دوربین :
گوشی 8800 Carbon Arte نوکیا به یک دوربین 3 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک مجهز است . دوربین ممکن است ویژگی های خاصی نداشته باشد اما در میان گوشی های پیشرفته نوکیا از بهترین ها محسوب می شود . تنظیمات دوربین مانند سایر گوشی های سری 40 ، محدود است اما استفاده از آنها آسان می باشد. تنظیمات شامل تعادل رنگ سفید ، سه درجه کیفیت و جلوه های ویژه مختلف است . حالت عکسبرداری متوالی و گرفتن عکس در حالت افقی و عمودی نیز در میان گزینه های دیگر وجود دارد . متاسفانه دوربین فاقد فلش است که به موجب آن در شرایط کم بودن نور محیط عکس ها تقریبا بی فایده می باشند . لنز دوربین پوشش محافظ ندارد و برای جلوگیری از خراشیده شدن در حفره ای که فرو رفتگی کمی دارد قرار گرفته است. استفاده از جلد چرمی موجود در بسته بندی می تواند به رفع این مشکل کمک کند .
مشکل دیگر دوربین نداشتن کلید اختصاصی است که عکس گرفتن در حالت افقی را مشکل می کند و باید از مرکز کلید حرکتی استفاده کرد . ویژگی این کلید پس از گرفتن عکس به حذف تغییر می کند . اگرچه بندرت یک عکس بطور تصادفی حذف می شود زیرا این کار نیازمند تایید است . دوربین نوکیا 8800 Carbon Arte بقدر کافی سریع است و می توان آن را با 7900 Prism مقایسه کرد اما با اینحال سرعت آن به پای گوشی های Cybershot سونی اریکسون نمی رسد . این مدل نوکیا بطور کلی بعنوان یک گوشی دوربین دار مورد توجه قرار نمی گیرد . نوکیا 8800 Carbon Arte در وضوح VGA فیلمبرداری می کند . سرعت فریم فقط 15 fps است . ویدئوها در فرمت 3GP ذخیره می شوند و طول هر ویدئو محدود به حافظه آزاد موجود است .
سایر امکانات :
گالری در مدل های سری 40 مانند یک File manager عمل می کند که تا حدودی به سهولت استفاده و طراحی ظاهری آن لطمه می زند . از آنجایی که فیلتر فایل وجود ندارد برای دسترسی به فایل های موسیقی به کلیک های بیشتری نیاز است . گالری بر مبنای قرار دادن نوع درست فایل ها در پوشه درست کار می کند. سه حالت مشاهده متفاوت برای گالری وجود دارد که شامل لیست با جزئیات ، لیست و ماتریس است .
پس از انتخاب یک تصویر می توان برای مشاهده جزئیات بیشتر آن را بزرگنمایی کرد . زوم سرعت زیادی ندارد و امکان زوم بالا را فراهم نمی کند بنابراین استفاده چندانی ندارد . عکس ها را می توان در حالت تمام صفحه مشاهده کرد و با استفاده از ویرایشگر داخلی عکس آنها را مشاهده نمود . ویرایشگر داخلی گزینه های محدودی دارد . گالری همچنین شامل گزینه های Search و Slideshow است که از Search ( جستجو ) برای پیدا کردن یک فایل خاص در پوشه های متعدد استفاده می شود . گالری در گوشی های سری 40 در صورت تفکیک از File manager تا حد قابل ملاحظه ای ارتقاء می یابد .
این گوشی دارای گزینه های ارتباطی بسیاری است که تاکید آن عمدتا بر USB است . پس از برقراری ارتباط USB باید حالت ارتباط را انتخاب کنید و سپس با چند کلیک آن را تغییر دهید . حالت Mass Storage نیز وجود دارد که در آن حافظه گوشی مستقیما از یک کامپیوتر در دسترس قرار می گیرد . از بلوتوث 2.0 با پروفایل A2DP پشتیبانی می شود که ارتباط استریوی بی سیم بوجود می آورد . سایر گزینه های ارتباطی گوشی شامل نسل سوم برای انتقال داده ، EDGE و GPRS است . علاوه بر Wi-Fi و مادون قرمز ، محل کارت حافظه نیز وجود دارد که در بعضی موارد ساده ترین روش برای انتقال اطلاعات است .
نوکیا 8800 Carbon Arte دارای دو مرورگر وب است . مرورگر WAP معروف سری 40 که از صفحات HTML پشتیبانی می کند و تغییرات خاصی در کارایی آن وجود ندارد . این مرورگر مانند مرورگر موجود در Luna نوکیا عمل می کند . تغییرات اندازه فونت وجود دارد که در صورت انتخاب کوچکترین اندازه فونت حداکثر 11 خط روی صفحه نمایش جا می گیرد . امکان وارد کردن مستقیم آدرس وجود دارد . تجربه مرور با این نرم افزار مانند مرورگرهای استاندارد تلفن های هوشمند نوکیا نیست .
مرورگر معروف Opera Mini که یک نرم افزار جاوا است نیز وجود دارد . این نرم افزار بصورت از پیش نصب شده است که بهترین گزینه برای مرور در وب می باشد . میانبری به Opera Mini داخل منوی اصلی وجود دارد که دسترسی به مرورگر را آسان می کند . در صورت بزرگتر بودن اندازه صفحه نمایش مرور در اینترنت با Carbon Arte تجربه بهتری را برای کاربر فراهم می کند .
Organizer در نوکیا 8800 Carbon Arte در مقایسه با سایر مدل های سری 40 تغییرات کمی داشته است . این نرم افزار عملکرد های مربوط به مدیریت زمان را بخوبی انجام می دهد . تقویم دارای حالت مشاهده ماه ، هفته و روز است . روز شروع هفته را می توان دوشنبه ، یکشنبه یا شنبه تعیین کرد . کاربر می تواند پنج نوع رویداد را در تقویم تنظیم کند که شامل یادآوری ، قرار ملاقات ، تماس ، روز تولد و یادداشت است . هرنوع از رویدادها دارای زمینه های خاص خود مانند زمان آغاز و پایان ، نوع هشدار با وقفه های زمانی مختلف و تکرار (روزانه ، هفتگی ، ماهیانه و سالیانه ) است .
گزینه ای به نام to-do manager وجود دارد که به کاربر امکان می دهد تا کارها را در سه درجه اولویت گروه بندی کند . برای کارها می توان یادآوری قرار داد و پس از انجام هر کار علامت √ آن را برداشت . کارها به آسانی با نرم افزار تقویم هماهنگ می شود . یادداشت های متنی نیز وجود دارند که طول هر یادداشت محدود به 3000 کاراکتر است .
آلارم از قابلیت تکرار برخوردار است و می تواند در هر یک از روزهای هفته فعال شود . آلارم حتی در صورت خاموش بودن گوشی نیز کار می کند . برای آلارم می توان وقفه های زمانی مختلف تعیین کرد . ویژگی جالبی وجود دارد که با دو بار تکان دادن گوشی از حسگر داخلی برای نشان دادن ساعت استفاده می شود . برای استفاده از این ویژگی همچنین می توان دوبار بر پوشش صفحه کلید ضربه زد .
سایر ویژگی های سازماندهی شامل ضبط صوت با محدودیت های زمانی 60 دقیقه ، کرنومتر ، تایمر شمارش معکوس و ماشین حساب است . تمامی این نرم افزارها بخوبی کار می کنند و طراحی جالبی دارند .
ماشین حساب دارای دو نسخه اصلی و علمی می باشد که ماشین حساب علمی امکانات بیشتری دارد . ماشین حساب دیگری نیز وجود دارد که برای وام در نظر گرفته شده است .
نوکیا 8800 Carbon Arte دارای یک سری نرم افزارهای از پیش نصب شده در خارج از Organizer است که نخستین مورد آنها مبدل سایز می باشد . این برنامه به سرعت استانداردهای مختلف سایز را تبدیل می کند که شامل ، کفش ، پوشاک و ... است . مبدل واحد نیز وجود دارد که واحدهای مختلف و از جمله ارز را تبدیل می کند . نرم افزار جستجو در پیدا کردن قسمتی از داده مورد نظر در گوشی به کاربر کمک می کند در حالی که نرم افزار دانلود کاربر را به مرکز دانلود نوکیا می برد .
نرم افزار Widweset در نوکیا 8800 Carbon Arte گروهی از نرم افزارهای وب را ارائه می دهد که فقط با چند کلیک می توان به آنها دسترسی پیدا کرد . یک فرهنگ لغت نیز وجود دارد که ترجمه های چند زبانه را با سرعت مطلوب ارائه می دهد . متاسفانه پایگاه داده این برنامه خیلی وسیع نیست . نرم افزار ساعت جهانی زمانی را در نقاط مختلف جهان نشان می دهد .
نوکیا 8800 Carbon Arte دارای یک بازی به نام Golf Tour است که محیط گرافیکی جالبی دارد . کاربران این گوشی می توانند بازی های بیشتری را از اینترنت دانلود کنند .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)