سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز معتقد است جریانی در بدنه فوتبال وجود دارد که می خواهد مانع فعالیت مربیان سالم شود.
امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز این روزها با یک داستان پر سروصدا بنام سقف قرارداد درگیر است.
این سرمربی حاضر به اجابت کردن خواسته سازمان لیگ نیست و می گوید: «چون خلافی نکرده ام دلیلی ندارد که خودم را به آقایان معرفی کنم.»
گزارش روز گذشته و طرح این موضوع که؛ امیر قلعه نویی از لحاظ کسب امتیاز در دوران مربیگری خود موفق ترین سرمربی دهه اخیر ایران وآسیا محسوب می شود، بهانه ای شد تا با این مربی موفق گفت و گویی داشته باشیم.
متن صحبت های امیر قلعه نویی با برنا را در زیر می خوانید:
قول قهرمانی دادن معنایی ندارد
از روزی که هدایت تراکتورسازی را برعهده گرفته ام تا این لحظه که با شما صحبت می کنم هیچ جا قول قهرمانی نداده ام. اصولا اگر یک مربی فوتبال را بشناسد و تجربه کافی داشته باشد هرگز قول قهرمانی نمی دهد؛ در فوتبال این چنین قول هایی منطقی نیست. طی سال های فعالیتم بعنوان مربی هیچ وقت نشده که در ابتدای لیگ قول بدهم که مثلا امسال قهرمان میشویم یا سهمیه آسیا می گیریم. شده حتی در سپاهان و در سال دوم که تیم به اهداف تاکتیکی من نزدیک شده بود چنین قولی را نداده بودم.
پای «سنت» را وسط می کشند
عده ای می گویند چرا من همواره در مصاحبه هایم بحث سنتی بودن خود را مطرح می کنم و با کنایه درباره این موضوع حرف می زنم. بنده هیچ وقت درباره سنت به کنایه حرف نمی زنم چون سنت را دوست دارم و آن را مسخره نمی کنم ولی یک بحث هست که به دیگران برمی گردد؛ منظورم آنهایی هستند که هر وقت می خواهند یک مربی را مورد تمسخر قرار دهند پای «سنت» را وسط می کشند.
باید خانه نشین می شدم
گزارش آماری خبرگزاری برنا را خواندم؛ خودم نمی دانستم که تا امروز چند امتیاز در فوتبال ایران بهدست آوردهام.
خدا را شکر می کنم که شما این آمار را امروز ارایه داده اید که بنده تیم دارم؛ اگر زودتر گزارش داده بودید معلوم نبود یک عده از آقایان چه بلایی سرم می آوردند. متاسفانه در ورزش این مملکت هر کسی که سالم کار کند و موفق عمل نماید با چوب بر سرش می کوبند. مطمئنا اگر شما یک ماه قبل این آمار را داده بودید امروز خانه نشین بودم بجای گیر دادن به قراردادم می گفتند باید جور دیگری قلعه نویی را زمین بزنیم.
بهخاطرامیدوار رضایی و پرهام به نساجی «بله» گفتم
در مطبوعات نوشتند که قلعه نویی دو شغله شده است. جهت اطلاع دوستان باید عرض کنم فعالیت بنده در باشگاه نساجی قائمشهر فیسبیلالله است یعنی نه قراردادی بسته ایم و نه پولی از آنها خواسته ام.
فقط دو دلیل باعث شد به کمک آنها بروم؛ اول مردم خوب قائمشهر که حق شان است در لیگ برتر سهمیه داشته باشند و دوم رفاقتم با آقایان دکتر امیدوار رضایی و پرهام.
پایم را در سازمان لیگ نمی گذارم
جار و جنجال اخیر که درباره قرارداد من به راه افتاده سناریوی جدیدی نیست و تقریبا هر سال برای آنکه تیم مرا به حاشیه بکشانند یک داستان رو می کنند. سال قبل عده ای ماجرای بازیکنان بومی و غیر بومی را در سپاهان درست کردند حالا هم سراغ قراردادم رفته اند.
بنده پیش از این گفته ام و باز هم می گویم که پایم را در سازمان لیگ نخواهم گذاشت چون خلافی نکرده ام.
این بحث ها شاید قدری از تمرکز من روی تیم کم کند ولی اجازه نمی دهم یک تیم مردمی را با این مسایل به بازی بگیرند. بنده یک قراردادی با باشگاه تراکتورسازی بسته ام و آقایان اگر سوالی دارند بروند از مسوولان این باشگاه بپرسند.
آدم هایی هم که در رسانه ها هروز علیه من مطلب می نویسند بدانند که قلعه نویی از این تهدیدها نمی ترسد.
همین آقایان مجسمه ام را می ساختند
براساس آمار شما من موفق ترین مربی سال های اخیر هستم؛ خب به نظرتان چرا عده ای روی من زوم کردهاند؟
اگر اسم من قلعه نویی نبود و مثلا قلعه نویچ بود، باز هم این کار را می کردند.
آیا اگر چشم زاغ داشتم و موهای بور و نصف این قهرمانی ها را کسب می کردم همین ها الان مجسمه ام را نمی ساختند؟ هزاران لقب برایم درست نمی کردند؟ آقایان محترم، اجازه بدهید امیر قلعه نویی سرش در لاک خودش باشد.
به هیچکس تعهد نمی دهم
اگر مثل عده ای پایم به یک سری اتفاقات باز می شد و یا هزار و یک زد و بند می کردم امروز هم برایم کاری داشت که بیایم و دروغ بگویم و دم از رعایت سقف قرارداد بزنم؛ با خودم می گفتم تو که از بغل جابجا کردن بازیکن و از بابت پورسانت گرفتن کلی پول در می آوری، خب برو و یک تعهدنامه را هم امضا کن!
بنده به دیگر مربیان کاری ندارم و آنها مختارند درباره خودشان تصمیم بگیرند اما من حتی اگر قراردادم باطل شود و خانه نشین شوم پای تعهدنامه ای را امضا نمی کنم.
با عزیز محمدی هنوز رفاقت دارم
این سال ها همواره رابطه خوبی با آقای عزیز محمدی داشته ام و الان نیز بحث رفاقت ما سر جای خودش است و اتفاقا چند روز قبل تلفنی حرف زدیم، اما جایی که احساس کنم «حق» است پایم را عقب نمی کشم. بنده حرف ناحقی نمی زنم؛ می گویم اگر آقایان احساس می کنند قراردادم مشکل دارد، بروند و باشگاه صحبت کنند؛ چه لزومی دارد که من بروم سازمان لیگ.
قسم بخورند که سقف را رعایت کرده اند
خیلی ها از من می پرسند که سقف قرارداد را رعایت کرده ام یا نه؟ بنده هم یک سوال از آقایان مسوول دارم؛ آیا دیگران سقف قرارداد را رعایت کرده اند؟ چه کسی رعایت کرده است؟ بنده اسم نمی برم اما دوستان بیایند و دست روی قرآن بگذارند که سقف قرارداد رعایت شده است، آنوقت بنده می پذیرم.
بالاخره خدایی آن بالا هست که بر اعمال ما نظارت می کند.
سیصد میلیون طلب از سه باشگاه
هنوز از باشگاه استقلال طلب دارم اما نه به آنها زنگی می زنم و نه اقدامی می کنم تا خودشان طلبم را بدهند. 20 میلیون از باشگاه مس کرمان طلب دارم که تا حالا درباره اش به آقای نژاد زمانی حرفی نزده ام، حدود 200 میلیون پاداش قهرمانی هایم با سپاهان مانده و 80 میلیون هم از استقلال طلب دارم. اگر خدا بخواهد قصد دارم با این مبالغ جهت یک کار خیر اقدام کنم.
حسینی تماس گرفت
بین من و باشگاه سپاهان کدورتی وجود ندارد. بنده دو سال خوب را در اصفهان پشت سر گذاشتم و جالب است بدانید که چند روز قبل آقای حسینی رییس هیئت مدیره این باشگاه با بنده تماس گرفت و صحبت کردیم که جا دارد بنده هم از ایشان کمال تشکر را داشته باشم.
تشکر از عباسی
وقتی شنیدم آقای عباسی سرپرست وزارت ورزش و جوانان به درخواست مردم تبریز توجه داشته و در نامهای خواستار رفع محرومیت تیم ما شده خیلی خوشحال شدم. مسلما این کار ایشان نشان می دهد که به تیمهای مردمی توجه ویژه ای دارد و بنده نیز کمال تشکر را دارم.
صبا با دفاع چند لایه می آید
بازی هفته اول لیگ برای ما اهمیت زیادی دارد؛ شناخت کاملی از صبا نداریم اما اطلاعات مان تا این لحظه می گوید که آنها می آیند تا با دفاع چند لایه و چشم داشتن به ضد حملات برابر تراکتورسازی ظاهر شوند.
تیم من شرایط خوبی دارد اما با توجه به وقت کمی که داشته ایم هنوز به هماهنگی صددرصد نرسیده ایم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)