کنترل ها و نحوه کار با گوشی
به جز صفحه نمایش ، تغییر بنیادین دیگری در طراحی گوشی دیده نمی شود.در پایین صفحه نمایش ، چهار کلید خازنی همچون کلیدهایی که در Samsung Captivate و Galaxy S 4G دیده بودیم ، به چشم می خورد.کلیدهای Options ، Home ، Back و کلید Search به ترتیب این کلیدها را تشکیل می دهند. با فشردن طولانی مدت کلید Home به نرم افزارهایی که اخیرا مورد استفاده قرار گرفته اند و میانبری به Task Manager دست خواهید یافت.
در بالای صفحه نمایش ، گوشی خروجی صدای مخاطب و سنسورهای محدود کننده نور و مجاورت گوشی به چشم می خورند. دوربین ثانویه ای نیز با رزولوشن 1.3 مگاپیکسل برای تماس های تصویری تعبیه شده است .
کناره سمت چپ گوشی میزبان کلیدهای تنظیم صداست ، از کلیدهای تنظیم صدا می توانید برای افزایش و کاهش بزرگنمایی در دوربین هم بهره بگیرید.
متاسفانه ، تنها چیزی که در کناره سمت راست گوشی دیده می شود ، کلید روشن/خاموش/قفل صفحه نمایش است و اثری از کلید اختصاصی دوربین که قطعا از آن استقبال می شد ، به چشم نمی خورد.شاید این نکته تا حدی از پتانسیل های دوربین بکاهد.
یکی از نقص های کوچک اما آزار دهنده ای که در طراحی Galaxy S وجود داشت ، برطرف شده است. کلید روشن/خاموش/قفل صفحه نمایش دیگر در قسمت شیب داری قرار ندارد و فشردن آن بدون اینکه خطر افتادن گوشی وجود داشته باشید، بسیار آسان تر انجام می گیرد.
کناره بالایی گوشی، سوکت صوتی 3.5 میلی متری استاندارد را که هیچ پوشش محافظی نیز ندارد ، در خود جای داده است.
پورت microUSB در کناره پایینی گوشی تعبیه شده است و از آن هم برای شارژ گوشی و هم برای انتقال داده از/به گوشی استفاده می شود. نه تنها این پورت از USB Host پشتیبانی می کند بلکه با وجود تبدیل MHL قابلیت استفاده از آن به عنوان خروجی تلویزیونی HD نیز وجود دارد. نکته منفی این روش هم آن است که مجبورید برای استفاده از کابل HDMI ، از یک تبدیل بهره بگیرید.
نکته قابل توجه دیگر در کناره پایینی گوشی ، تعبیه شدن میکروفن در این قسمت است.
کناره پشتی Samsung Infuse 4G جاییست که لنز دوربین هشت مگاپیکسلی آن را که از قادر به ضبط ویدیویی HD نیز است را در خود جای داده است. درست در کنار آن ، فلاش LED دیده می شود که می توانید چه در هنگام عکاسی و چه در هنگام فیلمبرداری از آن بعنوان نور کمکی استفاده کنید.
اسپیکر هم در همین بخش و در برآمدگی کوچکی که در انتهای پایینی این بخش وجود دارد ، تعبیه شده است.
با خارج کردن کاور بسیار نازک پشتی گوشی از جای خود ، شیار جایگیری سیم کارت ، باتری 1650 میلی آمپری و اسلات کارت حافظه microSD نمایان می شوند. اسلات کارت حافظه می تواند از کارت هایی تا گنجایش 32 گیگابایت نیز پشتیبانی کند ، که در صورت خریداری نسخه 16 گیگابایتی گوشی ، در کل فضایی حدود 48 گیگابایت برای ذخیره سازی فایل ها در اختیار شما قرار می دهد. خبر بد این است که امکان تعویض سریع کارت حافظه را ندارید.
آنچه شگفت انگیز است ، امکان تعویض سریع سیم کارت است. البته Infuse 4G با خارج کردن سیم کارت از جای خود مودبانه از شما خواهد خواست تا گوشی تان را مجددا راه اندازی کنید ، اما اگر این درخواست را رد کنید ، با یکبار فعال و غیرفعال کردن حالت پرواز نیز می توانید از تمامی قابلیت های تلفنی گوشی با سیم کارت جدید استفاده کنید. اصلا مهم نیست که از مشترکین چه اپراتوری باشید !
باتری 1650 میلی آمپری گوشی می تواند تا 8 ساعت در حالت مکالمه و 400 ساعت در حالت آماده به کار در شبکه های نسل دوم دوام بیاورد. در شرایط واقعی و در عمل ، در استفاده سنگین از گوشی ،گوشی یک روز دوام می آورد. در استفاده متوسط ، Infuse 4G حدودا دو روز را با یک بار شارژ باتری سر می کند.
علیرغم اندازه بزرگ صفحه نمایش ، کار با Infuse 4G آسان است. گرچه باید تاکید کنم در صورتی که دستان بزرگی نداشته باشید ، کار با یک دست با گوشی ، به شدت دشوار خواهد بود.احتمال اینکه گوشی به صورت تصادفی از دست کاربر خارج شود زیاد است. گرچه با توجه به اندازه گوشی ، سامسونگ کار قابل ستایشی در مورد ارگونومی آن صورت داده است.![]()
![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)