نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: غذای هندی؛ پاكورای پنیر

  1. #1
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    نوشته ها
    7,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

    غذای هندی؛ پاكورای پنیر

    غذای هندی؛ پاكورای پنیر
    62443

    پنیر، آرد نخود، پودر فلفل قرمز، از جمله مواد اصلی تشكیل دهنده این پاكورای خوشمزه است.
    پنیر، آرد نخود، پودر فلفل قرمز، از جمله مواد اصلی تشكیل دهنده این پاكورای خوشمزه است.

    مواد لازم:

    پنیر: 250 گرم
    آرد نخود: 8 قاشق غذاخوری
    پودر فلفل قرمز: دو و نیم قاشق چایخوری
    پودر انبه: یك و یك چهارم قاشق چایخوری
    جوش شیرین: یك چهارم قاشق چایخوری
    آب: به مقدار لازم
    نمك: به میزان دلخواه
    روغن: جهت سرخ كردن

    طرز تهیه:
    • ابتدا پنیر را به شكل مكعبهای كوچك و ضخیم تقسیم كنید.
    • پودر فلفل قرمز و انبه را روی قطعات پنیر بپاشید.[درمان سردرد با فلفل قرمز]
    • درون یك كاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شیرین و نمك را با هم مخلوط كنید.[معجون نخود برای ساخت داروهای تقلبی ]
    • به مخلوط درون كاسه مقداری آب اضافه كرده و از آنها مایه غلیظی تهیه كنید.
    • هر كدام از قطعات پنیر را درون مایه فرو كرده، سپس درون روغن سرخ كنید.
    • در صورت تمایل میتوانید پاكورای پنیر را با سس گوجه فرنگی میل كنید.

  2. کاربر مقابل از Sara12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/