گزارش ها و یادداشت های مربوط به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در خبرگزاری ها و سایت های خبری توسط کارشناسان این موسسه بصورت روزانه گردآوری، طبقه بندی تحلیل و برای دسترسی بهتر علاقه مندان و کارشناسان این حوزه همراه فهرست و چکیده مطالب به شرح زیر ارائه می شود:

چکیده مطالب
وزارتخانه

• روزنامه فناوران : "سیاست بازی های در آمد ساز"

• روزنامه فناوران : "وزارت ارتباطات پس از ابقا"

سازمانهای تابعه

• روزنامه فناوران : "نیمه پر لیوان ،نیمه خالی ای وان"

• روزنامه فناوران : "نگاهی به عضویت و مجوزهای فعالیت اعضای سازمان نظام صنفی رایانه ای"

فناوری اطلاعات

• روزنامه ایران : "ایران با پرتاب ماهواره رصد قدرت خود را به رخ جهانیان کشید"

• روزنامه جوان : "حرکت ایران به سمت ساخت ماهواره های سنگین"

• روزنامه جوان : "پرتاب ماهواره ایرانی رصد عزم ملی و غرور ایرانی"

تلفن ثابت

• روزنامه کیهان : "بر خورد قاطع و جدی با افرادی که حیثیت جامعه را لکه دار می سازند"

• روزنامه هفت صبح : "اپراتور سوم در کما"

• روزنامه روزگار : "مجری اپراتور سوم اخطار گرفت"

بورس و فرابورس

• روزنامه همشهری : "ارزش معاملات بورس از مرز 6 میلیارد دلار عبور کرد"

انتقاد مردمی

• روزنامه کیهان به نقل از یک شهروند نوشت:
خدمات اینترنت همراه ایرانسل بسیار نامطلوب است.به طوری که بسیاری اوقات دسترسی مشکل است مسئولین ایرانسل نسبت به رفع مشکل اقدام نمایند.
• روزنامه کیهان به نقل از یک شهروند نوشت:
چرا مسئولان وزارت ارتباطات به وعده خود درباره برداشتن پیش شماره از شهرستان های استان تهران از اردیبهشت 90 عمل نمی کننند؟
• روزنامه اطلاعات به نقل از یک شهروند نوشت:
به شرکتهای آب وبرق و گاز و مخابرات پیشنهاد میکنم جدول مراجعه مأمورانشان به منازل مردم را با ذکر اسامی آنان، از قبل به مشترکین اعلام کنند تا هویت مأموران یاد شده برایشان روشن باشد.
• روزنامه آفتاب یزد به نقل از یک شهروند نوشت:
سوالی دارم من یک کارمند بازنشسته هستم حقوق بازنشستگی می گیرم این قبوضی را که می آیند چگونه پرداخت کنم من در تمام مدت عمرم قبض تلفن از 20 هزار تومان بالاتر ندادم اما برایم حالا آمده 135 هزار تومان بقیه قبوض را هم حتما با این مبالغ صادر می کنند من چگونه این هزینه ها را پرداخت کنم با حقوق 550 هزار تومان بازنشستگی که نمی شود.