قوانین جدید مورفی برای آقایون متاهل!

حتما تا حالا صد بار قوانین مورفی رو خوندین. من هم چندتا بشون اضافه میکنم که برای آقایان متاهل صدق میکنند. شاید باز هم بشون اضافه کنم. اگه خوشتون امد لطفا منتشرش کنید تا همه بخندند و با اینجا آشنا بشن.

- همیشه در رمانتیک ترین لحظاتی که با همسرتان دارید، موبایل شما زنگ میخورد و اتفاقا خواهر یا مادر شماست! (چقدر بار ناموسی این جمله زیاد بود )
- هربار که در حضور همسرتان موقعیت دعوا و کتک کاری پیش میاد طرف هیکلش بقدری بزرگتر از شماست که ترجیح میدهید بجای کتک چیز دیگری بخورید!
- هربار که دست شما در منفذ بینی تان رفت، همسر شما خواهد دید و اگر خود را به ندیدن زد فکر نکنید که خوش شانس بودید! در لحظه ارتکاب جرم (چسباندن موفقیت آمیز آن جرم سبز) به دست شما زل خواهد زد و انزجار خود را به مهوع ترین شکل ممکن بروز خواهد داد!
- هربار که در حال قضای حاجت چه کتبی چه شفاهی بودید همسرتان خستگی ناپذیر بر در خواهد کوفت که چقدر طولش میدی و شما با وجود میل باطنی برای خروج از آن منجلاب به دلیل همان قانون نانوشته اگر شفاهی بودی، به کتبی.و اگر کتبی بودی به مخلوطی از گاز و مایع بسیار رقیق و تمام ناشدنی، تغییر فاز خواهید داد!
- برای خانوم ها هم قانون مورفی اینه که هروقت توالت رو شستند شما به قانون بالا دچار میشوید. که البته اگه خوب فکر کنید باز هم بدشانسی شماست!
-اگر بچه دارید:
کودک شما به شما محل سگ نمیگذارد و در بغل بابایی جا خوش نمیکند مگر در مواقعی که:
الف: دستهایش شوکولاتیه و باید با لباس و صورت شما تمیزشون کنه
ب: قصد استفراغ دارد
ج: ر--ی--د---ه!