Fanpageهای حاشیه ساز:

البته طراحی صفحات فیس بوک به نام چهره های مشهور امری سابقه دار است ,البته نه در عالم سیاست . شهاب حسینی ، نگار فروزنده،ساره بیات ، آنا نعمتی، فرزاد فرزین، مهدی مهدوی کیا، و... از جمله هنرمندان و ورزشکارانی هستند که در ماههای گذشته وجود صفحاتی که به نام آنها طراحی شده بود را تکذیب کردند .


ahmadi2
پیج شهاب حسینی که توسط خودش اداره نمی شود !
البته برخی از هنرپیشه های مشهور در این شبکه اجتماعی حضور دارندو برخی هم ترجیح میدهند که با نامهای مستعار در این شبکه اجتماعی گسترده حضور داشته باشند . به طور کلی ساختfanpageیا همان صفحه هواداران شیوه ای مرسوم در بازار پر رونق شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک است.پیش از این در روزگار رونق وبلاگ نویسی عنوانی مانند " وبلاگ طرفداران" نقش صفحه هواداران را بازی میکرد .اما اکنون این رویه به فیس بوک سرایت کرده است.

ahmadi3
پیج فلور نظری - بازیگر - از معدود پیج هایی است که توسط خود بازیگر اداره می شود.



رویکردهای متفاوت به یک موجود پیچیده:

در یک دهه اخیر ،شبکه های اجتماعی مجازی به عنوان یک تهدید یا فرصت خودنمایی میکرده اند یاهو 360، اورکات ، گزگ و ... ازجمله شبکه های اجتماعی مشهوری بودند که ظهور کردند و پس از مدتی یا در بازار شبکه های جدید کم فروغ شدند و یا به تیغ ***** گرفتار شدند .در سالهای اخیر فیس بوک و به تازکی هم گودر که در واقع یک شبکه اجتماعی مجازی وابسته به سایت گوگل است ،گوی سبقت را از دیگران ربوده اند.عضویت 700 میلیونی در فیس بوک نشاندهنده اهمیت این شبکه در جهان کنونی است آنچنان که در اجلاس اخیر مدیران هیئت کشورهای توسعه یافته یکی از میهمانان اصلی مراسم مدیر 27 ساله این شبکه اجتماعی بود .البته در ایران در واکنش به این شبکه ها رویکردهای متفاوتی داشته ایم . برخی از داخلی ها البته بیشتر در حوزه خصوصی سعی کرده اند مشابه سازی کنند و سایتهایی چون "کلوب" هم متولد این تفکر بود ولی با جایی راه نبرد. ***** کردن فیس بوک هم مهم ترین واکنش در سالهای اخیر بود .