینکه یه انجمن دیگرو بزاری تو امضا اگرم بشه بهت قول میدم که مدیر کل بفهمه میبنده لینک رو

اینو بدونید اذر دانلود اول هست تو نت

موفق باشید

ولی من خودم از رو امضا اومدم و میتونم عکس امضا را هم براتان بندازم
    یکی یادم بده چطوری عکس بندازم الان عکس بندازم
    من هم گفتم چند نفر باشه تا هم صمیمیت زیاد بشه و هم به یک نفر وابسته نباشه که اگه روزی نبود لنگ بمانه این کار خوب
    من خودم تو 5 تا انجمن الان لینک اینجا را گذاشتم و کسی باهام کار نداره و اینکه گوگل باید مطلب باشه تا اذردانلود را نشان بده و همه که لیچ را جستجو نمیکنند و باید مطلب باشه تا جستجو نتیجه بده یا نه
    ببخشید که رو حرف شما حرف زدم و معذرت میخوام و شما بزرگتر و با تجربه تر از من هستید

[SIGPIC][/SIGPIC]

4. 8 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

AGE OF INFERNAL
    تشکر تشکر کرده 
    3,083
    تشکر تشکر شده 
    4,350
    تشکر شده در
    1,686 پست
    قدرت امتیاز دهی
    945
    Array

خواهش می کنم شما نظرتون را بیان می کنید و نظر دادن همیشه باعث پیشرفت می شود...
    اگر متن اماده باشه خوبه مثل این
    سلام دوست گرامی
    به انجمن آذر دانلود خوش آمدید...
    شما در این انجمن می توانید با دیگر کاربران و دوستان خود اطلاعات خود را به اشتراک بگذارید و از اطلاعات دیگران نیز بهمرمند شوید...
    اگر مشکل یا سوالی داشتید می توانید مشکل خود را با مدیران انجمن در میان بگذارید...
    اگر متن یا جمله ایی کم داره خودتون اضافه کنید..
    موفق و پیروز باشید....
    ساحل بهانه است , رفتن رسیدن است...
    قبل از هر چیز دیگر، آماده شدن راز موفقیت است(فورد)
    در دنیا چیزی وجود ندارد که ارزش ناراحت شدن را داشته باشد
    من آینده را دوست دارم زیرا بقیه عمرم را باید در آن بگذرانم(کترینگ)
    به وسیله عزم و اراده با سستی و تنبلی به جنگید(حضرت علی (ع))
    اگر زندگی با تو سر ناسازگاری دارد تو با او سازش کن(اسپارت)

(((Nothing Is Impossible)))

فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و موميايی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم خاک ايران را تشکيل دهد کوروش کبير
    بگـذار سرنـوشت هـر راهی را کـه ميخواهـد برود، مـا راهمـان جداست اين ابـرهـا تـا ميتواننـد ببـارنـد، مـا چتـرمان خداست .
    کسی رو برای دوستی انتخاب کن که اونقدر قلبش بزرگ باشه که نخوای براي اينکه تو قلبش جائی داشته باشی خودت رو کوچيک کنی
    عشق خيس شدن دو دلدار در زير باران نيست...عشق اينست که من چترم را روی دلدار بگيرم واو نبيند....نبيند وهرگز نداند که چرا در زير باران خيس نشد.....

Tonight's the night .. And it's going to happen again and again ..
    has to happen

83521780895105710284

سعادتمند کسی است که در هجوم و مقابله با مصائب خود را نبازد (پاسکال)
    کسی که اراده قوی نداشته باشد، به زودی در مقابل مشکلات مغلوب می شود(لرد آویبوری)
    درختی به بلندی ستاره ها، با یک دانه کوچک آغاز می شود و یک سفر هزار مایلی با یک قدم کوچک(لائو)
    انسان هم میتونه دایره باشه هم یه خط راست. تو می خوای چی كار كنی؟ …تا ابد دور خودت بچرخی یا تا بی نهایت ادامه بدی؟
    ما نمي تونيم به دلمون ياد بديم كه نشكنه ولي ميتونيم به دلمون ياد بديم كه اگه شكست لبه هاي تيزش دست اوني رو كه شكستش نبره
    انسان های بزرگ به آرمان هايشان می انديشند،انسان های معمولی به آرزوهايشان و انسان هاي کوچک ديگران را می پايند.
    ابتدا تو را نادیده می گیرند، سپس مسخره ات می کنند و بعد با تو می جنگند. ولی در نهایت پیروزی از آن توست
    لحظات را طي کرديم تا به خوشبختي برسيم اما وقتي رسيديم فهميديم خوشبختي همان لحظات بود
    هرگز فکر نکن که ديگران تو را به اهدافت خواهند رساند

55293912309236444201

38349bf646684d64bf3e
    وسيع باش ، و تنها ، و سر به زير ، و سخت

6. 9 کاربر مقابل از !INFERNAL عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4453
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط !INFERNAL نمایش پست ها
    خواهش می کنم شما نظرتون را بیان می کنید و نظر دادن همیشه باعث پیشرفت می شود...
    اگر متن اماده باشه خوبه مثل این
    سلام دوست گرامی
    به انجمن آذر دانلود خوش آمدید...
    شما در این انجمن می توانید با دیگر کاربران و دوستان خود اطلاعات خود را به اشتراک بگذارید و از اطلاعات دیگران نیز بهمرمند شوید...
    اگر مشکل یا سوالی داشتید می توانید مشکل خود را با مدیران انجمن در میان بگذارید...
    اگر متن یا جمله ایی کم داره خودتون اضافه کنید..
    موفق و پیروز باشید....
    به نظر من خوبه و ممنون
    یک چیزی هست که شما را سرپرست کردن ها
    این هم عکس خودتان ببینید
    کسی کار نداره و این سایت کلی هم بازدید داره و من خودم از اونجا با اینجا آشنا شدم
    59635258651206207481

[SIGPIC][/SIGPIC]

8. 9 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    1,017
    تشکر تشکر شده 
    3,454
    تشکر شده در
    825 پست
    قدرت امتیاز دهی
    3128
    Array

اول اینکه منم گفتم حرف شما درست اما 100% مدیر کل اون انجمن لینک رو ندیده بود وگرنه میبست لینک رو در مورد لیچ هم باید بگم بله تو این دوره زمونه همه به دنباله این هستن که لینک مستقیم کنن یا لیچر پیدا کنن یا اکانت وووووووو عزیز خبر رو خیلی سایتها منتشر میکنن خیلی زیادن سایتهای خبری چیزی که کمه انجمن لیچ و لیچر هست عزیز مردم خیلی از لیچر استفاده میکنن و به فکر راحت دانلود شد فایل هستند دقت کنید سایتهای خبری زیاده اصلا همین لیچ که ما رو تو گوگل اول کرده اصلا همین لیچ که همه باهاش کار کردن و میکنن

موفق باشید

10. 7 کاربر مقابل از topleecher عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4453
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط topleecher نمایش پست ها
    اول اینکه منم گفتم حرف شما درست اما 100% مدیر کل اون انجمن لینک رو ندیده بود وگرنه میبست لینک رو در مورد لیچ هم باید بگم بله تو این دوره زمونه همه به دنباله این هستن که لینک مستقیم کنن یا لیچر پیدا کنن یا اکانت وووووووو عزیز خبر رو خیلی سایتها منتشر میکنن خیلی زیادن سایتهای خبری چیزی که کمه انجمن لیچ و لیچر هست عزیز مردم خیلی از لیچر استفاده میکنن و به فکر راحت دانلود شد فایل هستند دقت کنید سایتهای خبری زیاده اصلا همین لیچ که ما رو تو گوگل اول کرده اصلا همین لیچ که همه باهاش کار کردن و میکنن

موفق باشید
    اتفاقا مدیر کل اون انجمن خودش از چند تا پست ایشان تشکر هم کرده بودن و اسمشان هم اون پایین تو مطلبهای ایشان بود و کاری به امضا نداشتن و من نمیدانم چرا شما سایتهای خبیث را به همه ربط میدین ؟ من اینجا هم دیدم تو امضاها لینک بوده و خود مدیر کل اینجا هم کار نداشته
    اون سایتها که شما میگید مال آدمهای خبیثی هستند که عقده دارند نه اینکه آدمهای سالم باشند
    و من هم نگفتم مطالب اختصاصی بد هستند و به نظر من هم گفتم این هست و بهتر اون باشه چون الان همانها که شما میگید خیلی جلوتر از اینجا هستند چون فقط به یک موضوع نچسبیدین و هزاران نوع مطلب گوناگون دارند
    همه دنبال لیچ نیستند و خود من تا چند روز قبل نمیدانستم لیچ چی هستش و فقط تو امضا ایشان دیده بودم ولی همیشه دنبال مطالب داغ هستم و دنبال جایی که محیطش گرم و صمیمی و مفرح باشه نه یک جای خشک که روزی 6 تا پست از یک مطلب باشه و اون مطلب هم شاید ماهی یکبار به دردم بخوره ولی دوست دارم جایی باشم که همه شادن و من با رفتن به اونجا خستگیم هم در بره
    ببخشید من کمی رک هستم

[SIGPIC][/SIGPIC]

12. 9 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    867
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط shirin65 نمایش پست ها
    اتفاقا مدیر کل اون انجمن خودش از چند تا پست ایشان تشکر هم کرده بودن و اسمشان هم اون پایین تو مطلبهای ایشان بود و کاری به امضا نداشتن و من نمیدانم چرا شما سایتهای خبیث را به همه ربط میدین ؟ من اینجا هم دیدم تو امضاها لینک بوده و خود مدیر کل اینجا هم کار نداشته
    اون سایتها که شما میگید مال آدمهای خبیثی هستند که عقده دارند نه اینکه آدمهای سالم باشند
    و من هم نگفتم مطالب اختصاصی بد هستند و به نظر من هم گفتم این هست و بهتر اون باشه چون الان همانها که شما میگید خیلی جلوتر از اینجا هستند چون فقط به یک موضوع نچسبیدین و هزاران نوع مطلب گوناگون دارند
    همه دنبال لیچ نیستند و خود من تا چند روز قبل نمیدانستم لیچ چی هستش و فقط تو امضا ایشان دیده بودم ولی همیشه دنبال مطالب داغ هستم و دنبال جایی که محیطش گرم و صمیمی و مفرح باشه نه یک جای خشک که روزی 6 تا پست از یک مطلب باشه و اون مطلب هم شاید ماهی یکبار به دردم بخوره ولی دوست دارم جایی باشم که همه شادن و من با رفتن به اونجا خستگیم هم در بره
    ببخشید من کمی رک هستم
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه همکاران
    در ابتدا لازم به توضیح خدمت شما دوست عزیز و تشکر از فعالیتتون و همچنین پیشنهادتون
    ببیند تمام حرفها که دوستان تا الان خدمتتون عرض کرد به طور کامل و صحیح بیان شده من میدونم که شما هم دلسوز این انجمن و زحهماتش هستین تمام این مدیرا با تمام وجودشون کار می کنن وقت میذارن تا اونجایی که توان دارن اینکه شما پیشنهاد میدین ممنون ولی اینکه حتما نظرتون درست باشه و باید اجرا بشه یکم غیر منطقیه تمام مدیراهای این انجمن زحمت می کشن چه ده دقیقه چه 10 ساعت هر کدومشون با توجه به مشغله ای که دارن وقت می ذارن الان خود من تا ساعت 10 شب داشتم تدریس می کردم فردام کلاس دارم ولی لازم دونستم بیام انجمن تا اونجایی که می تونم فعالیت کنم
    و در مورد اینکه امضا یی ما آدرس انجمن باشه همین الان من کاربری می تونم معرفی کنم که تو همین انجمن آدرس گذاشتن و بهشون تذکر داده شده است خب انجمن با انجمن متفاوته حتما اون انجمنی که مدیریت سایت بودن مشکلی با این قضیه نداره کلیت نداره این قضیه
    من از طرف خودم از پیشنهادتون تشکر می کنم و تمام تلاشمو میس کنم که بتونم اونو عملی کنم ولی اگه نشد دیگه از کم کاریم نیست و همچین کم کاری همکاران نیست وقت و شرایط و مسائل دیگه باعثه این قضیه می شن
    همه ی ما دوستدار آذر دانلود هستیم و خواهانه پیشرفتش
    موید باشید و شاد

14. 8 کاربر مقابل از Sara12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    867
    Array

لازم به توضیحه که در بررسی های که من انجام دادم ندیدم کسی گفته باشه شیرین خانوم پستهاتون بی ارزشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تمام دوستان گفتن اگه پستهاشون تعدادش کمه فقط و فقط به دلیل اینه که وقت گیره و یک پست خیلی ازشون وقت می گیره
    امیدوارم سوتفاهمی نشده باشه

16. 7 کاربر مقابل از Sara12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    9,600
    تشکر تشکر شده 
    10,334
    تشکر شده در
    2,560 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6929
    Array

با اجازه دوستان ....

من با برخی نظرات شیرین خانم موافقم لازم دونستم ابتدا از زحمات ایشان تشکر کنم
    دوم از پیشنهاد ایشان که صادقانه و خالصانه گفته شده
    درسته الان یکم مدیرا کم کار شدند که دلیلش امتحانات و یکسری مشغله ای که دارند هست
    من خودم را به عنوان مثال عرض می کنم من تا قبل از امتحانات در بخش نرم افزار ،آموزش ،اخبار و ..
    فعالیت داشتم که هم اکنون در سایت موجود هست در مورد بخش اخبار بله حق با شماست برخی اخبار ورزشی را بیشتر دوست دارند برخی اخبار IT و ....
    من خودم بیشتر اخبار نرم افزار و هک را دوست دارم .....
    در کل یک سایت قدرتمند باید از هر لحاظ قدرتمند باشه من این روزا بدلیل وقت کم فقط در قسمت پربازدید انجمن لیچ و اکانت فعالیت داشتم که از شنبه در سایر قسمت ها در کنار شما عزیزان خواهم بود
    در مورد خوش آمد گویی در پروفایل کاربران یکی از مدیران انجمن mohamad.s یک فعالیت هایی را انجمن داده اند که البته با کمک همدیگه میتونیم این قسمت را رونق دهیم

در کل هر پستی که بتونه نیاز کاربر را برطرف کنه یا باعث تفریح و سرگرمی افراد بشه یک پست ایده ال فرض میشه الان برخی دوستان در قسمت موبایل تخصص دارند برخی در قسمت نرم افزار برخی در قسمت سرگرمی برخی شعر و ادب و من با ایده که پست های بخش لیچ با ارزش و سایر پست ها بی ارزش هست به شدت مخالفم
    البته کسی هم چنین حرفی نزده و سوتفاهم نشهچون در این صورت باید سایر بخش های انجمن را حذف کنیم و تنها این بخش بمونه
    اگر در قسمت لیچ موفق بوده ایم تلاش همگانی بوده در سایر قسمت نیز با تلاش شما بزرگواران همانطور که در ابتدای ورود به سایت در این پست
    http://forums.azardl.com/showthread.php?t=32197
    گفتم میتونیم موفق باشیم و خواهیم بود

18. 9 کاربر مقابل از Sada عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    9,600
    تشکر تشکر شده 
    10,334
    تشکر شده در
    2,560 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6929
    Array

در کل این نکته هم فراموش نشه که همه مدیران برای مجموعه تلاش می کنند و بی انصافی هست اگر از این عزیزان هم تشکر نکنیم من به شخصه از ساراخانم Sara12 که تا این وقت شب بیدار بودند و سعی در حل مشکلات داشتند تشکر و قدردانی میکنم الیته از سایر دوستان احسان دوست خوبم ،رحیم برادر بزرگترم که خالصانه نظراتشان را بیان کردند نیز تشکر میکنم
    امیدوارم این حرف ها باعث ناراحتی و بی احترامی به همدیگه نشه و به همدیگه و به نظرات هم کاملا احترام بذاریم و یک مورد که الان دیدم لحن برخورد یکی از دوستان در پروفایل با آیین نگر سایت که برطبق وظیفه داشتند رسیدگی میکردند درست نبود
    خوب من ناظم هستم و ناظم باید همه چیز را کامل بگه و از هیچ کس طرفداری نکنه
    وظیفه مدیرای انجمن در این پست کاملا توضیح داده شده
    http://forums.azardl.com/showthread....0306#post90306

شاد و پیروز باشید

20. 6 کاربر مقابل از Sada عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 7 از 25 نخستنخست ... 3456789101117 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)