3 فن ساده برای برجسته نشان دادن لبها
توصيه‌هاي Bobbi Brown به کساني که مي‌خواهند لب‌هايشان زيباتر و برجسته‌تر نشان داده شود، مخصوصا خانم‌هاي بالاي 40 سال.
بابي براون يکي از مشهورترين آرايشگران و کتاب‌هاي او درباره زيبايي از پرفروش‌ترين کتاب‌ها مي‌باشد، همچنين او يکي از مهمترين تاجران در حرفه لوازم آرايش مي‌باشد.

سوال: لب‌هاي من بر اثر سالها نازک شده‌اند. چگونه مي‌توانم مانند جوانيم، آنها پرتر و شاداب‌تر به نظر برسند؟

پاسخ: اينکه لب‌هاي شما پس از 40 سالگي نازک‌تر به نظر مي رسند و گويي يک فعاليت رو به ناپديد شدن در لبها اتفاق مي‌افتد، واقعيت دارد. اما براي پرتر و زيباتر نشان دادن لب‌ها من 3 نکته و فن را به شما پيشنهاد مي‌کنم:
رژلب‌هاي با تن روشن و رو به متوسط، لب‌هاي شما را برجسته‌تر نشان مي‌دهد؛ اين کار با کشيدن يک برق لب روي آن بيشتر حالت پري لب را القا مي کند. رژلب‌هايتان را از نوع کرمي و براق انتخاب کنيد، اين نوع از رژلب‌ها نور را منعکس مي‌کنند و ايجاد حيله‌اي از پرو کلفت بودن لبها مي‌کند. در انتها، لب‌هايتان را بوسيله ترسيم خطي توسط خط لب، در قسمت بيروني خط طبيعي لب‌هايتان، پرتر و پهن‌تر نشان دهيد. اين خط لب را يک درجه تيره‌تر از رنگ طبيعي لب‌هايتان انتخاب کنيد. نکته اصلي در اين کار اين است که اگر خط لب را خيلي بيرون‌تر از لبه اصلي لبتان ترسيم کنيد جلوه‌اي مصنوعي و احمقانه خواهيد يافت پس در ترسيم خط لبتان دقت کنيد و اغراق نکنيد.