مشکلات و معضلات فیزیکی


یکی از بزرگترین و اولین مساله زندگی الکترونیکی كار مداوم با ابزار الكترونیك است كه ارمغان زندگى مدرن و عجین شده با E است و مستقیم صدمه را به بدن انسان و فیزیک او می زند.
مثال در این زمینه اصلا کم نیست و می توان به:
• دردهاى عضلانى به علت نشستن مداوم پشت سیستم ایجاد می شود.
• درد مچ دست جهت استفاده مداوم از ماوس.
• خمیدگى پشت
• دردهاى موضعى
• مشكلات بینایى که در اثر كار با صفحه نمایش ایجام می شود زیرا انسان باید در طول بیدارى به تناوب بر روى اشیاى دور و نزدیك متمركز شود كه كاربران اغلب اوقات به نزدیك خیره می شوند و قدرت تطابق را به مرور از دست مى دهند.
اشاره نمود...
2422047125103196221551869984155128103104119
انزواى ناشی از استفاده از قطعات الکترونیکی


استفاده از قطعات الکترونیکی و وارد شدن به دنیای مجازی فرد را ازدنیای واقعی جدا می کند، آنچه که در تعریف انسان می آید آن اسن که انسان موجودی است اجتماعی و در حقیقت در صورتی که او را از اجتماعی بودن دور کنیم برایش لطمه زننده است و بخشی از ابعاد وجودیش شکل نمی گیرد.
بیشترین موردی که در بحث رد مورد این موضوع به آن پزداخته شده رابطه والدین و فرزندان است.
بمباران اطلاعات الكترونیك


یکی از مزایای دنیای الکترونیکی را دسترسی آسان آن به هر نوع اطلاعاتی با هر نوع دیدگاهی عنوان می کنند اما این امر به شكلى بسیار آرام انسان ها را دچار خستگى و یا به عبارت بهتر گرفتار سرسام الكترونیك خواهد كرد.
حقیقت این است که انسانها از یك سو با انبوهى از اطلاعات مواجه می شوند و از یک طرف اجازه و فرصت تفكر و تعمق و پردازش صحیح را ندارند كه عارضه طبیعى آن stress است.
مورد بسیار جالبی که در این بین وجود دارد که این نسل عجین شده با E هنوز به سن پیری و سالخوردگی نرسیده اند و محققان معتقدند تا زمانی که نسل جوان و کودک امروز به سن سالخوردگی نرسند نمی توانیم دقیقا معضلات را شاهد باشیم.
ادامه دارد...

فائزه سیدخاموشی
بخش دانش و زندگی تبیان