نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 242

موضوع: پیشنهادات و انتقادات شما در مورد سایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض انتقاد- پیشنهاد - دوستی

سلام
    اسم من شیرین هست و تازه عضو اینجا شدم ( این اسمیه که صدام میکنند و تو شناسنامه چیز دیگه است اسمم )
    چند روز عضو شدم و از اینکه من را بین خودتان قبول کردید واقعا شرمنده شدم و خیلی از همگی ممنونم
    راستش میخواستم چند تا انتقاد و پیشنهاد بدم البته من کوچیکتر از این حرفها هستم که روی حرف بزرگترهای سایت حرف بزنم
    یکی اینکه بهتر تو سایتها تبلیغ بشه تا کاربرهای بیشتری جذب بشه من خودم با کلیک روی امضا یک کاربر اینجا اومدم و شروع به فعالیت کردم وگرنه قبلا اصلا اسم اینجا را نشنیده بودم
    بعد اینکه با همه دوست بشید مخصوصا بزرگترهای سایت به کاربرها پیام دوستی بدن که این باعث میشه اون حس غربت بین کاربر تازه وارد از بین بره
    بهتر کسایی که روابط عمومی بالا دارند مامور بشند تا چند نفری همزمان به کاربرها خوش آمد بگن و فقط به اون پیام مدیر کل سایت که اول ثیت نام میاد اکتفا نشه این مورد باعث میشه حس خوبی بین کاربرها به وجود بیاد و احساس کنند تو جایی هستند که دوستان زیادی دارند
    اینجا پر از مطلب علمی هست ولی سایتهای دیگه با وجود نداشتن محتوا خیلی راحت کاربرها را با اینجور چیزها جذب خودشان میکنند ماشالله دختر هم کم ندارید و میتونید یک سایت تفریحی هم به جز علمی باشید و محیط شاد داشته باشید درست مثل دانشکده ما تو دانشگاه که هم علمیه و هم شاد
    مورد دیگه اینکه این همه مطلب علمی تو اینترنت هست پس چرا مدیرها پست نمیدن تا کاربرها هم تشویق بشن ؟ فقط کافیه یک جستجو کنید و از تمام مطالب گزیده بردارید و بیارید
    من امروز در مورد موبایل کمی جستجو کردم کلی مطلب پیدا کردم و یک سایت بود شاید بیشتر از صدهزار ملب داشت که میشه از تمام اونها اورد و اینجا را منبع و آرشیو تمام اونها کرد
    میبخشید من خانه هم زیاد حرف میزنم ولی اینجا هنوز روم باز نشده و این اولین روده درازی من بود
    از همتون ممنونم که به من هم کمک میکنید تا چیزهای تازه یاد بگیرم و با همتون دوست باشم
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 11 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)