نویسندگان:Dungeon Siege III
======================
کسری: diablo136499
محمدحسن عباس تاش: MR TASH
تهیه کننده تصاویرامیر: HITMAN-CREED
======================
در چند نگاه، Dungeon Siege III به صورتی شکل گرفته که بسیار به یک اکشن RPGسنتی مرسوم با شه. به احتمال زیاد این بازی برای کنسولها منتشر خواهد شد، البته برای کنسولها با تغییراتی همراه خواهد بود، توسعه دهند Oblivion اظهار کرده است که این بازی در سری جدید خود دارای یک خط داستانی جذاب بوده و شامل تغییر و تحولات زیادی شده است. اما در کل این بازی همان متدهای قدیمی را به همراه خود به دوش میکشد: و بازی را از بالا به پایین به ما نمایش در میاورد، شمشیرها، جادوگریها، تلاشهای شما، غارت گری و ارتقا دادنها همه به سبک قدیمی بازی استوار میباشند. آیا جای برای این بازی به سبک سنتی در این دنیای مدرن که بر بازیها سوق یافته وجود دارد؟ بگذارید نگاهی داشته باشیم؛ که چگونه بسیاری از عناصر این بازی هنوز موفقیتهای را با این سبک قدیمی میتواند به خود اختصاص دهد.
تحلیل محتوای برنامه
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
قابلیت نگاه کردن به تیم از بالا یکی از اصولی ترین کارها در بازیها کامپیوتری به حساب میاید. البته درست به این امر هم پرداختن بسیار مهم است، فراموش نکنید این حالت دید در بسیاری از بازیها منسوخ شده. از بازیهای اکشنی که از این سبک استفاده میکنند تعداد اندکی بیش باقی نمانده است. در بسیاری از مواقع زوم کردن به طرف کاراکتر و رسیدن به دید از روبه رو همیشه زیاد کار آمد نیست. البته زوم از رو به رو در بسیار از موارد میتوانید به شما نشان دهد که دشمنان به چه تکنیکی به طرف شما نزدیک میشوند و از چه سوی و جهتی، اما از بالا نگاه کردن خیلی فریب دهنده است، و این مورد در بازی dungeon بسیار محدود شده است.
در اینجا دلیل تکنیکی درستی برای ماندن در این حالت دید وجود ندارد. بازیهای امروزه قابلیتشان خیلی بیشتر از رندر کردن یک منطقه محدود رزمی است. آیا این شیوه قدیمی برای این بازی یک سنت شده است، آیا شما حاضر هستید دوباره با بازی بزرگی همچون Oblivion رو به رو شوید که تمام شیوهها در همان سبک و سیاق قدیم خود باشد؟ مسلماً خیر. شاید برای ما مهم نباشد اما مطمئن باشید برای کسانی که به تازگی با این بازی آشنا شدهاند دلخوری به همراه خواهد داشت. ما دوست داریم بتوانیم کل محیط را در دست داشته باشیم؛ و محدود بودن در امر پایین آمدن و از نزدیک دیدن بازی میتوانید یک ناکامی بزرگ محسوب شود. من متوجه شدم که در آنجا بیش از یک انتخاب برای تغییر نوع دید وجود دارد: اما حتی نزدیک شدن به کاراکترها در بازی به صورتی است که بازیکن احساس میکند خیلی دیدش محدود شده و تصمیم میگیرد که به حالت قدیمی بازی بازگردد.
این یک بازی عالی است، و شکی دران نیست، و همه اینها به خاطر نوع دیدی است که از صورت کاراکترها به نظر میرسد. عمق محیطی به صورتی طراحی شده که بیشتر به بازیکن القای از نزدیک کردن بازی را میدهد، همچنین حسی را برای نمایان ساختن محدودههای بازی.تمام این حرفها حاکی از این است، که دید بازی یک حالت عمودیات خوب به بازی میدهد وقتی در حال پیگیری بر حرکت تیم خود هستید درختان بلند در دوربین ناپدید میشوند تا دید بهتری به شما بدهند، بعضی وقتها که شکافهای پرتگاهها پدیدار میشوند یک مقیاس محیطی خوبی را فراهم آوری میکند. البته این سبک دید نمیتواند برگ برندهای برای بازیکنان این سری از بازیها باشد.
خط داستانی
وقتی شما وارد خط داستانی پهناور این بازی برای یک ساعت و یا بیشتر میشوید مانند این است که میخواهید آب باران را در یک الک جمع آوری کنید. من بعضی از موارد داستانی را آشکار میکنم، از قبیل اینکه یک جنگ بزرگ 30 سال پیش رخ داده، و پدر لوکس Lucas (یکی از کاراکترهای که میتوانید در دمو کنترل ان را در دست بگیرید) کشته میشود و Jeyne Kassynder (که یک اسم مسخره آمیز فانتزی دارد) به قدرت میرسد. با ستمگران و مزدوران که به انها وعده پاداش داده است در سراسر شهرها حکم فرمایی را به دست میگیرد، و بازیکن باید 10 لشگر را با هم متحد کند گروهی که باید از زمین محافظت کنند و همه را نجات دهند. اما این طور که به نظر میرسد خیلی این روند فانتزی بازی پر حاشیه است، اما همان طور که گفتم، شاید بتوان بیشتر از یک الک به داستان بازی توجه داشت. به نظر داستان کمی غنیتر و جذابتر شده است.
داستانی بیشتر از Dungeon Siege III
بر حسب گفت و شنودها، بازی Dungeon Siege III نسبتاً دارای پیشرفت بوده، گرایش به نزدیکی به کاراکتر وقتی که کاراکتر شما در حال گفتگو با دیگر شخصیتها است و به بازیکن این احساس را میدهد که گویا به صورت طبیعی در حال گفتگو با شخصیتی است؛ و بازیکنها با لهجههای کلیشهای در نبرد صحبت میکنند با اینکه شخصیتها لهجه انگلیسی دارند اما به حالت پرافاده و شهوترانی سخن میگویند که یک جوری مانند شعرهای نشاط انگیز شرقی اروپا به نظر میرسد تا رجزهای جنگی، گذشته از این حرکت مکانیکی عصبهای صورت کاراکترها خیلی ضعیف است. اما با زهم خیلی بهتر ازان است که ما بخواهیم با یک صور تک عروسکی بی روح صحبت کنیم. اما در کل، سیستم محاورهای در کل بازی گستردگی خوبی برای انتخاب و تنظیمات کاراکتری به ما میدهد؛ و به کاراکترها این اجازه رو میدهد که با جستجو کردن در این دنیای بزرگ و یا کوچک به هر چیزی که دوست دارند دسترسی داشته باشند.
مسیرها
ما میدانیم Dungeon Siege III اکیداً داستانی خطی نیست. در هر شهری از بازی بازیکنان و مراحلی وجود دارد که به بازیکن آزادی عمل خوبی را میدهد، مانند قابلیت دوباره ملاقات کردن مناطق پشت سر گذاشته. با ملاقاتی که من از بازی داشتم این احساس را داشتم که در یکی از راههای بازی احساس سر در گمی کردم و بسیار بران تمرکز داشتم. در مقایسه با بازی Fallout و Oblivion و یا Diablo این بازی بسیار در گیر کننده تر است، فقط در یکی از راهای این بازی بسیار مسیرهای یکی در میانی وجود داشت که میتوانستم در انها جستجو کنم، که در آخر هر یک از انها یا به جعبه کنجی و یا مردگانی و... ختم میشد. من نمیخواهم بگویم که من با یک بازی open world برای جستجو رو به رو هستم، اما من مطمئن هستم که چنین چیزی را با چشمان خود به صورت نا آشکاری دیدم. فقط باید منتظر ماند و دید بازی بر چه گونهای قرار است وارد بازار شود.
مبارزه
به وضوح مشخص است که سیستم مبارزات در dungean siege 3 یکی از نقاط قوت بازیمی باشد، بازی کننده مشخص می کند چطور میخواهد بجنگد و پایه و اساس انتخاب روش مبارزه بر امتحان و آزمایش توانی ها و استعدادهایی که بایستی ارتقا داده شوند و همچنین سلاح و زرهی که پیدا کرده اید و یا آمیختن حملات فیزیکی و جادویی و ترکیب آن ها باهم. برای مثال در بازی کلاس the lucas guardian می تواند بین دو حالت در استفاده ازسلاح انتخاب و سوییچ داشته باشد: اولی حمل سلاح در یک دست و سپر در دست دیگر و نوع دوم حمل 2 اسلحه با هم که این نوع دوم از روش اول کندتر ولی قدرتمندتر می باشد. دفاع کردن در بازی به راحتی صورت می گیرد و نقش اساسی در مبارزات ایفا می کند. توانایی ها وقابلیت ها به نظر می آید که بسیار قابل دسترس می باشند و به بازی کننده اجازه می دهد بهراحتی حمله سریع و یا گیج کننده و انواع دیگر را بر روی دشمن پیاده کند. این حمله ها با هر بار استفاده مصرف می شوند و با استفاده از انجام حملات معمولی می توان دوباره این ضربات را شارژ و آماده کرد، و این یعنی در نبردها تاکتیک و استفاده از ضربات معمولی و ویژه، نوع جنگیدن شما را مشخص می کند. هر توانایی و قابلیت در دو شاخه مختلف تا 5 level (تراز) قابل ارتقا می باشد. برای نمونه مهارت ضربه سریع شمشیر
(blade-dash ) از طریق haemorrhage ارتقا داده می شود و می تواند آسیب بیشتری به اهداف برساند و یا ضربه دقیق آذرخش (lightning precision ) برای بازی کننده شانس زدن ضربات بحرانی (critical ) را بیشتر می کند. توانایی دیگر شامل «کوبیدن سپر»
(sheild pummel ) میباشد , که سبب آسیب دیدن و گیج شدن دشمن می شود و یا «استراحت دل پذیر» (crasful repose ) می تواند سلامتی شما را دوباره بازگرداند. هرکدام ازتواناییها نیز خود دارای انواع مختلفی از استعدادها (talent ) می شوند. برای نمونه ضربه devastating critical می تواند 70% آسیب بزند. باید گفت همان چیزهایی که شما از یک بازی اکشن-نقش آفرینی مثل ساخت کاراکتر و ارتقای مهارت ها انتظار دارید, در این بازی بسیارخوب انجام شده است.
سیستم
کشتن دشمنان طبیعتاً افتادن سکه های طلا، سلاح و زره را در پی دارد، و شما می توانید هر آنچه را که قابلیت حمل آن را داشته باشید، بردارید. معنی جمله پایانی این است که شما آیتم هایی را که از یک مشت سکه طلا بزرگ تر باشد باید در دستانتان حمل کنید. این مورد سبب محدود شدن فضای کوله پشتی (inventory ) خواهد شد، اما چرا ما باید یک شمش طلا را با دستانم حمل کنم؟ مطمینا آن هم مثل سکه های طلا می باشد، فقط کمی بزرگ تراست. آیا این باعث خواهد شد که ما طلاها را رها کنیم؟ آخه من عاشق طلا هستم! در هرصورت، به نظر می آید این محدودیت بجز ایجاد مزاحمت برای بازی کننده کاری انجام نمی دهد و از برداشتن آیتم ها بعد از هر نبرد جلوگیری می کند. خوب، شاید در آنجا دزدی وچپاول زیاد است و آن ها میخواسته اند جلوی آن را بگیرند! خبرهای خوب حاکی از آن است که تجهیز سلاح ها بسیار آسان و سر راست می باشد و برای هر مرحله ارتقای یک سلاح در فضای کوله پشتی در قسمت مربوطه توضیحات لازم داده می شود.
کشتار.غارت.تکرار
هنوز چیزهایی وجود دارد که ما در مورد dungean siege 3 نمی دانیم. ما میدانیم داستان در این بازی سهم بزرگ و مهمی را ایفا می کند و انتخاب های مختلفی که بازی کننده ها درطول بازی انجام می دهند، سرنوشت نهایی بازی را تغییر خواهد داد. البته ما هنوز این موارد را در بازی ندیده ایم. از این رو ما بسیار مشتاق هستیم چیزهای بیشتری راجع به کاراکترها بدانیم. گفته شده توانایی ها، سلاح ها و آیتم ها برای هر کدام ازشخصیت ها منحصر به فرد می باشد. آیا آن ها حقیقتا احساسات مختلفی هم دارند؟
قبل ازاین ما با "lucas the gurdian " بازی کردیم و همچنین ملاقات کردیم با "anjali archon " او کیست؟ او موجودی افسانه ایست که توانایی احضار آتش را دارد و حالا درکالبد جسم یک دختر رسوخ و نفوذ کرده است خوب بجز این 2 کاراکتر، چه شخصیت های دیگری وجود دارد؟ اجازه دهید تا یادم نرفته بگویم این بازی را می شود به صورت همکاری co-op تا سقف 4 نفر بازی کرد. امیدواریم dungean siege 3 بتواند در مسیردرستی بین عناصر رایج ومتداول این سبک و همچنین عناصر پیشرفته و نو آ ورا نه حرکت کند.
منبع بنده : انجمن بازی سنتر
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)