اسکرایپت را تا عصر برای اکسترکت کردن اگه پیدا کنم بهتون میدم
ویرایش :
بفرمایید :
[DOWN]http//www.dl.azardl.com/2011/kickstart.rar[/DOWN]
اسکرایپت را تا عصر برای اکسترکت کردن اگه پیدا کنم بهتون میدم
ویرایش :
بفرمایید :
[DOWN]http//www.dl.azardl.com/2011/kickstart.rar[/DOWN]
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
آقا ممنون ولی من میخواستم فایل های رار رو باز کنم.فایل زیپ که با خود سی پنل میشه
Akeeba Kickstart is an archive extraction utility, designed to extract any ZIP, JPA or JPS archive directly on your server. It can also perform the pre- and post-restoration housekeeping automatically, making the restoration of Akeeba Backup archives even easier. It is provided free of charge to everybody!
مدیر سرور همکاری نمیکنه
اگه اسکریپتی هم باشه که فایل رار رو به زیپ کانورت کنه مشکل حل میشه
همچین چیزی را من تو سیستم هم ندیدم که بشه zip را به rar تبدیل کرد و سرور هم گفتم به خاطر عدم فشار یه سرور هست و خوب شما باید توجه کنید که دارید از یک هاست اشتراکی استفاده میکنید که سایرین هم در اون سهیم هستند و فشار زیاد و آسیب دیدن و حتی down شدن سرور به ضرر اونها هم هست و خوب اگر اینطوری نبود مثلا من مریض نبودم ماهانه این همه پول سرور دانلود بدم و میرفتم روی هاست اشتراکی این فایلها را آپ میکردم .
چاره ای ندارید و اگر هم به سرور زیاد فشار بیارید هم ساسپند ( توقیف ) میشه اکانتتان و حتی اگر مشخص بشه اکانت شما زیاد به سرور فشار آورده و سرور آسیب دیده باشه تا خسارت را پرداخت نکنید اکانتتان آزاد هم نخواهد شد و بکابی هم به شما داده نخواهد شد !
این قوانین در همه هاستهای اشتراکی یکسان هست و باید رعایت بشه و به همین دلیل هم این هاستها ارزان قیمت هستند !
شاد و پیروز و موفق باشید
یه سری سایت هست که چنین اسکریپتی رو دارند که فورمت هاس مختلف رو به هم تبدیل میکنند
شما میتونید سرچ کنید تو اینترنت و اونها رو ببینید
اما مشکلی که هست اینه که حجمشون محدود هست واسه همین میخوام روی هاست خودم نصب کنم
به نام خدا
جستجو نیاز نیست حداقل 90 درصد اونها را تست هم کردم و متاسقانه هیچ کدام از اونها که میگید درست کار نمیکنند و کارایی ندارند .
هاست شما اشتراکی هست و اگر فشار زیاد بیارید به اون اکانت شما را ساسپند ( توقیف ) میکنند .
اون نرم افزارها بیشترشان تغییر نام ساده میدند و برای تغییر zip یه rar و یا بالعکس باید از حالت فشرده بتونه خارج کنه که متاسفانه شما روی اون هاست نمیتونید ...
موفق باشید
نه آقا
من خودم تست زدم.
فورمت رو کامل عوض میکنه
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)