صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: امارات متحده عربی

  1. #1
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    امارات متحده عربی

    نقش پرچم جمهوری اسلامی ایران بر روی لباس‌های زیر زنانه برخی از تولیدی‌های کشور امارات متحده عربی برای اهانت به جمهوری اسلامی اخیراً پوشاک زیر زنانه منقوش به پرچم جمهوری اسلامی ایران را به مشتریان خود عرضه می‌کنند.
    این پوشاک به سفارش تجار و بازرگانان اماراتی و توسط تولیدکنندگان چینی تهیه شده که عرضه آن در دبی نارضایتی و اعتراض گروهی از ایرانیان مقیم این کشور و تجار و بازرگان هموطنمان را نیز در پی داشته است.
    این گزارش می افزاید برخی از تجار ایرانی نیز برای مقابله به مثل، چند نمونه از لباس‌های زیر زنانه که بر روی آن نام اوباما و تصویر پرچم کشور آمریکا درج شده را به تولیدکنندگان چینی سفارش داده‌اند، که این اقلام در حال توزیع در بازار امیرنشین امارات می‌باشد.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    پیش فرض

    لز دبی بترسید!!! پايان تلخ سرمايه‌گذاری ايرانيان در دبی

    دنيای اقتصاد- وخامت اوضاع سرمايه‌گذاران ايراني در جزاير عربي حاشيه خليج‌فارس

    از دبي بترسيد!!!

    رويداد جديد در امارات؛ تا زماني كه اعراب تصميم نگيرند، خارجي‌ها اجازه انتقال و فروش املاك خود را ندارند.
    ايرانياني كه در دبي سرمايه‌گذاري كرده‌اند ناچارند مسيري را كه براي سرمايه‌گذاري برگزيده‌اند، تا انتها بروند. هر چند ادامه مسيري كه ابتداي آن سبز و باامنيت به نظر مي‌رسيد، مدتي است تيره و خطرناك شده، اما راه برگشتي هم وجود ندارد و چه بسا تعدادي از همين ملاكان با ورشكستگي حتمي روبه‌رو خواهند شد.
    تعدادي از سرمايه‌گذاران ايراني در دبي به دنبال انتشار گزارش دو روز گذشته با گروه مسكن دنياي‌اقتصاد تماس گرفتند و اطلاعات جديدي از وخامت اوضاع مسكن در جزيره تجاري حاشيه خليج‌فارس ارائه كردند.
    مشاوران املاك دبي مي‌گويند: قيمت مسكن در سال گذشته ميلادي تقريبا ثابت بوده، اما اطلاعات تازه از بازار مسكن در اين جزيره عربي از كاهش 40 تا 50درصدي قيمت مسكن حكايت دارد.
    دولت دبي بر عكس ساير كشورهاي عربي نفت‌خيز، عمده درآمدهاي نفتي خود را در بيش از نيمي از پروژه‌هاي بزرگ ساختماني در اين جزيره سرمايه‌گذاري كرده است.
    از سوي ديگر بانك‌ها در امارات در سال‌هاي اخير بيش از هر بخشي به املاك و مستغلات توجه داشته‌اند و اعتبارات خود را در اين حوزه وارد كرده‌اند، اما از نيمه سال 2008 با تشديد بحران اقتصادي در غرب دولت و بانك‌ها در دبي حجم زيادي از ساختمان‌ها و واحدهاي نوساز را با قيمت زير هزينه ساخت وارد بازار مسكن كردند تا بلافاصله اموال غيرمنقولشان را به پول نقد تبديل كنند.
    اين افزايش ناگهاني عرضه مسكن، آغاز ركود و ورشكستگي سرمايه‌گذاران خارجي در دبي را رقم زد.
    در امارات رويداد جديدي در شرف اجرا است كه دست ايرانيان سرمايه‌گذار در اين منطقه را براي هرگونه اقدام جهت نجات از ركود و بحران مسكن مي‌بندد. در هفته‌هاي اخير شنيده شده موانعي سر راه فروش واحدهاي خريداري شده توسط خريداران خارجي در امارات ايجاد نموده‌اند، به طوري كه تا زماني كه اعراب تصميم نگيرند، خارجي‌هاي سرمايه‌گذار اجازه انتقال و فروش املاك خود را نخواهند داشت.اين محدوديت تازه علاوه بر اينكه نوعي تخلف در تجارت محسوب مي‌شود در واقع عرضه املاك ارزان‌قيمت در بازار را كاهش مي‌‌دهد و فرصتي خواهد بود براي اعراب جهت فروش به موقع املاك و رهايي از ضرر ورشكستگي كه در ماه‌هاي آينده در بازار مسكن اين منطقه به وجود خواهد آمد.
    بسياري از ايرانياني كه در دبي ملك خريده‌اند با هدف دريافت اقامت بلند مدت دست به اين اقدام زده‌اند، اما گفته مي‌شود هرگز با خريد ملك در دبي اقامت بلند مدت به خارجي‌ها داده نمي‌شود ضمن اين كه املاك خريداري شده در امارات براساس قوانين به وراث منتقل نخواهد شد.تقريبا عمده ايرانيان صاحب ملك در دبي دريافته‌اند راهي را كه پيموده‌اند به سرانجام نخواهد رسيد. آنها تبليغات پوچ شبكه‌هاي ماهواره‌اي فارسي زبان را در تصميم خود به سرمايه‌گذاري در دبي انكار نمي‌كنند.
    يكي از همين افراد به دنياي اقتصاد مي‌گويد: تا دو سال پيش در شمال تهران بنگاه‌ مشاور املاكي داشتم، اما يكدفعه تصميم گرفتم براي تجارت آهن به دبي بروم. به محض ورود به دبي، به من توصيه شد براي كاهش ريسك تجارت در دبي بهتر است چندين ملك خريداري كنم و اين كار را هم انجام دادم.
    اما اكنون ارزش املاكي كه خريداري كرده‌ام به پايين‌ترين حد ممكن رسيده است و عملا عمده سرمايه‌ام در دبي به خطر افتاده است.»
    خاطره تلخ يكي ديگر از سرمايه‌گذاران پشيمان در دبي نيز اين گونه است: «دو سال پيش براي خريد آپارتماني به يكي از شركت‌هاي معتبر اماراتي مراجعه كرديم و در لحظه‌اي كه شك داشتيم طبقه چهارم شرقي را خريداري كنيم يا ششم غربي، براي تصميم‌گيري از طبقه چهارم به طبقه ششم رفتيم و در برگشت اعلام نمودند طبقه چهارم فروش رفته و در صورتي كه درنگ كنيد طبقه ششم هم در حال معامله است. دوستم نه تنها سراسيمه از ترس از دست رفتن اين واحد اقدام به امضاي قرارداد خريد طبقه ششم كرد ، بلكه همزمان سه واحد ديگر را نديده خريداري كرد، اما امروز نه تنها خبري از پرداخت جريمه تاخير در تحويل واحدها نيست، بلكه واحدها ماه‌ها است، از زمان تحويلشان گذشته و تازه اطلاعيه‌هاي تهديد آميز مي‌فرستند كه اگر مابقي اقساط را نپردازي كل مبالغي كه تا كنون پرداخته‌ايد سوخت خواهد شد.»
    رييس شوراي بازرگانان ايراني مقيم در دبي وضعيت ايرانيان مقيم در دبي را اين چنين تشريح مي‌كند: «اتفاقي كه براي ايرانيان افتاده اين است كه وام‌هاي كمك خريد كه تا 80 و 90درصد بهاي ساختمان مي‌رسيد و توسط بانك‌هاي اماراتي يا اروپايي – آمريكايي پرداخت مي‌شد به خاطر بحران‌هاي مالي قطع شده است. لذا بسياري از ايرانيان كه پيش پرداخت 10 تا 20درصدي آپارتمان را پرداخت كرده‌اند نه مي‌توانند با دريافت مابقي وام صاحب آپارتمان خود شوند و نه اين كه آن را واگذار كنند، چرا كه قيمت‌ها به نحو قابل توجهي كاهش يافته و خريدار نيز در بازار وجود ندارد.»07 01
    اين بازرگان ايراني مقيم دبي با اشاره به بحران در بخش‌هاي ساخت‌وساز و مسكن در امارات اظهار مي‌كند: «قبل از بحران مالي جهاني، سرمايه‌گذاري‌ها توجيه داشت، اما با شرايط عجيب و غريبي كه پيش‌آمده و قيمت‌ها رو به كاهش نهاده ديگر حضور در اين بخش‌ها سودآور نيست و نمونه‌هاي زيادي وجود دارد كه افرادي كه ساختمان يا آپارتمان پيش خريد كرده‌اند ،گيرافتاده‌اند و به دلايل اقتصادي قادر به نقد كردن اصل سرمايه خود و خارج كردن آن نيستند.»شرايط وخيم بازار مسكن در دبي به ساير امارت‌ها نيز سرايت كرده‌ است.
    در امارت راس‌الخيمه و اميرنشين شارجه نيز اوضاع بحراني است. در راس‌الخيمه اكثر برج‌هاي مسكوني و حتي تجاري ساخته شده همچنان خالي و بدون سكنه باقي مانده است. در شارجه 75 برج مسكوني، تجاري و اداري ساخته شده بدون مشتري است.

    ترس ملت، نقش دولت
    تامل اول: نقش دولت در جلوگيري از مهاجرت سرمايه‌هاي پولي كشور به خارج از مرزهاي ايران چيست؟ آيا بايد با ابزارهاي محدودكننده و قهري مانع اين كار شد؟ آيا فقط بايد كاري كرد كه سرمايه‌هاي داخلي به خارج نرود يا اينكه اقدام فراتر از اين است و بايد علاوه بر اين، سرمايه‌هاي ايرانيان خارج از كشور را نيز به سمت داخل هدايت كرد؟
    تامل دوم: اگر اقرار به بهره‌وري پايين سرمايه در ايران به حساب انتشار حرف‌هاي سياسي گذاشته نشود مشخص خواهد شد بسياري از توليدكنندگان، تجار و سرمايه‌داران كشورمان به دنبال راهي براي حفظ سرمايه‌شان به اضافه سود تضمين شده مي‌گردند. اين جماعت صاحب سرمايه به محض رونق بازار مسكن در كشور به خريد ملك رو مي‌آورند به اميد اينكه بعد از مدتي سرمايه‌شان چندبرابر شود. اما در اين ميان تبليغات خارج از مرزها نيز موثر واقع مي‌شود و حجم زيادي از سرمايه‌ها را كوچ مي‌دهد.اين درحالي است كه برقراري امنيت سرمايه‌گذاري در ايران مي‌تواند همين سرمايه‌ها را به سمت پروژه‌هاي عمراني كه بعضا به دليل نبود پول نيمه تمام باقي مي‌ماند و تورم را دامن مي‌زند، هدايت كند.
    تامل سوم: در برخي سايت‌هاي خبري آمده بود پليس امارات نتوانسته به مالباختگان ايراني كمك كند و حتي گفته مي‌شود در برخي موارد حقوق مسلم سرمايه‌گذاران ايراني پايمال مي‌شود.اگر پايان سرمايه‌گذاري در حوزه تجارت كشورهاي خارجي چنين باشد آيا منطقي است اين راه دوباره و چند باره پيموده شود؟
    بهتر است كساني كه قصد انجام چنين كاري را دارند، از تجربه‌هاي تلخ درس بگيرند.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #3
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    پیش فرض

    خواب ۳۲ میلیون تومانی درهتل آتلانتیس دوبی
    211f97db576b68528b97fc17595d3387


    در جهان امروز، صنعت گردشگری یکی از صنایع مهم و جذب گردشگر یکی از منابع مهم درآمدی اقتصادی محسوب می شود. به همین جهت کشورهای جهان سعی دارند با سرمایه گذاری های کلان در این بخش برای جذب هرچه بیشتر گردشگر به عنوان یک منبع درآمد خوب اقدام کنند. کشور امارات متحده عربی نیز از جمله کشورهایی است که در گردشگری سرمایه گذاری های بزرگی انجام داده و پیشرفت های چشمگیری نیز داشته است. گواه این مدعا گزارشی است که در یک کنفرانس اقتصادی در دوبی منتشر شد. این گزارش حاکی از آن است که برخلاف مساحت جغرافیایی کوچک امارات، توسعه اقتصادی و موقعیت استراتژیک این کشور باعث شده امارات به یکی از مهم ترین مناطق تجاری، گردشگری و رفاهی جهان مبدل شود به طوری که درآمد سرانه امارات در بخش گردشگری از کشورهایی همچون آمریکا و عربستان بیشتر است. این صنعت ۴۰ درصد از اقتصاد دوبی را تشکیل می دهد و امارات گوی سبقت را در این زمینه از سایر کشور های خاورمیانه ربوده است. ایجاد زیربناهای لازم برای این صنعت، فراهم کردن محیطی بدون جرم و جنایت، برقراری سیستم حمل ونقل عمومی منظم و بسیاری از موارد دیگر، به توسعه این صنعت در دوبی کمک شایانی کرده است. تقریباً تمامی هتل های زنجیره ای جهان در دوبی حضور دارند. در حال حاضر بیش از ۲۸۰ هتل و بیش از ۲۳ هزار اتاق برای مسافران وجود دارد. در حال حاضر بیش از ۵۰ نمایشگاه بین المللی در هر سال در دوبی برپا می شود.
    فستیوال خرید دوبی نیز که هر ساله به مدت یک ماه در این شهر برگزار می شود، به تنهایی بیش از ۵/۲ میلیون گردشگر را به امارات می کشاند. فرودگاه دوبی نیز نقش مهمی در این صنعت ایفا می کند. در سال ۲۰۰۳ بیش از ۱۸ میلیون مسافر از طریق این فرودگاه جابه جا شده اند. با ساخت ترمینال سه این فرودگاه، پذیرش و سرویس دهی بیش از ۳۰ میلیون مسافر در سال ۲۰۱۰ امکان پذیر می شود. گردشگری در دوبی یکی از استراتژی های مهم دولت امارات برای سرازیری دلار به این کشور محسوب می شود. همین توجه ویژه دولت امارات موجب شد دوبی جایزه گردشگری جهانی ۲۰۰۸ را از آن خود کند و بدین ترتیب دوبی در قله گردشگری خاورمیانه جا گرفت. البته علاوه بر دوبی مقاصد گردشگری دیگری نیز در منطقه خلیج فارس نظیر ابوظبی، کویت، قطر و بحرین شایسته ستایش و تقدیر معرفی شده اند.
    به گزارش شرکت «پن یوروپن تراول» انگلستان، کشور امارات به دلیل رشد دوبی به عنوان یک مقصد گردشگری مهم برای مسافران با انگیزه های تجارت، معامله و سفرهای تفریحی در سال های اخیر توانست جایزه جهانی گردشگری را دریافت کند.
    ● اقامت درهتل ۵/۱ میلیارد دلاری
    اما دست درکاران صنعت گردشگری دوبی به این قله اکتفا نکردند و در شرایطی که همه سرمایه گذاران در سراسر جهان با بحران اقتصادی دست وپنجه نرم می کنند، پروژه جزیره نخل جمیرا را به بهره برداری رساند. به این ترتیب اماراتی ها که تا همین چند سال قبل هیچ جاذبه ای جز نفت، بیابان های خشک و چند شهر کوچک با ساختمان های کهنه و حواشی کپرنشین نداشتند، امروزه نماد مدرنیته در خاورمیانه شده اند.
    در مراسم افتتاحیه هتل آتلانتیس- یکی از مجلل ترین هتل های جهان- که روی یک جزیره مصنوعی ساخته شده است، مسوولان محلی و بیش از ۲۰۰۰ میهمان، از جمله ستارگان سینما، ورزش و موسیقی دعوت شده بودند و برنامه آتش بازی و نورافشانی با وسعت و عظمتی بالغ بر هفت برابر مراسم افتتاحیه المپیک چین برگزار شد. در ضمن این آتش بازی مراسم افتتاحیه هم به عنوان بزرگ ترین آتش بازی قرن در کتاب رکوردهای گینس ثبت شد.
    تنها هزینه برگزاری مراسم افتتاح این هتل، حدود ۲۰ میلیون دلار بوده و طی آن میهمانانی از جمله «رابرت دنیرو»، «لیندسی لوهان»، «مایکل جوردن»، «چارلیز ترون»، «میشکا بارتون»، «مری کیت السن» و «وزلی اسنیپس» حضور داشتند.همچنین «کایلی ماینوگ»، خواننده استرالیایی نیز برای اجرای برنامه در این شب، دو میلیون دلار دستمزد دریافت کرد. هتل آتلانتیس دوبی در یکی از سه جزیره مصنوعی نخل شکل به نام پالم جمیره و با ظرفیت هزار و ۵۳۹ اتاق و سوئیت مجلل ساخته شده است.بنای هتل از دو برج مجزا تشکیل شده که با یک پل به هم متصل شده اند. در محوطه آن بزرگ ترین شهر بازی آبی و آکواریوم خاورمیانه با ۶۵ هزار ماهی از جمله یک کوسه ساخته شده است.هزینه ساخت این هتل حدود
    ۵/۱ میلیارد دلار برآورد شده که توسط، Sol Kerzner میلیار در اهل آفریقای جنوبی و صاحب چندین هتل تامین شده است.حداقل نرخ یک شب اقامت در این هتل شگفت انگیز ۳۵ هزار دلار یعنی حدود ۳۲ میلیون تومان است.
    اما این روزها دوبی در جست وجوی راه خروج از بحران مالی متاثر از بحران مالی گسترده در جهان است چرا که به دنبال بحران مالی گسترده در جهان به عقیده کارشناسان، بحران اقتصادی دوبی تاثیر فراوانی بر توسعه بخش گردشگری آن گذاشته به طوری که طبق آمار ارائه شده، میزان ورود گردشگر به این منطقه فقط در یک هفته اخیر سقوط چشمگیری داشته است. اگرچه دولت امارات به منظور خروج از این بحران تزریق نزدیک به ۲۰ میلیارد دلار به بازارهای گردشگری و تجاری دوبی را مدنظر قرار داده است، اما تحلیلگران معتقدند با تداوم این وضعیت در ماه های آینده نمی توان به تاثیر چنین کمک هایی به صورت بلند مدت امیدوار بود وباید راه دیگری برای دستیابی به ورود شش میلیون گردشگر درسال ۲۰۱۰ به دوبی بود.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    پیش فرض

    پروژه های تایید شده و در حال ساخت در دبی تا سال 2011 عکسهایی که در زیر مشاهده میکنید کلیه پروژه های تایید شده و در حال ساخت در دبی میباشد ...
    تا سال 2011 کلیه این پروژه ها تکمیل خواهد شد ... !!
    انصافا حرفی نیست جزء حیرت و تحسین از معماری زیبا و ابتکارات بسیار دیدنی این پروژه ها و صد البته مغر بیزنسی و عجیب کسی بنام شیخ محمد حاکم دبی !


    0-14 Tower
    1882aspx

    Dubai World Central International Airport
    1883aspx

    Arabian Blade
    1884aspx

    Arch Bridge
    1885aspx

    Burj Dubai
    1886aspx

    Cloud
    1887aspx

    Dancing Tower
    1888aspx

    Davinci Rotating Tower
    1889aspx

    __________________
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. کاربر مقابل از mohamad.s عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  6. #5
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    پیش فرض

    ۲۲ میلیون ساعت کار برای برج دبی پنج‌شنبه‌ی گذشته، برابر با دوازدهم سپتامبر، برج دبی با ارتفاع ۵۵۵ متر بلندترین سازه‌ی جهان شد. در این روز ارتفاع این برج از بلندترین برج مخابراتی جهان، یعنی برج CN در تورنتو، نیز بالاتر رفت و مقام اول را از آنِ خود کرد. برج مخابراتی CN که از سال ۱۹۷۶ ساخته شده از این پس در مقام دوم مرتفع‌ترین سازه‌های جهان خواهد بود.


    روز بیست و یکم ژوییه‌ی سال جاری برج دبی بلندترین ساختمان جهان شد. در آن روز ارتفاع این برج ۵۱۲ متر تخمین زده شد که توانسته بود از برج تایپه ۱۰۱ که ۵۰۸ متر ارتفاع داشت پیشی بگیرد؛ برجی که در سال ۲۰۰۴ در تایوان افتتاح شده بود.
    برج دبی پیش از برج تایپه ۱۰۱ توانسته بود آسمانخراش‌هایی چون برج‌های دو قلوی پتروناس (Petronas Towers) در مالزی با ارتفاع ۴۵۲ متر، برج سیرز (Sears Tower) در شیکاگو با ارتفاع ۴۴۲ متر، ساختمان جین مآو در شانگهای با ارتفاع ۴۲۱ متر و ساختمان امپایر استیت (Empire State Building) در نیویورک با ارتفاع ۳۸۱ متر را پشت سر بگذارد.
    برج دبی که قرار است در سال ۲۰۰۸ به بهره برداری برسد، در شورای ساختمان‌ها و زیستگاه‌های مرتفع شهری، در میان چهار سازه‌ی بلند جهان قرار گرفته. آنتونی وود، رییس این شورا، تایید می کند که برج دبی از برج تایپه بلندتر است ولی هنوز این شورا نمی‌تواند پیش از بهره‌برداری کامل و آغاز رسمی کار برج دبی آن را بلندترین برج جهان ثبت کند. بنابر این برج تاپیه ۱۰۱ از نظر این شورا به‌طور رسمی همچنان بلندترین برج جهان است.
    متخصصان و کارشناسان این شورا ارتفاع برج‌های یاد شده را براساس سقف بالاترین طبقه‌ی برج در نظر می‌گیرند و همچنین ارتفاع را از نوک آنتن‌ها و محل قرار گرفتن پرچم یعنی بالاترین نقطه آسمانخراش محاسبه می‌کنند.
    پروژه‌ی برج دبی متعلق به شرکت اعمار است که بزرگ‌ترین سرمایه‌گذار و سازنده‌ی پروژه‌های ساختمانی در دبی نیز هست. سازندگان برج دبی این بنا را یک شاهکار بشری می‌دانند و هنوز ارتفاع دقیق و تعداد طبقات آن را به شکل یک راز در میان خود نگه داشته‌اند.
    برای پایان این پروژه‌ی عظیم که از ژانویه‌ی سال ۲۰۰۴ در بخشی از زمین «بیزینس بی» واقع در بزرگراه شیخ زاید دبی آغاز شده، چنین برآورد می‌شود که ۳۳۰ هزار متر مکعب بتون، ۳۹ هزار تن میل‌گرد و ۱۴۲ هزار متر مربع شیشه و همچنین ۲۲ میلیون ساعت کاری نیاز خواهد بود.
    شرکت اعمار اعلام کرده بود که در ساخت این بنا پنج هزار کارگر ساختمانی حرفه‌ای استخدام شده‌اند. پیش از این نیز این شرکت ادعا کرده بود برای حمل تجهیزات ساختمانی و کارگران به بالاترین طبقات از سریع‌ترین بالابرهای استاندارد با سرعت ۲ متر در ثانیه یا ۱۲۰ متر در دقیقه استفاده می‌کنند.
    سازنده‌ی اصلی این برج شرکت مهندسی سامسونگ از کشور کره‌ی جنوبی است که ساخت برج های دو قلوی پتروناس در مالزی و تایپه ۱۰۱ را نیز در کارنامه خود دارند. این در حالی است که شرکت اعمار از طراحان برج سیرز در شیکاگو و برج آزادی (Freedom Tower) در نیویورک نیز دعوت کرده تا طراحی برج دبی را نیز بر عهده داشته باشند.
    طراحی این برج، که گفته می‌شود از معماری اسلامی و عربی نیز در آن بهره گرفته شده، به شکل یک گل صحرایی است که در بیابان‌های دبی یافت می‌شود. در واقع برج به شکل سه وجهی ( Y شکل) تداعی کننده‌ی گلبرگ‌های این گل صحرایی است که بیشترین امکان دید شهر دبی و خلیج فارس را به بیننده می‌دهد.
    برج دبی در برگیرنده‌ی بخش‌های اداری، تجاری، مسکونی و مجموعه‌ای از هتل‌ها خواهد بود. ۳۷ طبقه از برج به هتل آرمانی (Armani Hotel) اختصاص دارد. طبقه‌ی ۴۵ تا ۱۰۸ شامل ۷۰۰ آپارتمان مسکونی است که گفته می‌شود در هشت ساعت اولیه پیش فروش همه‌ی آپارتمان‌ها فروخته شده است.
    برج دبی ۵۶ آسانسور خواهد داشت که می‌تواند همزمان ۴۲ نفر را جا‌به‌جا کنند. هم اکنون سریع‌ترین آسانسورها در برج تایپه قرار دارد که با سرعت ۱۶,۸۳ متر در ثانیه حرکت می‌کند. سازندگان برج دبی باز هم دست از رقابت بر نداشته و اعلام کرده‌اند که در این برج سریع‌ترین آسانسورهای جهان با سرعت ۱۸ متر در ثانیه مردم را جابه‌جا خواهد کرد.
    گذشته ازهمه‌ی گفته‌های رسمی، در میان مردم خصوصا شهروندان دبی شایعاتی در مورد این برج اسرارآمیز وجود دارد. برای مثال گفته می‌شود که قرار است در بالاترین نقطه‌ی برج تنها یک میز و دو صندلی بگذارند و از عشاق دو آتشه برای ضیافت شام پذیرایی کنند. حتی گفته می‌شود این میز که صحت وجود آن درهیچ منبعی تایید نشده تا سال‌ها رزرو است. باید تا سال ۲۰۰۸ منتظر بمانیم تا رازهای این برج را بتوانیم از نزدیک کشف کنیم. اگر میزی در آن بالا یافت شد حتما خبرتان می‌کنیم
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #6
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    پیش فرض

    دبی امارت دبی با مساحت 3885 کيلومتر مربع بعد از ابوظبی، دومين امارت بزرگ کشور امارات متحده عربی می باشد. شهر دبی که مرکز اين امارت می باشد، در کنار خور دبی (يک ورودی آب از دريا به داخل خشکی) قرار دارد. اين شهر در اطراف اين خور گسترش يافته است...

    dubai city

    امارت دبی با مساحت 3885 کيلومتر مربع بعد از ابوظبی، دومين امارت بزرگ کشور امارات متحده عربی می باشد. شهر دبی که مرکز اين امارت می باشد، در کنار خور دبی (يک ورودی آب از دريا به داخل خشکی) قرار دارد. اين شهر در اطراف اين خور گسترش يافته است ولی اکنون شهر در امتداد خط ساحلی و در جهت جنوب غربی به سمت ابوظبی در حال گسترش می باشد. خور دبی با طولی برابر 15 کيلومتر تنها 500 متر عرض دارد. دو پل و يک تونل زير آبی ارتباط بين دو طرف خور را فراهم می سازند. اين خور شهر را به دو بخش "ديره" در شمال و "بردبی" در جنوب تقسيم کرده است.
    بخش بردبی شامل مناطق اُودمتا، ستوا، کرامه، جُميرا و اُم سقيم می باشد و کمی دورتر در راه ابوظبی به منطقه جبل علی می رسيم که جنوبی ترين بخش شهر می باشد و به خاطر اسکله و منطقه آزاد تجاری واقع در آن معروف مي باشد. جاده ای که شهر را به ابوظبی و جبل علی وصل می نمايد، جاده معروف شيخ زايد می باشد. يک بزرگراه هشت بانده که در دو طرف آن، آسمان خراش های فراوانی مشاهده می شوند. بخش ديره نيز شامل منطقه القرهود در نزديکی فرودگاه و منطقه تازه توسعه يافته مدريف می باشد.
    tarikhبا اکتشاف نفت در سال 1958در منطقه ابوظبی، اين کشور به يکی از ثروتمندتين کشورهای منطقه تبديل شد. در سال 1966 در دبی نيز نفت کشف شد. اکتشاف نفت به پيشرفت و توسعه زيربناهای اقتصادی و اجتماعی که از اصول اوليه جوامع مدرن می باشد، کمک بسياری نمود...
    tarikh2دبی در سال 1830 يک آبادی کوچک بود با ساکنينی که از راه ماهيگيری، استخراج مرواريد و کشاورزی در مقياسی کوچک امرار معاش می کردند. در آن زمان، دبی توسط شاخه ای از قبيله بنی ياس از وادی ليوا در جنوب، جايی که هم اکنون شهر ابوظبی قرار دارد، اداره می شد. خانواده آل مکتوم که اکنون نوادگان آنها کشور را اداره می کنند، رهبری اين قبيله را به عهده داشتند. تا سال 1800 تغيير خاصی در دبی بوجود نيامد تا اينکه شيخ مکتوم بن حشر آل مکتوم، حاکم وقت، معافيتهای مالياتی را برای تجار خارجی وضع نمود و اين باعث گرديد تا تجار زيادی محل تجارت خود را از ايران و منطقه شارجه به دبی منتقل نمايند. بعدها انگليس يک خط کشتيرانی بين دبی و هند و ساير بنادر مهم منطقه برقرار نمود.
    دورنگری و روشنفکری حاکمان وقت باعث گرديد تا تجار ايرانی و هندی زير بنای توسعه دبی را بعنوان مهمترين بازار تجاری منطقه فراهم نمايند. شيخ راشد بن سعيد آل مکتوم، پدر حاکم فعلی دبی، کمک شايانی به رشد اين شهر نمود و زمينه را برای جذب هر چه بيشتر تجار فراهم نمود. دبی به صورت يک مرکز تجاری مهم بخصوص در زمينه صادرات مجدد در آمد. دبی و ساير امارتها در سال 1892 در قيموميت انگليس قرار گرفتند. انگليس اين منطقه را بسيار مهم می دانست و تلاش می نمود تا جلو نفوذ ساير قدرت های وقت مانند روسيه و فرانسه را در اين نقطه از جهان بگيرد. بالاخره در سال 1968، انگليس خروج خود را از اين منطقه آغاز نمود و سعی نمود تا يک کشور واحد شامل بحرين، قطر و ساير قبايل منطقه تشکيل دهد اما اين طرح با جدا شدن بحرين و قطر و تشکيل اين دو کشور منتفی شد. ولی ساير امارتها در سال 1971 به يکديگر ملحق شده و کشور امارات متحده عربی را بوجود آوردند.

    اين کشور از پيوستن امارتهای ابوظبی، دبی، عجمان، فجيره، شارجه و اُم القوين و راس الخيمه تشکيل گرديد. با توافق حکام، هر امارت قسمتی از قدرت خود را برای اداره آن امارت حفظ می نمود. شيخ زايد بن سلطان آل نهيان بعنوان رهبر اين کشور برگزيده شد که هنوز نيز اداره کشور را به عهده دارد. ابوظبی نيز بعنوان پايتخت برگزيده شد. با اکتشاف نفت در سال 1958در منطقه ابوظبی، اين کشور به يکی از ثروتمندتين کشورهای منطقه تبديل شد. در سال 1966 در دبی نيز نفت کشف شد. اکتشاف نفت به پيشرفت و توسعه زيربناهای اقتصادی و اجتماعی که از اصول اوليه جوامع مدرن می باشد، کمک بسياری نمود. آموزش، بهداشت، توسعه جاده ها، خانه سازی و رفاه اجتماعی در تقدم قرار گرفتند. امتياز و اعتبار اين پيشرفتها را می توان تا حد زيادی به حکام پيشين و فعلی دبی نسبت داد.


    اصل نام «دبی» از دو حرف (د) و (با) تشکیل یافته یعنی (دبا) « دُبا » ،نام نوعی ملخ کوچک است قبل از اینکه بال در آورد، واین نوع ملخ در زمان گذشته در این منطقه وجود داشته به همین جهت نام منطقه (دُبا) گذاشته بودند که به مرور زمان به (دبی) تبدیل شده‌است.
    مدتی هم این شهر «الوصل» نامیده میشد.
    امارت دبی در جنوب کشور پهناور ایران قرار دارد و جزئی از کشور امارات متحده عربی می باشد.بسیاری از مردم ایران برای تجارت و تفریح به دبی سفر می‌کنند.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #7
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    پیش فرض

    عجمان Qalaye Ajman

    قلعه عجمان

    200px SAD Wadi Masfoot

    سد وادى مصفوت ـ عجمان


    200px Baghi DAR masfot

    باغى در مصفوت ــ عجمان


    200px Bazar Ajman

    بازار مركزى عجمان


    200px Berkah AB baran M

    بركه آب باران در منامه ــ عجمان


    200px A ajman 1

    ساختمان ــ عجمان


    200px A ajman 2

    شهر عجمان ــ عجمان


    عَجمان یکی از امیرنشین‌های هفت‌گانه امارات متحده عربی است. امارت عجمان کوچک‌ترین اماراتی است از امارات متحده عربی که بین امارت شارجه و امارت ام‌القوین محصور شده‌است، ولی این امارت دو قطعه از خود جدا و دور افتاده دارد:
    • روستای مصفوت از توابع امارت عجمان این روستا در حدود ۱۱۰ کیلومتر از امارت عجمان فاصله دارد و در وسط خاک سلطنت عمان قرار دارد، اما از طرف جنوب به روستای حتا متصل شده‌است که از توابع امارت دبی می‌باشد و خود روستای حتا نیز در خاک عمان محصور شده‌است.


    • روستای منامه در شمال شرقی امارت عجمان واقع شده‌است و در حدود ۸۰ کیلومتر از امارت عجمان فاصله دارد، این روستا ما بین خاک راس‌الخیمه و خاک فجیره محصور شده‌است.

    حاکم امارت عجمان شیخ حمید بن راشد النعیمی ویکی از اعضاء هفت‌گانه مجلس ملی اتحادی هستند. ایشان یکی از نوه‌های قبیله العجمان می‌باشند.
    فهرست مندرجات


    ۱ وجه تسمیت
    • <LI class=toclevel-1>۲ مناطق گوناگون<LI class=toclevel-1>۳ کوه‌ها ودره‌ها
    • ۴ منابع

    //
    وجه تسمیت

    وجه تسمیه: عَجمان از آنجاست که در سده ده هم هجری قمری شاخه‌ای از قبیله بزرگ «العجمان» از بادیهنجد در شبه‌جزیره عربستان به این منطقه مهاجرت نمودند، وقبیله العجمان از سلاله نشوان بن مرزوق بن علی بن هشام از بطن یام هستند. بنا براین نام منطقه پس از ورود این قبیله به این منطقه (عجمان) نامگذاری نمودند نسبت به قبیله «العجمان» ، قبل از ورود قبیله العجمان ، منطقه خالی از سکنه بوده‌است. لازم به ذکر است که شاخه دیگر از همین قبیله (العجمان) به سر پرستی راشد بن نشوان به بر فارس رسیدند ودر مغویه استقرار یافتند ومدتها مناطق گسترده‌ای از شیبکوه زیر نفوذ داشته‌اند. ازمشهورترین حکمرانان قبیله العجمان در بر فارس شیخ سلطان المرزوقی بودند که آثار کاخ بزرگ ایشان که به (قلعه شیخ سلطان) مشهور است در مغویه باقی مانده‌است.

    مناطق گوناگون

    • مصفوت.
    • منامه.
    • الحلیو.
    • مزیرع.
    • الحمیدیه.
    • النعیمیه.
    • الزهراء.
    • المویهات.
    • الجرف.
    • الصبغه.

    کوه‌ها ودره‌ها

    • جبل دفتا.
    • جبل لیشن.
    • جبل الأبیض

    دره‌های مفصوت عبارتنداز :
    • وادی غلفا.
    • وادی الصوامر.
    • وادی مصفوت.
    • وادی الخنفریة.
    • وادی الضفدع.


    منابع

    • حاتم ، محمد بن غریب، تاریخ عرب شبه جزیره، چاپ قاهره: دارالعرب للطباعة والنشر والتوزیع، ۱۹۹۷ میلادی.
    • الشیخ ، عارف، اسماء من الخلیج ، چاپ اول، چابخانه البیان ، دبی: تاریخ انتشار ۱۹۸۲ میلادی.


    quote
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  9. #8
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    پیش فرض

    ابوظبی 180px MASJED ZAYED

    مسجد شيخ زايـد ــ ابوظبی


    Kornish Abudhabi

    بلوار ساحلی ابوظبى ــ پايخت امارات


    180px ABUDHABI 5

    بلوار ساحلی ابوظبى ــ ابوظبى


    180px ABUDHABI 1

    شهر ابوظبى


    180px ABUDHABI 2

    ورزشگاه زايد ابوظبى


    180px ABUDHABI 3

    پل مقطع ــ ابوظبى


    180px ABUDHABI 45

    کوه حفيت ــ العين ــ ابوظبى


    180px ABUDHABI JABAL HAFIT

    راه جبل حفيت در شب ــ العين


    180px ABUDHABI Q Jaheli

    قلعه جاهلى ـ العين ـ ابوظبى


    180px ABUDHABI Q hili

    قلعه هيلى ـالعين ـ ايوظبى


    180px ABUDHABI Alain

    العين ــ ابوظبى


    180px A Abudhabi RAH

    راه ـــ ابوظبى


    ابوظبی یکی امیرنشین‌های هفت‌گانه و پایتخت کشور امارات متحده عربی است. امارت ابوظبی بین خط عرض ۲۲٫۵ شمالی، وخط طول ۵۱ و ۵۵ درجه شرقی از نصف النهار مبدأ واقع شده‌است. و بزرگترین امارات هفت‌گانه دولت امارات متحده عربی است بمساحت در حدود ۶۷۳۴۰ کیلومتراً مربع می‌باشد، ودر حدود ۸۶٫۷ ٪ از مساحت خاک امارات متحده عربی در بردارد ودر ساحل جنوبی خلیج فارس واقع شده‌است. نام قدیم ابوظبی «ام النار» است.
    فهرست مندرجات


    • <LI class=toclevel-1>۱ وجه تسمیه <LI class=toclevel-1>۲ پایتخت دولت امارات متحده عربی <LI class=toclevel-1>۳ جزیره‌های توابع ابوظبی <LI class=toclevel-1>۴ شهرها و روستاهای توابع ابوظبی <LI class=toclevel-1>۵ آثار تاریخی
    • ۶ منابع

    //
    وجه تسمیه

    وجه تسمیه این امارت به «ابوظبی» از آنجاست که بعلت وجود آب شیرین در دوران قدیم گله‌ای از (ظباء) یعنی آهو در این منطقه وجود داشته‌است قبل از اینکه قدم انسان به این منطقه برسد، در سال ۱۷۶۱ قبیله بنی یاس بعد از اکتشاف آب شیرین در منطقه ساکن می‌شوند، ونام منطقه ابوظبی گذارند نسبتا به وجود آهو « ظباء » در منطقه.

    پایتخت دولت امارات متحده عربی

    شهر « ابوظبی » پایتخت کشور امارات متحده عربی است که از هفت امارات تشکیل یافته‌است: ابوظبی ، دبی ، شارجه ، عجمان ، ام‌القوین ، رأس‌الخیمه ، فجیره. حاکم إمارت أبوظبی شیخ خلیفه بن زاید بن سلطان آل نهیان ورئیس دولت امارات عربی متحده هستند. ولیعهد امارت ابوظبی شیخ محمد بن زاید آل نهیان هستند، شهر ابوظبی عاصمه این امارت است واز سه منطقه اصلی تشکیل یافته‌است:
    • ۱: «منطقه ابوظبی» شامل شهر ابوظبی پایتخت دولت امارات است.
    • ۲: «منطقه شرقی» شامل شهر العین وتوابع.
    • ۳: «منطقه غربی» شامل شهر بدع زاید و توابع.

    جزیره‌های توابع ابوظبی

    • جزیره داس.
    • جزیره مبرز.
    • جزیره زرکوه.
    • جزیره أرزنة.
    • جزیرة دلما.
    • جزیره سعدیات.
    • جزیره ابوظبی.
    • جزیره بوکشیشه.
    • جزیره جنانه.
    • جزیره حالة الحیل.
    • جزیره مرّوح.
    • جزیره البرم الغربی.
    • جزیره الفییّی
    • جزیره صیر بنی یاس.
    • جزیره الیاسات.
    • جزیره الشویهات.
    • جزیره القفای

    شهرها و روستاهای توابع ابوظبی

    • شهر المرفاء
    • شهر غیاثی.
    • شهر مدینة زاید.
    • شهر الرویس.
    • شهر لیوا.
    • أم النار.


    • شهر العین.
    • شهر بدع زاید.
    • الظفره.
    • مدینة بنی یاس.
    • طریف.
    • خصیفه.
    • المفرق.
    • مدینة الرحبة.
    • السمحه.
    • مدینة خلیفه.
    • الشهامه.
    • الختم.
    • رماح.
    • الخزنه.
    • سیح شعیب.
    • جبل الظنة.
    • بینونه.
    • الحمره.
    • القفاء.
    • الرّباض.
    • منادر الرّباض.
    • البطین.
    • عرارة.
    • الماریة.
    • المغرب.
    • سبخة مـّطی.
    • المجّن.
    • بدع المطاوعة.

    آثار تاریخی

    در امارت ابوظبی اماکن متعدی تاریخی وجود دارد که شامل قلعه‌های تاریخی وموزه‌های ملی می‌باشند که در سراسر منطقه منتشر می‌باشد:
    • قصر الحصن.
    • حصن جسر المقطع.
    • قریة التراث.
    • کورنیش أبوظبی.
    • قصر الامارات.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  10. #9
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    پیش فرض

    درباره امارات متحده عربی اطلاعات كلی

    پايتخت : ابوظبی .

    جمعيت :2/2 ميليون نفر .
    جمعيت خارجی : بيش از 80 درصد جمعيت امارات متحده عربی از اتباع خارجی تشكيل شده است ، با اين وجود فقط حدود 6 درصد از جمعيت را اتباع غربی تشكيل می دهند. اغلب اتباع خارجی از آسيا و ديگر كشورهای عربی هستند.
    مساحت : 83600 كيلومتر مربع ( 32280 مايل مربع ) .
    شرايط جغرافيايی : امارات متحده عربی در شمال شرقی شبه جزيره عربستان واقع شده است و از شمال به خليج فارس ، از غرب به قطر و عربستان سعودی ، از جنوب به عمان و عربستان سعودی و از شرق به دريای عمان و كشور عمان منتهی می شود. امارات متحده عربی از هفت شيخ نشين تشكيل شده است كه عبارتند از: ابوظبی ، دوبی ، شارجه ، راس الخيمه ، فيجيره ، ام القوين و عجمان . اين كشورشامل حدود 200 جزيره است . ابوظبی بزرگترين شيخ نشين است و پس از آن دوبی مقام دوم را دارد.
    بخش اعظم اين سرزمين از صحرا تشكيل شده است و گاهی واحه هايی در آن يافت می شود : با اين وجود دو رشته كوه نيز در اين كشور وجود دارد. سواحل اين كشور، كه اكثر جمعيت در آن ساكنند ، عمدتا پوشيده از نمكزار است .
    آب وهوا : امارات متحده عربی آب وهوايی گرمسيری دارد، تابستان های آن داغ و مرطوب و زمستان های آن ملايم است . بارندگی در اين كشور نادر است و اغلب در ماه های زمستان اتفاق می افتد. درپايان زمستان و نيز در طول زمستان وقوع طوفان شن معمول است . متوسط درجه حرارت در ماه ژانويه 33 درجه سانتی گراد( F 91) و در ماه ژوئيه 17 درجه سانتی گراد ( F 62 ) است .
    حكومت : دولت فدرال . با اين وجود هر شيخ نشين دولت محلی مستقل خود را دارد و ميتواند قوانين خود را مستقلا تصويب نمايد.
    ثبات سياسی : بسيار خوب . در سال 1971 انگليسی ها از اين منطقه خارج شدند و شش شيخ نشين ، دولت فدرال امارات متحده عربی را تشكيل دادند. راس الخيمه يك سال پس از آن به عنوان شيخ نشين هفتم به بقيه پيوست . امارات متحده عربی عضو فعال سازمان ملل متحد و اتحاديه عرب است و ارتقا صلح يكی از اهداف اصلی اين كشور محسوب ميشود.
    اقتصاد

    واحد پول : امارات متحده عربی (A .E .D ) .

    نظارت برارز : وجود ندارد.
    بانك ها : بانك های تجاری بسياری در اين كشور فعاليت می كنند كه تحت نظارت بانك مركزی UAE هستند: خدمات بانكی كارآمد و جامع است . برای افتتاح حساب بايستی ويزای اقامت و يا مجوز اقامت و حداقل موجودی معينی (مثلا 5000 درهم ) درحسابتان داشته باشيد.
    هزينه/ سطح زندگی : هزينه زندگی به ويژه مسكن در اين كشور بيش از ديگر كشورهای حاشيه خليج فارس است و كالاهای وارداتی نيز گرانند. با اين وجود حقوق های پرداختی به اتباع غربی نيز بالاست و اين گروه از افراد عموما از سطح زندگی بالايی برخوردارند.
    نظام مالياتی : در اين كشور هيچ نوع ماليات شخصی اخذ نمی شود.

    مسكن

    اجاره : مسكن اجاره ای در اين كشور در قياس با ديگر كشورهای حاشيه خليج فارس گران است و هنگام عقد قرارداد اجاره ، بايستی اجاره بهای حداقل 6 ماه و يا حتی يك سال پيشاپيش پرداخت شود. هزينه مسكن در ابوظبی و دوبی بالاترين نرخ را داردو برای اجتناب از اجاره های سرسام آور ، برخی از اتباع خارجی درشارجه و عجمان ساكن شده اند و روزانه از آنجا به ابوظبی و دوبی رفت و آمد می كنند. كيفيت مسكن معمولا بالاست و ممكن است مبله يا نيمه مبله باشد. حداقل اجاره سالانه برای يك آپارتمان دوخوابه غير مبله حدود36 هزار درهم است و اجاره بهای سالانه يك خانه ويلايی سه خوابه حداقل 75 هزار درهم می رسد. توجه داشته باشيد كه ممكن است مخارج و هزينه های اضافی ديگر مانند هزينه نگهداری و هزينه تعميرات سيستم تهويه مطبوع نيز علاوه بر اجاره بهای سالانه مطالبه شود.

    لوازم شخصی : در صورتی كه مجوز كار داشته باشيد می توانيد لوازم شخصی خود را وارد اين كشور نماييد.
    خدمات شهری : برای اينكه بتوانيد مشترك برق و آب شويد ، بايد به اداره آب وبرق منطقه يك پيش پرداخت بپردازيد كه پس از اتمام اشتراك به شما بازپرداخت می شود. برق (220 الی 240 ولت ) دارای كيفيتی مطلوب و هزينه آن معقول است . آب گران است و با اينكه آب لوله كشی آشاميدنی است ، ولی آب بطری مزه بهتری دارد. گاز لوله كشی در اين كشور وجود ندارد ولی می توان كپسول گاز تهيه كرد.

    اشتغال

    مجوز كار : كليه اتباع خارجی كه می خواهند در امارات متحده عربی كار كنند ، نياز به مجوز كار دارند كه تنها پس از آنكه فرد مجوز اقامت قا نونی خود را بدست آورد، قابل دريافت است. پس از كسب مجوز اقامت قانونی، در صورتی كه تقاضای شما مورد تاييد و حمايت كار فرمايتان قرار بگيرد، صدور مجوز كار خودبخود انجام خواهد شد.
    تامين اجتماعی : در اين كشور كاركنان مبلغی به عنوان سهم بيمه تامين اجتماعی نمی پردازند.

    خدمات

    اداره پست : خدمات پستی مطلوب ولی كند است . نامه ها را به محل سكونت افراد تحويل نمی دهند، بنابراين بايد شماره صندوق پستی داشته باشيد.

    تلفن : سيستم مخابراتی در امارات متحده عربی جز بهترين سيستم های جهان است و يكی از موفق ترين كمپانی های خاورميانه به نام "اتصالات "(ETISALAT) آنرا اداره می كند. واگذاری خط تلفن بسيار سريع انجام می گيرد و خدمات تلفنی كار آمد است .مكالمات داخلی رايگان ولی مكالمات بين المللی گران است ، با اين وجود در صورتی كه مكالمات بين المللی در خارج از ساعات اوج مصرف انجام شوند، ارزان تر تمام خواهند شد.
    اينترنت : شركت " اتصالات " تنها ارائه كننده خدمات اينترنتی در امارات متحده عربی است . هزينه اشتراك ماهانه و استفاده ساعتی از اينترنت بالاست. توجه داشته باشيد كه
    " اتصالات" دسترسی به برخی وب سايت ها را محدود می كند و مكاتبات e-mail ممكن است مورد بازرسی قرار گيرد .

    ر اديو و تلويزيون انگليسی زبان : ابوظبی و دوبی يك كانال تلويزيونی به زبان انگليسی دارند، درحالی كه درشارجه و عجمان برنامه های انگليسی گاهگاه پخش می شود. تلويزيون ماهواره ای قابل دسترسی است كه سيستم آن در بسياری از آپارتمان ها نصب شده است .

    اطلاعات متفرقه

    مشروبات الكلی : به استثنای شارجه، در ديگر شيخ نشين ها مشروبات الكلی دراغلب رستوران ها و هتل های مجاز به فروش می رسد. در صورتی كه بخواهيد در منزل خودتان نوشابه های الكلی مصرف نماييد، بايستی مجوز داشته باشيد و از فروشگاههای ويژه، مشروبات الكلی خريداری نماييد . واردات مشروبات الكلی به امارات ممنوع است .
    راههای ارتباطی : امارات متحده عربی شش فرودگاه بين المللی دارد كه انواع پروازهای معمولی و يا چارتر به آنها رفت و آمد می كنند. در اين كشور تنها يك پرواز داخلی انجام می شود كه مسير آن ابوظبی- دوبی است ، با اين وجود احتمال دارد كه پرواز داخلی در آينده نزديك به شهرهای ديگر امارات نيزگسترش يابد. حمل ونقل عمومی بسيار محدود است و وسيله نقليه شخصی تنها راه عملی برای مسافرت به نقاط مختلف اين كشور محسوب می شود. اتومبيل و بنزين هر دو ارزانند و هزينه نگهداری اتومبيل پايين است . وضعيت جاده ها مطلوب ولی رانندگی بسيار ضعيف است . امارات متحده عربی بالاترين ميزان تصادفات و حوادث رانندگی را در جهان دارد. به هنگام رانندگی بيشرين دقت را مبذول داريد!
    ميزان بزهكاری : به دليل مجازات های سنگين، بسيار پايين است.
    تحصيلات : كودكان اتباع غربی فقط می توانند در مدارس خصوصی ثبت نام نمايند. سطح آموزشی اين مدارس بالاست . مدارس خصوصی بسياری وجود دارند كه بر مبنای سيستم آموزشی آمريكايی كار می كنند، هر چند كه مدارس انگليسی و ديگر مدارس خارجی نيز در امارات متحده عربی فعاليت دارند. هزينه ثبت نام دراين مدارس بالاست و در اغلب آنها دختران و پسران جدا از هم درس می خوانند.
    تسهيلات پزشكی : خدمات درمانی دولتی از استاندارد بالايی برخوردار است و معالجات بيمارستانی برای افرادی كه كارت بهداشت دارند رايگان است . خدمات پزشكی خصوصی اگر چه بهتر اما گران است ، بنابر اين حتما خانواده خود را تحت پوشش بيمه پزشكی جامع قرار دهيد.
    حيوانات خانگی : ورود حيوانات به امارات متحده عربی دشوار و پيچيده است و بايستی از مقامات ذير بط مجوزی دراين زمينه اخذ نمايند.
    مجوز اقامت : برای زندگی درامارات متحده عربی ابتدا بايد ويزا بگيريد. كارفرمای شما بايد حمايت مالی از شما را به عهده بگيرد و چندين مدرك به مقامات ارائه نمايد كه عبارتند از : مدرك نشان دهنده صلاحيت های علمی و شغلی شما كه به تاييد وزارت امور خارجه كشور رسيده باشد، و يك گواهی پزشكی . پس از اينكه ويزا گرفتيد و وارد كشور امارات شديد ، بايد از وزارت بهداشت اين كشور كارت بهداشت دريافت كنيد. سپس اداره مهاجرت تاييد به اقامت شمارا صادر خواهد نمود.
    البته بدانيد كه روال كار طولانی است ، خصوصا اگر بخواهيد همسرو كودكان خود رانيز همراه خود ببريد.
    ويزا: كليه اتباع خارجی به غير از اتباع ديگر كشورهای حاشيه خليج فارس برای ورود به امارات به ويزا نياز دارند . ويزا را بايد قبل از سفر، از كنسولگری يا سفارت امارات در كشور مبدا دريافت كرد، با اين وجود مردان تبعه انگلستان می توانند هنگام ورود ويزای توريستی 30 تا 60 روزه دريافت كنند. برای دريافت كليه انواع ويزا، يك نفر شهروند اماراتی – كه می تواند كارفرما يا يكی از اعضای خانواده باشد - بايد حمايت مالی از متقاضی را به عهده بگيرد و اگر بيش از زمان تعيين شده در اين كشور بمانيد، مجازات ها و جريمه هايی در نظر گرفته خواهد شد. زنان مجرد و دارندگان گذرنامه های اسرائيلی ممكن است برای اخذ ويزای امارات دچار مشكل شوند.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  11. #10
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    6,358
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

    پیش فرض

    افتتاح بزرگترین هتل خاورمیانه در دبی 14jx4eo


    هتل و مجموعه تفریحی آتلانتیس با صرف هزینه یك میلیارد و 500 میلیون دلار در دبی گشایش یافت.

    به گزارش شبكه خبر به نقل از الجزیره، این هتل كه بزرگترین هتل در خاورمیانه محسوب می شود در زمینی به مساحت 113 فدان (بیش از 450 هزار متر مربع) احداث شده است و حدود هزار و 600اتاق و سوئیت دارد.

    قیمت هر شب اقامت در هر یك از اتاق های این هتل بین 700 دلار تا 25 هزار دلار است. این هتل در چارچوب طرح دبی برای افزایش جذب گردشگر از هفت میلیون نفر كنونی به ده میلیون نفر در سال 2010 احداث شده است
    __________________
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

    [SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/