9067 547

مواد لازم:


  • ميگوي ريز پلويي: 500 گرم

  • پاستا يا اسپاگتي: يك بسته

  • پودركاري: يك قاشق غذاخوري

  • نخودفرنگي پخته شده: يك ليوان

  • ذرت پخته شده: يك ليوان

  • روغن زيتون: به ميزان لازم

  • پياز متوسط: يك عدد

  • فلفل دلمه‌اي متوسط سبز: يك عدد

  • پنير فيلا فيلا،‌ كاهو و ليموترش براي كنار بشقاب: به ميزان دلخواه

  • زردچوبه: 2قاشق چاي‌خوري



روش تهيه :

ابتدا پياز و فلفل دلمه‌اي را به شكل نگيني خرد كرده با روغن زيتون داخل تابه مي‌ريزيم و تفت می دهیم. زردچوبه و ميگوها را نيز به مواد اضافه كرده و همه را با هم خوب سرخ مي‌كنيم و به آن به ميزان دلخواه نمك و فلفل اضافه مي‌كنيم. وقتي ميگوها سرخ و پخته شدند ،نخودفرنگي و ذرت را به آن اضافه كرده در حد گرم شدن مخلوط مي‌كنيم و مواد را از روي حرارت برمي‌داريم. كنار بشقاب مقداري پاستا كه آن را پخته و آن را به روغن زيتون آغشته كرده‌ايم ،­­­­پنير فيلا فيلا، كاهو و ليموترش قرار مي‌دهيم و از خوراك ميگو به ميزان كافي كنار پاستا مي‌گذاريم و آن را سرو مي‌كنيم.