رئیس کمیته مخابرات مجلس با بیان اینکه درحال حاضر ارائه نظر موافق یا مخالف در خصوص ادغام وزارت ارتباطات فایده ای ندارد، اعلام کرد: بهتر است با برنامه‌ریزی و سیاستگذاری‌های ویژه ضعف‌های مربوط به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور را بر طرف کنیم.

علی مطهری در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا با بیان اینکه من هیچ اصراری به ادغام وزارت ارتباطات با دو وزارتخانه مسکن و راه ندارم، اظهار داشت: درحال حاضر زیر مجموعه های اصلی وزارت ارتباطات مانند شرکت مخابرات، شرکت ارتباطات سیار، ارتباطات سیار و پست بانک را به بخش خصوصی واگذار کرده یا در مرحله واگذاری قرار دارد.
وی گفت: پس در این بین تنها شرکت زیرساخت و سازمان تنظیم مقررات می‌مانند که قطعا برای حفظ آنها با ماهیت اصلیشان برنامه‌های ویژه‌ای در نظر گرفته خواهد شد.
مطهری خود را یکی از منتقدان اصلی کارکرد مسئولان وزارت ارتباطات دانست و ادامه داد: اما نمی توان گفت که این وزارتخانه کاری برای حوزه آی‌تی کشور نکرده ، چرا که در این زمینه و مخصوصا بخش زیرساخت‌ها، کارهای زیادی انجام شده است.
وی با اعتقاد این به مطلب که در واقع بستر آی‌تی همان ارتباطات است، خاطر نشان کرد:در شرایط حاضر در این زمینه مشکل خاصی وجود ندارد، اگرچه ضعف‌هایی در بخش آی‌تی کشور دیده می‌شود، اما می‌توان با برنامه‌ریزی و سیاستگذاری‌های خاص این ضعف‌ها را جبران کنیم.
وی در پاسخ به این پرسش پس از چندی از زمان رای‌گیری در مورد ادغام وزارتحانه مشاهده شد که بعضی از این نمایندگان یا رای خود را پس گرفته‌اند یا در حال ارائه یک طرح دو فوریتی هستند تا وزارت ارتباطات مستقل بماند ، آیا این یک دوگانگی در تصمیم گیری محسوب نمی شود، گفت: این ایراد به مجلس وارد است و این نوع رفتار به عنوان یکی از ضعف‌های بزرگ این نهاد محسوب می شود، ولی موضوع در حال حاضر این نیست.
رئیس کمیته مخابرات خاطر نشان کرد :نباید از نمایندگان مجلس انتظار داشت تا این طرح را کنار بگذارند یا لغو کنند که این حرکت امکان پذیر نیست، به دلیل اینکه مجلس طرحی را به مرحله‌ای رسانده که برای تصویب نهایی به شورای نگهبان رفته است و در آنجا شورای نگهبان ایراداتی را به طرح گرفته که تنها نمایندگان اجازه دارند در قالب رفع آن ایراد دخالت کنند و در شرایط حاضر نظر موافق یا مخالف در این زمینه معنی ندارد.